Sima meccsek az élvonalban

2019. május 10. (péntek) 13:04 - spigott

A Dunaferr Vasas hat, a GBB Zrt. tizenegy gólt szerezve gyűjtötte be a három pontot a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának csütörtöki mérkőzésein.

Az elmúlt napok nem túl kedvező időjárási körülményei miatt csak csütörtökön léphettek először pályára a héten a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának csapatai a bajnokság újabb fordulójában. A DLSZ Arénában megrendezett összecsapásokon először az utóbbi időben igen jó formát mutató Dunaferr Vasas, valamint az utolsó előtti Szil-Ker Ablak együttesei néztek egymással farkasszemet, ám a Dunaferr már az első két percben szerzett két találatával igyekezett tudatosítani vetélytársával, hogy sok jóra nem számíthat. Ugyan az ablakosok gyorsan válaszoltak, a félidei szünetre így is a Dunaferr vonulhatott 4-1-es előnnyel. Schrancz Balázsék a folytatásban is domináltak, s ugyan a második felvonást "csak" 2-1-re nyerték, így sem forgott veszélyben győzelmük, mellyel feljöttek a tabella második helyére.

Kép: DO-archív

Este nyolc órától a hatodik helyezett Steelworkers és a sereghajtó GBB Zrt. csapatainak játékosai húztak szerelést, s bár ez a mérkőzés szorosabbnak ígérkezett az előzőnél, itt finoman szólva is borult a papírforma. A GBB ugyanis remekül kezdett, már az első tíz percben háromgólos előnyre tett szert, s hiába szépítettek az "acélmunkások", a szünetig tovább növelték vezetésüket Pénzes Balázsék. A fordulást követően esélyt sem adott ellenfelének a GBB, mely sorozatban szerzett hat góllal ütötte ki 11-1-re a Steelworkerst, így feljött a tabella nyolcadik helyére.

Eredmények

Dunaferr Vasas – Szil-Ker Ablak 6-2 (4-1)
Steelworkers – GBB Zrt. 1-11 (1-5)

Az Acerbis Osztály állása: 1. Karmacsi Autó FC 36 pont, 2. Dunaferr Vasas 27 pont, 3. SZP-Asztalos SE 25 pont, 4. Fejó-Therm Kft. 22 pont, 5. Dunabiztos Micro 22 pont, 6. Steelworkers 15 pont, 7. Siker Ablak 8 pont, 8. GBB Zrt. 5 pont, 9. Szil-Ker Ablak 5 pont.

A rovat további hírei: Sport

Gólgyárossal erősítettek az Acélbikák

Gólgyárossal erősítettek az Acélbikák

2019. augusztus 20. (kedd)

A védelemben és a csatársorban is erősítettek az Erste Liga rajtjára készülő Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói.

Erős bázis Dunaújvárosban

Erős bázis Dunaújvárosban

2019. augusztus 20. (kedd)

Akár a dobogóért is küzdhet az idei bajnokságban a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapatának utánpótlása.

Újra a Szent István Kupáért küzdenek

Újra a Szent István Kupáért küzdenek

2019. augusztus 19. (hétfő)

Immáron tizenkettedik alkalommal versenghetnek nemzeti ünnepünkön a strandsportok szerelmesei a Szalki-szigeten.

Hasznos napok Telkiben

Hasznos napok Telkiben

2019. augusztus 19. (hétfő)

Gera Zoltán 27 játékost ismerhetett meg közelebbről a kétnapos összetartás során.

Vereség a hibák ára

Vereség a hibák ára

2019. augusztus 18. (vasárnap)

Hiába vezetett két góllal is, hazai pályán szenvedett 3-2-es vereséget a Szentlőrinc SE elleni bajnokin a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Startra készen!

Startra készen!

2019. augusztus 18. (vasárnap)

A Dunaferr SE kenusa, Kiss Balázs felkészülten, versenyre kész állapotban várja az augusztus 21-én kezdődő szegedi NKM olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságot.

Érdi siker a zárómeccsen

Érdi siker a zárómeccsen

2019. augusztus 18. (vasárnap)

Szoros csatában, egygólos vereséget szenvedett a házigazdáktól a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata a IX. Érdi Kupa utolsó találkozóján.