Négy meccs, négy győzelem

2019. március 13. (szerda) 8:04 - spigott

Ismét maximális pontszámmal zárták a korosztályos bajnokságok hétvégi fordulóját a Dunaújváros PASE utánpótlás korú labdarúgói.

Újabb négy mérkőzéssel folytatódott a Dunaújváros PASE korosztályos labdarúgó csapatai számára az utánpótlás korú bajnokságok küzdelemsorozata. Az U14-es és az U15-ös együttesre igen komoly feladat várt a Viadukt SE otthonában, ám a dunaújvárosi fiatalok remek meccseken gyűjtötték be a bajnoki pontokat. Az U14-esek Katona Martin duplájának is köszönhetően arattak 3-2-es sikert a tabella harmadik helyén álló házigazdák ellen, s ezzel öt pontra megközelítették hétvégi vetélytársukat. Az U15-ösök mérkőzésén egyetlen gól döntött, ezt azonban Németh Kristóf révén a mieink szerezték a 39. percben, így a DPASE U15-ös gárdája megerősítette negyedik helyét a másodosztály tabelláján.

Kép: DO-archív

A harmadosztályú bajnokság élén álló U17-esek a nyolcadik Dunaharasztit fogadták, s arattak nagyon sima, 9-0-s sikert úgy, hogy már az első félidő végén 6-0-ra vezettek. Az U17-esel így továbbra is vezetik a közép-nyugat csoportot, ám előnyük mindössze egy pont a Veszprém előtt, így bőven ígér még izgalmakat a bajnokság folytatása. Az U19-esek lényegese szorosabb meccset játszottak a Dunaharasztival, s ugyan kétszer is hátrányba kerültek, végül fordítottak, s 3-2-es győzelemmel jöttek fel a tabella harmadik helyére.

Eredmények, gólszerzők

U14
Viadukt SE – DPASE 2-3
(1-2)
Gólszerzőink: Katona 2, Gál 1.

U15
Viadukt SE – DPASE 0-1
(0-1)
Gólszerzőnk: Németh.

U17
DPASE – Dunaharaszti MTK 9-0
(6-0)
Gólszerzőink: Kovács 3, Farkas 2, Gaál 2, Slett 1, Gráczer 1.

U19
DPASE – Dunaharaszti MTK 3-2
(3-2)
Gólszerzőink: Veszeli 1, Krahulecz 1, Halász 1.

A rovat további hírei: Sport

Rossi: nagy lökést adna egy győzelem

Rossi: nagy lökést adna egy győzelem

2019. március 19. (kedd)

Marco Rossi szövetségi kapitány szerint hatalmas lökést adna a magyar labdarúgó-válogatottnak, ha csütörtökön győzne az Európa-bajnoki selejtezősorozat rajtján, Szlovákia vendégeként.

Nem pihentek a birkózók

Nem pihentek a birkózók

2019. március 19. (kedd)

Egy-egy hazai és nemzetközi verseny mellett egyhetes edzőtábor várt a Dunaferr SE és a Gurics György BDSE birkózóira az elmúlt napokban.

Bizakodó Gorillák!

Bizakodó Gorillák!

2019. március 19. (kedd)

Új vezetőedzővel, új csapattal, de a rájátszást megcélozva vág neki a Divízió I-es küzdelmeknek a DAK Acél Gorillaz amerikai futball együttese.

Újabb hibátlan hétvége

Újabb hibátlan hétvége

2019. március 19. (kedd)

Huszonhárom gólt szereztek, s egyet sem kaptak a Dunaújváros PASE labdarúgói az utánpótlás bajnokságok hétvégi fordulójában.

Magabiztos győzelmet aratott a Dunaferr

Magabiztos győzelmet aratott a Dunaferr

2019. március 18. (hétfő)

Remekül kezdett, s végül magabiztos, 7-3-as győzelmet aratott a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata a Debrecen elleni hazai bajnokin.

Szezonnyitó duatlon a Duna-parton

Szezonnyitó duatlon a Duna-parton

2019. március 18. (hétfő)

Mintegy kétszázötven gyermek és felnőtt nevezett be a Dunaújvárosi Triatlon Sportegyesület által szervezett duatlon versenyre.

Parázs csata a Krokodilok ellen

Parázs csata a Krokodilok ellen

2019. március 18. (hétfő)

Forodulatos küzdelemben szenvedett 7-6-os vereséget Érden a DUE-RFT floorball csapata a Ligakupa "B" csoportjának harmadik fordulójában.