Négy meccs, négy győzelem

2019. március 13. (szerda) 8:04 - spigott

Ismét maximális pontszámmal zárták a korosztályos bajnokságok hétvégi fordulóját a Dunaújváros PASE utánpótlás korú labdarúgói.

Újabb négy mérkőzéssel folytatódott a Dunaújváros PASE korosztályos labdarúgó csapatai számára az utánpótlás korú bajnokságok küzdelemsorozata. Az U14-es és az U15-ös együttesre igen komoly feladat várt a Viadukt SE otthonában, ám a dunaújvárosi fiatalok remek meccseken gyűjtötték be a bajnoki pontokat. Az U14-esek Katona Martin duplájának is köszönhetően arattak 3-2-es sikert a tabella harmadik helyén álló házigazdák ellen, s ezzel öt pontra megközelítették hétvégi vetélytársukat. Az U15-ösök mérkőzésén egyetlen gól döntött, ezt azonban Németh Kristóf révén a mieink szerezték a 39. percben, így a DPASE U15-ös gárdája megerősítette negyedik helyét a másodosztály tabelláján.

Kép: DO-archív

A harmadosztályú bajnokság élén álló U17-esek a nyolcadik Dunaharasztit fogadták, s arattak nagyon sima, 9-0-s sikert úgy, hogy már az első félidő végén 6-0-ra vezettek. Az U17-esel így továbbra is vezetik a közép-nyugat csoportot, ám előnyük mindössze egy pont a Veszprém előtt, így bőven ígér még izgalmakat a bajnokság folytatása. Az U19-esek lényegese szorosabb meccset játszottak a Dunaharasztival, s ugyan kétszer is hátrányba kerültek, végül fordítottak, s 3-2-es győzelemmel jöttek fel a tabella harmadik helyére.

Eredmények, gólszerzők

U14
Viadukt SE – DPASE 2-3
(1-2)
Gólszerzőink: Katona 2, Gál 1.

U15
Viadukt SE – DPASE 0-1
(0-1)
Gólszerzőnk: Németh.

U17
DPASE – Dunaharaszti MTK 9-0
(6-0)
Gólszerzőink: Kovács 3, Farkas 2, Gaál 2, Slett 1, Gráczer 1.

U19
DPASE – Dunaharaszti MTK 3-2
(3-2)
Gólszerzőink: Veszeli 1, Krahulecz 1, Halász 1.

A rovat további hírei: Sport

Újra a Szent István Kupáért küzdenek

Újra a Szent István Kupáért küzdenek

2019. augusztus 19. (hétfő)

Immáron tizenkettedik alkalommal versenghetnek nemzeti ünnepünkön a strandsportok szerelmesei a Szalki-szigeten.

Hasznos napok Telkiben

Hasznos napok Telkiben

2019. augusztus 19. (hétfő)

Gera Zoltán 27 játékost ismerhetett meg közelebbről a kétnapos összetartás során.

Vereség a hibák ára

Vereség a hibák ára

2019. augusztus 18. (vasárnap)

Hiába vezetett két góllal is, hazai pályán szenvedett 3-2-es vereséget a Szentlőrinc SE elleni bajnokin a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Startra készen!

Startra készen!

2019. augusztus 18. (vasárnap)

A Dunaferr SE kenusa, Kiss Balázs felkészülten, versenyre kész állapotban várja az augusztus 21-én kezdődő szegedi NKM olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságot.

Érdi siker a zárómeccsen

Érdi siker a zárómeccsen

2019. augusztus 18. (vasárnap)

Szoros csatában, egygólos vereséget szenvedett a házigazdáktól a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata a IX. Érdi Kupa utolsó találkozóján.

Tanulságos meccs volt!

Tanulságos meccs volt!

2019. augusztus 17. (szombat)

Fordulatokban bővelkedő mérkőzésen, a háromgólos előnyét elpuskázó Dunaferr végül egygólos vereséget szenvedett a lengyel Leszno elleni felkészülési találkozón.

Átadták a felújított Nemzeti Evezős és Kajak-Kenu Olimpia Központot

Átadták a felújított Nemzeti Evezős és Kajak-Kenu Olimpia Központot

2019. augusztus 17. (szombat)

Átadták a felújított Nemzeti Evezős és Kajak-Kenu Olimpia Központot csütörtökön: a Maty-éri versenypályán jövő szerdán kezdődik az olimpiai kvalifikációs világbajnokság.