Érdi siker a zárómeccsen

2019. augusztus 18. (vasárnap) 7:45 - Szárszó Lajos

Szoros csatában, egygólos vereséget szenvedett a házigazdáktól a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata a IX. Érdi Kupa utolsó találkozóján.

Nehéz feladat várt szombaton este a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia együttesére az IX. Érdi Kupán, mivel a jó erőkből álló, hazai közönsége előtt játszó Érd ellen lépett pályára. Nehézséget okozott a szakmai stábnak, hogy nem számíthatott a kisebb sérüléssel bajlódó Triscsukra, valamint a cserekapusra, Stojakra sem. A találkozó igen magas színvonalú volt, melynek első szakaszában a hazaiak domináltak. De miután több góllal elléptek a Kohásztól jó volt látni azt a küzdőszellemet, mellyel a mieink mindig fel tudtak zárkózni annak ellenére is, hogy nagyon hamar bele kellett nyúlnia György Lászlónak a felállásba, hiszen Szekerczést már az első negyedórában piros lappal kiállították.

Kép forrása: kohaszkezi.hu (Nagy Gergő felvétele)

A küzdelmes első játékrészt ugyan háromgólos hátrányban zárta a Kohász, de a lányok hatalmas csapatjátékkal nagyon nagy küzdelemre késztették az érdieket. A csata csak a végjátékban dőlt el a hazaiak javára, de az, hogy a DKKA csupán egy góllal kapott ki, egyértelműen dicséretet jelent számukra.

György László: - A vereség ellenére nagyszerű volt a csapat hozzáállása, védekezése, támadó játéka. Miután az Érd több alkalommal, több góllal el tudott lépni, mi mindig vissza tudtunk jönni. Ez nagyon jó küzdőszellemről tanúskodik. A vereség ellenére csak gratulálni tudok a csapatnak, hiszen a nagyon jó erőkből álló Érd ellen nagyszerűen helyt állt.

Érd – DKKA 25-24 (14-11)
Gólszerzőink: Szekerczés 2, Grosch 2, Szalai 4, Kazai 2, Ferenczy 2, Sirián 3, Jovovity 4, Mihály 2, Csapó 1, Molnár 2.

A rovat további hírei: Sport

Elvárható a győzelem

Elvárható a győzelem

2020. február 23. (vasárnap)

A sereghajtó PTE-PEAC ellen csak a három pont megszerzésének célja lebeghet a Dunaferr SE röplabdázóinak szeme előtt.

Hátrányban az Acélbikák

Hátrányban az Acélbikák

2020. február 22. (szombat)

Hazai környezetben szenvedett 4-1-es vereséget a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata az Újpesttől az Erste Liga rájátszásának első mérkőzésén.

Döntetlen az edzőmeccsen

Döntetlen az edzőmeccsen

2020. február 22. (szombat)

Kétszer is egyenlítve ért el 2-2-es döntetlent az Érd elleni felkészülési találkozón a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Kezdődik a rájátszás!

Kezdődik a rájátszás!

2020. február 22. (szombat)

Hazai környezetben vág neki az Újpest elleni negyeddöntőnek ma este hat órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Vereség az MTK-tól

Vereség az MTK-tól

2020. február 21. (péntek)

Sok hibával játszva szenvedett vereséget az MTK elleni szekszárdi bajnokin a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.

Triesztben küzd az olimpiáért válogatottunk!

Triesztben küzd az olimpiáért válogatottunk!

2020. február 21. (péntek)

Új-Zéland ellen kezdi meg szereplését a magyar női vízilabda válogatott a trieszti olimpiai kvalifikációs tornán.

Végleges a DAB menetrendje

Végleges a DAB menetrendje

2020. február 21. (péntek)

Amennyiben hét mérkőzésre kerül sor a DAB és az Újpest jégkorongozóinak párharcában, azt március 5-én rendezik meg a Dunaújvárosi Jégcsarnokban.