Ezúttal döntetlen

spigott - 2019. április 21. 18:32

Az utolsó percben szerzett góllal ért el 1-1-es döntetlent Kozármislenyben a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

A Hódmezővásárhely ellen aratott 6-2-es győzelem után ma idegenben, a tizedik helyezett Kozármisleny otthonában folytatta az NB III Közép Csoportjának küzdelmeit a tabella negyedik helyén álló Dunaújváros PASE labdarúgó csapata. Lőrincz Emil gárdája a siker reményében vágott neki az összecsapásnak, ám a csapat szakvezetője sem Sándor Tamás, sem Tóth Tibor játékára nem számíthatott sérülés miatt. A találkozó első félideje kiegyenlített játékot hozott, jobbára a mezőnyben gyűrték egymást a felek, igazán nagy lehetőség egyik csapat előtt sem adódott. A mieink közül Szepessy Róbert és Kis Balázs járt közel a gólhoz, ám egy támadáson belül mindkét játékosunk próbálkozását blokkolni tudták a vendéglátók, így a szünetre 0-0-s állással vonultak a felek.

Kép: DO-archív

A második negyvenöt perc valamivel élénkebb játékot hozott, a házigazdák kapufáig, míg a DPASE két-három komoly helyzetig jutott, ám egészen a mérkőzés hajrájáig nem sikerült egyik oldalon sem gólra váltani a lehetőségeket. A 79. percben azonban megszerezték a vezetést a vendéglátók a csereként beállt Pergel Bence révén, ám a DPASE nem adta fel, s Kis Balázs utolsó percben lőtt góljával legalább az egyik pontot elhozta ellenfelétől.

Kozármisleny FC – DPASE 1-1 (0-0)

Gólszerzők: Pergel a 79., illetve Kis B. a 90. percben.

Kozármisleny FC: Ipacs – Rácz Á., Rácz F., Tóth Márk (Wittrédi, 63.), Havasi (Pergel, 63.), Horvát, Kocsis, Tóth Marcell (Márkvárt, 83.), Fiáth, Füredi, Turi. Vezetőedző: Kovács Zoltán.

DPASE: Pokorni – Horváth, Kis, Hompót, Puskás, Dorogi, Barna, Tapiska (Kovács, 80.), Mundi, Szepessy, Kiss. Vezetőedző: Lőrincz Emil.

A rovat további hírei: Sport

Utolsó hazai meccsét játssza a Kohász

Utolsó hazai meccsét játssza a Kohász

2024. máj. 04.

Az MTK elleni találkozóval köszön el hazai szurkolóitól ebben a szezonban a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese szombaton délután öt órától.

DSTV: gyerünk, boksz!

DSTV: gyerünk, boksz!

2024. máj. 03.

Egy nagyobb kihagyás után a napokban ismét a Dunaújvárosi Boksz Egyesület egy edzésén jártunk. Történtek újdonságok a csapat életében – megfiatalodott a gárda, és számos új eszköz segíti a sportolókat az edzésekben. Hangkép.

Ezer méteren is az élmezőnyben

Ezer méteren is az élmezőnyben

2024. máj. 03.

Nem sokkal maradt le a dobogóról Hajdu Jonatán a kenu egyesek ezer méteres számában a szolnoki válogató csütörtöki versenynapján.

Két döntős hely Riminiben

Két döntős hely Riminiben

2024. máj. 03.

Két egyéni számban is döntőbe jutottak a magyar női tornászok az Európa-bajnokságon, míg a két DKSE-versenyzővel felálló női válogatott a tizedik helyen fejezte be a csapatversenyt.

Szép hazai siker az NB II-ben

Szép hazai siker az NB II-ben

2024. máj. 02.

Riasztó első tíz perc után remek játékkal aratott győzelmet a DKKA U21-es csapata a budaörsiek korosztályos gárdája ellen az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Hajduék első lépése az olimpia felé

Hajduék első lépése az olimpia felé

2024. máj. 02.

Óriási fölénnyel nyerte meg Hajdu Jonatán és Adolf Balázs párosa a kenu kettesek 500 méteres futamát a szolnoki válogató szerdai versenynapján.

Fényes maratoni érmek az évadnyitóról

Fényes maratoni érmek az évadnyitóról

2024. máj. 01.

Összesen hét dobogós helyezéssel, az összesített éremtábla ötödik helyével zárták kaposvári versenyüket a DKSE kajak-kenu szakosztályának ifjú versenyzői.