Hamar elkapták a tolvajokat

2019. április 30. (kedd) 11:57 - doszerk

Az adonyi körzeti megbízott találta meg azokat a használati tárgyakat, amit egy betörés során lopott el három helybeli férfi.

A rendőrségre tett bejelentést április 29-én reggel egy nagykarácsonyi hölgy, hogy Adonyban, a családi házába betörtek, és onnan hűtőgépet, napozó ágyat, szőnyeget és más használati tárgyakat loptak el. Az elkövetők a fából készült melléképületet is megbontották.

Az Adonyi Rendőrőrs körzeti megbízottja széleskörű adatgyűjtést követően olyan információhoz jutott, hogy a betörésből származó tárgyak három helybeli férfinél találhatóak. A 20 éves G. Kristóf és az 58 éves S. István adonyi lakosok lakásán megtartott kutatások során megtalálták és lefoglalták a családi házból ellopott tárgyakat, használati eszközöket.

2

A nyomozás adatai szerint a két férfi egy 17 éves adonyi fiúval együtt tört be a családi házba még a múlt hónap során, és az ott található hűtőgépet, tányérokat, napozó ágyat, szőnyeget egyéb használati eszközöket ellopta. A melléképületet az elbontás után tűzifaként szerették volna felhasználni.

A három férfit a rendőrök elfogták, előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók lopás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A rovat további hírei: Sziréna

Rendőrkézen az előszállási betörők

Rendőrkézen az előszállási betörők

2019. május 24. (péntek)

A nyomozók egy 20 és egy 23 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

Elkapták a besurranó tolvajt

Elkapták a besurranó tolvajt

2019. május 24. (péntek)

Rácalmáson, a Fő utcában igazoltattak a járőrök egy 20 éves kulcsi lakost tegnap. A rendőrök megállapították, hogy a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy a május 18-át megelőző időszakban bemászott egy kulcsi ingatlan zárt udvarára, majd onnan vashulladékot tulajdonított el. Az egyenruhások a férfit elfogását követően előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.  

Körbálák égnek Nagyvenyimen

Körbálák égnek Nagyvenyimen

2019. május 24. (péntek)

Mintegy ötven körbála ég Nagyvenyim külterületén. A dunaújvárosi hivatásos tűzoltók egy gyorsbeavatkozó vízsugárral kezdték oltani a lángokat.

Rossz helyen kutakodott

Rossz helyen kutakodott

2019. május 23. (csütörtök)

Egy kulcsi vendéglátóhelyre mászott be május 22-én hajnalban a 42 éves férfi, akit még a helyszínen elfogtak a dunaújvárosi rendőrök.

Első fokon négy évet kapott a dohánybolti rabló

Első fokon négy évet kapott a dohánybolti rabló

2019. május 22. (szerda)

A Dunaújvárosi Járási Ügyészség gyorsított eljárásban bíróság elé állította azt a 18 éves férfit, aki május 17-én az esti órákban az egyik dunaújvárosi dohányboltból az ott dolgozó személy ellen kifejtett erőszak alkalmazásával 50.000,- Ft készpénzt tulajdonított el.

Ötszáz új autót kapott a rendőrség

Ötszáz új autót kapott a rendőrség

2019. május 22. (szerda)

Ötszáz új autót kapott a rendőrség a 2017 óta zajló amortizációs csere harmadik ütemében, a járműveket kedden adták át Budapesten - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata.

A 62-es utat is teljesen lezárták

A 62-es utat is teljesen lezárták

2019. május 21. (kedd)

Lesodródott az úttestről egy gépalkatrészeket és papírt szállító kamion a 62-es főút 15-ös kilométerénél, Perkáta térségében. A balesethez a dunaújvárosi és a székesfehérvári hivatásos tűzoltókat riasztották. A műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.