Szoros siker idegenben

spigott - 2019. július 26. 19:36

Nem kezdett jól, de nagyot küzdött, s végül kétgólos győzelmet aratott az Alba FKC elleni felkészülési mérkőzésen a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt csapata.

Az Alba Fehérvár KC otthonában folytatta felkészülési mérkőzéseinek sorozatát ma délután öt órától a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese. György László tanítványai nem kezdték túl jól az összecsapást, korán három-négygólos hátrányba kerültek, ám a szünetig sikerült minimálisra csökkenteniük a két gárda közti különbséget. A fordulást követően pontosabban, jobban játszott együttesünk a házigazdáknál, s ez az eredmény alakulásában is megmutatkozott, mert szinte végig nálunk volt az előny. Ugyan a hajrában egyszer még egyenlíteni tudott a hazai csapat, ám a véghajrát a DKKA bírta jobban, mely végül 29-27-es sikert aratott a székesfehérvári összecsapáson. Akadémistáink számára most másfél nap pihenő vár, ám vasárnap már útra kelnek Szekszárdra, ahol délután már újabb edzés vár a felnőttekre.

György László: - Ugyanolyan küzdelmes mérkőzés volt a mai, mint az első kettő edzőmérkőzésünk. Sajnos ezúttal is nagyobb előnyt adtunk ellenfelünknek, s a játékunk is nagyon hullámzó volt, ám a küzdőszellemre ezúttal sem lehetett panaszunk. Nagy öröm, hogy Szekerczés Luca visszatért a csapatba, egy félidőt támadott és védekezett is, ez többet jelentett számunkra, mint a győzelem.

Alba FKC – DKKA 27-29 (14-13)

Gólszerzőink: Szalai 6, Szekerczés 5, Ferenczy 4, Mihály 3, Triscsuk 3, Braun 3, Sirián 3, Bouti 1, Kazai 1.

A rovat további hírei: Sport

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.

Eredményes utánpótlás

Eredményes utánpótlás

2024. már. 26.

Pupp Viktória magabiztos győzelemmel lépett nagyot a válogatottság felé az év első országos válogató versenyén.