Kulcsszó: tolvaj

Piát akart lopni, lebukott

Piát akart lopni, lebukott

2018. április 24. (kedd)

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság lopás megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 25 éves dunaújvárosi lakos ellen, aki április 23-án a Béke körúton található bevásárlóközpontból szeszes italt próbált ellopni úgy, hogy az üveget a ruhájába rejtette.

Munkatársát lopta meg

Munkatársát lopta meg

2018. április 19. (csütörtök)

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság lopás megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást K. József ellen. A férfi március 18-án egy rácalmási gyár üzemi területén egy munkatársa hátizsákjából ellopta annak pénztárcáját az összes benne lévő pénzzel és iratokkal. A rendőrök elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki. Az ügyben indított nyomozást a rendőrség munkatársai a napokban lezárták és vádemelési javaslattal éltek az illetékes ügyészségen.

Őrizetben a tolvaj

Őrizetben a tolvaj

2018. április 16. (hétfő)

A II. János Pál pápa térre kértek rendőri segítséget tegnap délelőtt, mivel egy Honda típusú személygépjárműből, annak ablakát betörve autósmagnót, pénztárcát és hátizsákot tulajdonítottak el. A járőrök nem sokkal később azonosították a 37 éves helyi elkövetőt és elfogták, majd a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították. A rendőrök Ny. Ottót lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették.

Eladta a lopott cuccot

Eladta a lopott cuccot

2018. április 11. (szerda)

A járőrök Kulcson igazoltattak kedd este egy adonyi lakost, akiről megállapították, hogy korábbi főbérlője lakásából különböző értéktárgyakat tulajdonított el, majd értékesítette azokat. A rendőrök a huszonhét éves férfit a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, majd sikkasztás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, mint gyanúsítottat ki is hallgatták.

Ketten loptak három pár cipőt

Ketten loptak három pár cipőt

2018. április 06. (péntek)

A Dózsa György úton lévő áruházba kértek rendőri segítséget tegnap délelőtt, mivel bejelentés érkezett arról, hogy egy 46 éves és egy 31 éves helyi lakos a ruházati osztályról három pár cipőt lopott el. A kiérkező járőrök rövid időn belül elfogták mindkét elkövetőt, majd gyanúsítottként hallgattak ki őket.

Beismerte, hogy lopott

Beismerte, hogy lopott

2018. április 01. (vasárnap)

Sárbogárdon, egy Ady Endre úti bevásárlóközpontból érkezett bejelentés a rendőrségre lopásról, tegnap délelőtt. Kiderült, hogy egy pulton felejtett pénztárcát loptak el, a benne található személyi okmányokkal, bankkártyával és pénzzel együtt. Az egyenruhások rövid időn belül elfogtak egy 54 éves helyi lakost, akit előállítását követően lopás gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki a nyomozók. A férfi kihallgatása során elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Harmincöt betörés fél év alatt

Harmincöt betörés fél év alatt

2018. március 27. (kedd)

A székesfehérvári rendőrök vádemelést javasoltak a Fejér megyében elkövetett bűncselekmények gyanúsítottjai ellen.

A nagy áruház piti tolvajai

A nagy áruház piti tolvajai

2018. március 07. (szerda)

Az Aranyvölgyi úton lévő áruházba kértek rendőri segítséget tegnap, mivel bejelentés érkezett arról, hogy egy 54 éves pusztaszabolcsi és egy 26 éves iváncsai lakos a ruházati osztályról egy bőrkabátot és egy baseball sapkát akart eltulajdonítani. Az egyenruhások a két férfit előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra és lopás elkövetése miatt kihallgatták őket.

Elkapták a tizenöt éves tolvajt

Elkapták a tizenöt éves tolvajt

2018. február 28. (szerda)

A sárbogárdi nyomozók lopás megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként tegnap egy 15 éves alapi fiatalt, aki tv készüléket lopott.

Nem úszta meg a börtönt

Nem úszta meg a börtönt

2018. február 26. (hétfő)

A Köztársaság utcában igazoltattak a járőrök tegnap délután egy 32 éves helyi férfit, akiről kiderült, hogy a Szolnoki Törvényszék lopás miatt elfogatóparancsot adott ki ellene. A rendőrök a férfit bevitték a kapitányságra, majd a kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.

Újabb bolti szarka bukott le

Újabb bolti szarka bukott le

2018. február 06. (kedd)

Egy székesfehérvári áruház biztonsági szolgálatának munkatársai kértek rendőri segítséget tegnap délután, mivel egy pátkai lakos az áruvédelmi eszközök eltávolítását követően mobiltelefon tartozékokat tett zsebre, majd megpróbált fizetés nélkül távozni az áruházból. A helyszínre érkező járőrök igazoltatták a 22 éves férfit majd elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki.

Már az áruházban elkapták a tolvajt

Már az áruházban elkapták a tolvajt

2018. február 05. (hétfő)

Egy sárbogárdi áruház biztonsági szolgálatának munkatársai kértek rendőri segítséget tegnap délután, mivel egy kisbajomi férfi közel húszezer forint értékben elektronikai eszközöket, karórát és sport ruhát próbált meg, a ruházatába rejtve, fizetés nélkül az áruházból kivinni, azonban a biztonsági őrök tetten érték.

Öt autót tört fel

Öt autót tört fel

2018. január 26. (péntek)

A dunaújvárosi rendőrök elfogták azt a férfit, aki öt járműből különböző értéktárgyakat tulajdonított el.

Trükkös betörők járják a várost?

Trükkös betörők járják a várost?

2018. január 24. (szerda)

A közösségi médiában röppent fel az a hír, miszerint a város társasházait ismeretlenek járják és bekopognak a lakásokba, hogy így derítsék ki, hogy ki tartózkodik otthon és ki nem, melyik lakás üres.

A szépítkezés már elmaradt

A szépítkezés már elmaradt

2018. január 17. (szerda)

Az egyik dunaújvárosi áruház alkalmazottai riasztották a rendőrséget tegnap délután, mivel egy nő a táskájába rejtve kozmetikumokat lopott el az üzletből. A kiérkező rendőrök az ötvenkét éves helyi asszonyt elkapták és szabálysértési eljárást indítottak ellene.