Sima meccsek az élvonalban

2019. május 10. (péntek) 13:04 - spigott

A Dunaferr Vasas hat, a GBB Zrt. tizenegy gólt szerezve gyűjtötte be a három pontot a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának csütörtöki mérkőzésein.

Az elmúlt napok nem túl kedvező időjárási körülményei miatt csak csütörtökön léphettek először pályára a héten a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának csapatai a bajnokság újabb fordulójában. A DLSZ Arénában megrendezett összecsapásokon először az utóbbi időben igen jó formát mutató Dunaferr Vasas, valamint az utolsó előtti Szil-Ker Ablak együttesei néztek egymással farkasszemet, ám a Dunaferr már az első két percben szerzett két találatával igyekezett tudatosítani vetélytársával, hogy sok jóra nem számíthat. Ugyan az ablakosok gyorsan válaszoltak, a félidei szünetre így is a Dunaferr vonulhatott 4-1-es előnnyel. Schrancz Balázsék a folytatásban is domináltak, s ugyan a második felvonást "csak" 2-1-re nyerték, így sem forgott veszélyben győzelmük, mellyel feljöttek a tabella második helyére.

Kép: DO-archív

Este nyolc órától a hatodik helyezett Steelworkers és a sereghajtó GBB Zrt. csapatainak játékosai húztak szerelést, s bár ez a mérkőzés szorosabbnak ígérkezett az előzőnél, itt finoman szólva is borult a papírforma. A GBB ugyanis remekül kezdett, már az első tíz percben háromgólos előnyre tett szert, s hiába szépítettek az "acélmunkások", a szünetig tovább növelték vezetésüket Pénzes Balázsék. A fordulást követően esélyt sem adott ellenfelének a GBB, mely sorozatban szerzett hat góllal ütötte ki 11-1-re a Steelworkerst, így feljött a tabella nyolcadik helyére.

Eredmények

Dunaferr Vasas – Szil-Ker Ablak 6-2 (4-1)
Steelworkers – GBB Zrt. 1-11 (1-5)

Az Acerbis Osztály állása: 1. Karmacsi Autó FC 36 pont, 2. Dunaferr Vasas 27 pont, 3. SZP-Asztalos SE 25 pont, 4. Fejó-Therm Kft. 22 pont, 5. Dunabiztos Micro 22 pont, 6. Steelworkers 15 pont, 7. Siker Ablak 8 pont, 8. GBB Zrt. 5 pont, 9. Szil-Ker Ablak 5 pont.

A rovat további hírei: Sport

Mintha most kezdenék

Mintha most kezdenék

2019. május 25. (szombat)

Két fordulóval a bajnokság vége előtt még három csapatnak van reális esélye a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának megnyerésére.

Nottinghamben selejtez a válogatott

Nottinghamben selejtez a válogatott

2019. május 25. (szombat)

A magyar férfi jégkorong-válogatott februárban Nottinghamben kapcsolódik be a 2022-es pekingi téli olimpia selejtezősorozatába.

Ljubljanában lesz a jövő évi divízió I/A jégkorong-világbajnokság

Ljubljanában lesz a jövő évi divízió I/A jégkorong-világbajnokság

2019. május 24. (péntek)

Ljubljana ad otthont április 24. és 30. között a 2020-as divízió I/A jégkorong-világbajnokságnak.

Újra második a Dunaferr

Újra második a Dunaferr

2019. május 24. (péntek)

Magabiztosan hozta a kötelező győzelmet a Dunaferr Vasas csapata a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályában.

Keményen edzenek a vízilabdázók

Keményen edzenek a vízilabdázók

2019. május 23. (csütörtök)

A Bíró Attila irányította női válogatott napi három edzéssel készül a montenegrói edzőtáborban a június 4-9. között megrendezésre kerülő Világliga Szuperdöntőre.

Az Ercsi nyerte a megyei döntőt

Az Ercsi nyerte a megyei döntőt

2019. május 23. (csütörtök)

Az idei évben is a Dunaújváros Stadion adott otthont a Fejér Megyei Kupa négyes döntőjének, melynek fináléjában büntetőkkel dőlt el az aranyérem sorsa.

Rangadók napja a Campusban

Rangadók napja a Campusban

2019. május 22. (szerda)

Továbbra sem lehet megjósolni, hogy ki nyeri a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának idei küzdelmeit.