Négy meccs, négy győzelem

2019. március 13. (szerda) 8:04 - spigott

Ismét maximális pontszámmal zárták a korosztályos bajnokságok hétvégi fordulóját a Dunaújváros PASE utánpótlás korú labdarúgói.

Újabb négy mérkőzéssel folytatódott a Dunaújváros PASE korosztályos labdarúgó csapatai számára az utánpótlás korú bajnokságok küzdelemsorozata. Az U14-es és az U15-ös együttesre igen komoly feladat várt a Viadukt SE otthonában, ám a dunaújvárosi fiatalok remek meccseken gyűjtötték be a bajnoki pontokat. Az U14-esek Katona Martin duplájának is köszönhetően arattak 3-2-es sikert a tabella harmadik helyén álló házigazdák ellen, s ezzel öt pontra megközelítették hétvégi vetélytársukat. Az U15-ösök mérkőzésén egyetlen gól döntött, ezt azonban Németh Kristóf révén a mieink szerezték a 39. percben, így a DPASE U15-ös gárdája megerősítette negyedik helyét a másodosztály tabelláján.

Kép: DO-archív

A harmadosztályú bajnokság élén álló U17-esek a nyolcadik Dunaharasztit fogadták, s arattak nagyon sima, 9-0-s sikert úgy, hogy már az első félidő végén 6-0-ra vezettek. Az U17-esel így továbbra is vezetik a közép-nyugat csoportot, ám előnyük mindössze egy pont a Veszprém előtt, így bőven ígér még izgalmakat a bajnokság folytatása. Az U19-esek lényegese szorosabb meccset játszottak a Dunaharasztival, s ugyan kétszer is hátrányba kerültek, végül fordítottak, s 3-2-es győzelemmel jöttek fel a tabella harmadik helyére.

Eredmények, gólszerzők

U14
Viadukt SE – DPASE 2-3
(1-2)
Gólszerzőink: Katona 2, Gál 1.

U15
Viadukt SE – DPASE 0-1
(0-1)
Gólszerzőnk: Németh.

U17
DPASE – Dunaharaszti MTK 9-0
(6-0)
Gólszerzőink: Kovács 3, Farkas 2, Gaál 2, Slett 1, Gráczer 1.

U19
DPASE – Dunaharaszti MTK 3-2
(3-2)
Gólszerzőink: Veszeli 1, Krahulecz 1, Halász 1.

A rovat további hírei: Sport

Nem hibáztak a fiatalok

Nem hibáztak a fiatalok

2019. május 20. (hétfő)

A DFVE serdülő leány vízilabdázói tizenhárom, míg az ifik huszonnyolc gólos különbséggel nyerték hétvégi mérkőzésüket a korosztályos bajnoságban.

Megosztoztak a pontokon

Megosztoztak a pontokon

2019. május 19. (vasárnap)

Küzdelmes mérkőzésen ért el döntetlent a harmadik helyezett SZEOL SC elleni hazai bajnokin a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Elkezdte a felkészülést a válogatott

Elkezdte a felkészülést a válogatott

2019. május 19. (vasárnap)

Napi három edzés, majd a jövő hét második felében egy ausztrálok elleni edzőmérkőzés vár a magyar női vízilabda válogatott tagjaira Montenegróban.

Nyerő huszonegyes

Nyerő huszonegyes

2019. május 19. (vasárnap)

Kiütéses győzelemmel zárta az harmadosztályú bajnokság Közép-Nyugat csoportját a Dunaújváros PASE U17-es labdarúgó csapata.

Vereséggel búcsúzott a Kohász

Vereséggel búcsúzott a Kohász

2019. május 18. (szombat)

Nyolcgólos, 32-24-es vereséget szenvedett az Érd elleni szezonzárón a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata a sportcsarnokban ma este. Galériával!

Fontos győzelem idegenben

Fontos győzelem idegenben

2019. május 18. (szombat)

Óriási csatában aratott 2-1-es sikert debreceni bajnokiján a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata a rájátszás utolsó előtti fordulójában.

Újabb rangadó előtt a DPASE

Újabb rangadó előtt a DPASE

2019. május 18. (szombat)

A harmadik helyezett SZEOL gárdáját látja vendégül a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata vasárnap este a harmadosztály közép csoportjának 28. fordulójában.