Újabb rangadó előtt a DPASE

spigott - 2019. május 18. 8:35

A harmadik helyezett SZEOL gárdáját látja vendégül a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata vasárnap este a harmadosztály közép csoportjának 28. fordulójában.

Az NB III-as pontvadászat legutóbbi fordulójában Iváncsán ért el 2-2-es döntetlent a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata, mely huszonhét lejátszott mérkőzést követően a negyedik helyen áll a bajnoki tabellán. Lőrincz Emil alakulata immáron négy mérkőzés óta nem tudott nyerni, így a hátralévő három fordulóban már csak az lehet a reális célja, hogy ezt a sorozatot minél előbb megtörje. Ez nem ígérkezik könnyű feladatnak, ugyanis a mieink következő ellenfele a tabella harmadik helyén álló SZEOL SC lesz, mely kilenc ponttal áll labdarúgóink előtt a tabellán úgy, hogy eddig lejátszott huszonhét meccséből tizenhatot nyert meg, s hat döntetlen mellett öt alkalommal szenvedett vereséget.

Kép: DO-archív

A két gárda szegeden lejátszott novemberi összecsapását a házigazdák nyerték 2-0-ra, igaz ebben nagy szerepet játszott az is, hogy a DPASE már a 24. perctől kezdve emberhátrányban játszott Varga Róbert kiállítása miatt. Van tehát miért visszavágnia együttesünknek, mely Lőrincz Emil vezetőedző elmondása alapján sérült és eltiltott nélkül, bizakodva várja vasárnap este hét órakor kezdődő dunaújvárosi találkozót.

- A SZEOL ellen úgy készültünk, hogy már a mérkőzés elejétől fogva bátran és kezdeményezőbben játsszunk. Egy fizikálisan erős csapat lesz az ellenfelünk, mennek, brusztolnak, a pontrúgásaik is nagyon veszélyesek. Egész héten azért dolgoztunk, hogy előrefelé bátran támadjunk, remélem, hogy meg is lesz a foganatja és jó szellemben, de pontosan fogunk futballozni.

A rovat további hírei: Sport

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.