Versenyben maradt a Dunabiztos

spigott - 2019. február 3. 14:04

Nagy verést kapott a végső sikerre is esélyesnek tartott Steelworkers együttese a városi futsal bajnokság felsőházi rájátszásában.

Két összecsapással ért véget csütörtökön este a városi futsal bajnokság felsőházi rájátszásának első fordulója az Arany iskola tornatermében. A nap első meccse komoly izgalmakat ígért, hiszen két olyan csapat, a Dunabiztos Micro és a Steelworkers mérte össze egymással erejét, melyeket akár a döntő elérésére is elérésére is képesnek tartottak a szervezők. A kiélezett küzdelem azonban ezúttal elmaradt, mert a Dunabiztos Micro már az első felvonásban kilenc gólt szerezve döntötte el a pontok sorsát, s végül kiütéses, 12-2-es sikerrel lépett fel a tabella második helyére, míg az "Acélmunkások" gyakorlatilag lemondhatnak arról, hogy bejussanak a sorozat fináléjába.

Kép: DO-archív

A forduló utolsó összecsapásán a három pontos Varázs Kép és a négy ponttal álló PW-Sheld játékosai húztak szerelést. A találkozót utóbbi kezdte jobban, s el is léptek két góllal ellenfelüktől, ám a Varázs Kép két perc alatt két találattal egalizálni tudott, s még a félidei szünetben sem állt távol a pontszerzéstől (2-3). A fordulás után azonban sorozatban négy gólt szereztek a Cislo Bencéék, így hiába kapaszkodott a hajrában ellenfelük, végül a PW-Shield gárdája örülhetett a 7-5-ös győzelemnek, s az ezzel járó három pontnak.

Eredmények

Dunabiztos Micro – Steelworkers 12-2 (9-2)
Varázs Kép – PW-Shield Kft. 5-7 (2-3)

A felsőház állása: 1. Gazdagok és Szépek 12 pont, 2. Dunabiztos Micro 9 pont, 3. GBB Zrt. 9 pont, 4. PW-Shield Kft. 7 pont, 5. Steelworkers 4 pont, 6. Varázs Kép 3 pont, 7. Tízpróbások 3 pont, 8. Papa SE 0 pont.

Az alsóház állása: 1. DUFK 9 pont, 2. Labdaérzék Gourmand 9 pont, 3. Széchenyi Pékség 6 pont, 4. Kulcsi SE 3 pont, 5. Zéró Tolerancia 0 pont, 6. Real Concord 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

2024. ápr. 24.

Pozitív élményekkel és egy értékes hetedik helyezéssel tért haza a dunaújvárosi Dragon Steel SE a 13. Hosszú Távú Sárkányhajó Magyar Bajnokságról.

Újra élen a Karmacsi

Újra élen a Karmacsi

2024. ápr. 24.

A listavezető elleni győzelemmel feledtette korábbi botlását a Karmacsi Autó FC együttese a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar Csoportjában.

Már a döntőért küzd a DFVE

Már a döntőért küzd a DFVE

2024. ápr. 24.

A Ferencváros otthonában kezdi meg a két nyert mérkőzésig tartó bajnoki elődöntőt a DFVE női vízilabda csapata ma este nyolc órától.

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

2024. ápr. 23.

A helyi nevelésű szakember munkáját Revák Zolták és Hetler Ádám segítik másodedzőként, míg a kapusok szakmai munkájáért Pinczés Bendegúz felel a DAB hokisainál a 2024/2025-ös szezonban.

Kilenc érem az országos döntőről

Kilenc érem az országos döntőről

2024. ápr. 23.

Kiválóan szerepeltek a dunaújvárosi lábtoll-labdázók a Mohácson megrendezett országos diákolimpiai fináléban.

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

2024. ápr. 23.

Összesen tizennégy dobogós helyezéssel, s az éremtábla hatodik helyével zárták az évadnyitó Máramarosi Kupát a DKSE ifjú kajak-kenusai a mögöttünk hagyott hétvégén.

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

2024. ápr. 22.

Tizenegy dobogós helyezéssel, az éremtábla hetedik helyén zárták legutóbbi versenyüket a DKSE korosztályos úszói a mögöttünk hagyott hétvégén.