Könnyed hazai győzelmek

2019. április 14. (vasárnap) 8:22 - spigott

A Dunaújváros PASE U17-es és U19-es labdarúgói is simán nyerték az Érd elleni hazai bajnoki találkozójukat.

Az U14-es és az U15-ös csapat ezúttal nem lépett pályára, így szombaton "csak" a Dunaújváros PASE U17-es és U19-es labdarúgóinak szoríthattak a sportág helyi kedvelői. Lőrincz Emil gárdái ezúttal a z érdieket látták vendégül, s ahogy az sejthető volt, ezúttal egyik meccsen sem voltak egy súlycsoportban a csapatok. A listavezető, s az idei szezonban még veretlen U17-esek remekül kezdtek, bő negyed óra alatt három góllal megléptek vetélytársuktól, s a félidei szünetre már 4-0-s vezetéssel vonulhattak. A fordulást követően sem álltak le a dunaújvárosi fiatalok, akik további hét találattal szomorították ellenfelüket, s mivel a vendégek egyszer sem tudták bevenni a dunaújvárosi kaput, így a mieink végül kiütéses, 11-0-s sikerrel erősítették meg első helyüket a táblázaton.

Az U19-esek szintén esélyesként várták a pálhalmai összecsapást, s Máthé Dávid duplájával már az első félidőt követően 2-0-ra vezettek az utolsó előtti helyen álló vendégek ellen. A fordulás után is a mieink irányították a játékot, s újabb négy gólt szerezve törték meg vetélytársukat, s arattak 6-0-s győzelmet, melynek köszönhetően továbbra is a negyedik helyen állnak a bajnoki tabellán.

Eredmények, gólszerzőink

U17 (III. osztály Közép-Nyugat)
DPASE – Érdi VSE 11-0
(4-0)
Gólszerzőink: Kovács Barnabás 4, Farkas Béla 3, Gaál Milán 2, Dorogi Benjámin Alex 1, Kelemen Róbert 1.

U19 (III. osztály Közép-Nyugat)
DPASE – Érdi VSE 6-0
(2-0)
Gólszerzőink: Máthé Dávid 3, Vajda Roberto 1, Halász Péter 1, Slett Kristóf Ferenc 1.

A rovat további hírei: Sport

Aranyos Rudas!

Aranyos Rudas!

2019. április 25. (csütörtök)

Óriási küzdelemben szerezte meg a VI. korcsoportos országos diákolimpia bajnoki címét Miskolcon a Rudas iskola floorball csapata.

Kezdődik a döntő!

Kezdődik a döntő!

2019. április 25. (csütörtök)

Pénteken este megkezdődik a három győztes mérkőzésig tartó női vízilabda döntő párharca a Dunaújvárosi Egyetem – Maarsk Graphics és az UVSE Hungest Hotels között.

Ismét a Parázs Kupáért fociznak

Ismét a Parázs Kupáért fociznak

2019. április 25. (csütörtök)

Nyolc együttes vesz részt az idei Parázs Kupán, melyet a Családi Hétvége második napján rendeznek meg a Lemezalakító Kft. szabadidő parkjában.

Két bronzérem Hollandiából

Két bronzérem Hollandiából

2019. április 24. (szerda)

Népes különítménnyel vett részt az Utrechtben megrendezett utánpótlás nemzetközi versenyen a Dunaferr SE birkózó szakosztálya.

Európa legjobbjai közé kerülhet

Európa legjobbjai közé kerülhet

2019. április 24. (szerda)

Bekerült a bő keretbe, ezzel pedig esélyt kapott Gévai Péter arra, hogy részt vegyen a törökországi Darts Európa Bajnokságon, mindössze tizenhat évesen.

Kijelölték a magyar világbajnoki keretet

Kijelölték a magyar világbajnoki keretet

2019. április 24. (szerda)

Kialakult a nurszultani divízió I/A világbajnokságra készülő magyar jégkorong-válogatott 23 fős kerete.

Megvalósult álom!

Megvalósult álom!

2019. április 23. (kedd)

A XVII. Carissa Kupának, a rendezvényen összegyűjtött adományoknak köszönhetően gazdagodott irodai eszközökkel és különböző szűrőberendezésekkel a Magyar Vöröskereszt Dunaújvárosi Területi Szervezete.