Hazai pályán kezd a Dunaferr

2019. augusztus 23. (péntek) 8:01 - spigott

Az Aramis elleni mérkőzéssel kezdi meg a bajnoki küzdelmeket ma este hét órától a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Pillanatok alatt elillant a felkészülési időszak, s ma már tétmérkőzésen kell bizonyítania a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapatának, mely este hét órától az Aramis elleni találkozóval kezdi meg a 2019/2020-as bajnoki szezon küzdelmeit. Ahogy mai ellenfelének, úgy a Dunaferr csapatának kerete is jelentősen átalakult a nyáron, ám hiába távozott több meghatározó játékosa is Fehér Zsoltnak, a dunaújvárosiak vezetőedzője bízik a csapatában, s mint azt a felkészülés elején érdeklődésünkre elárulta, célba veszik a bajnokság első négy helyét.

Ez persze nem lesz egyszerű, ám egy jó rajt sokat segíthetne együttesünkön, mely pár nappal ezelőtt a Csömör elleni 1-1-es döntetlennel hangolt a mai összecsapásra. Fehér Zsolt vezetőedző természetesen a három pont megszerzésében reménykedik a ma este hét órakor kezdődő bajnoki nyitányon, s ahogy a csapat tagjai és vezetése, úgy ő is sok szeretettel várja az Aramis elleni meccsre a gárda drukkereit.

- Valamennyi mérkőzésünk jól szolgálta a céljainkat. A szakaszt lezáró meccsünk igazán különleges volt, a klub a fennállása óta még soha nem lépett pályára olyan fiatal kerettel, mint azon a napon. Mindenki a kellő módon állt hozzá a feladatához, és nagyon jól teljesítettek. Elégedettek vagyunk az egész felkészüléssel. Nagyon várjuk a rajtot, ami előtt még három alkalmunk volt arra, hogy, hogy pontosítsuk a közös munkánkat. Minden erőnkkel arra koncentrálunk, hogy itthon tudjuk tartani a három pontot az első hazai mérkőzésen. Semmiképp sem szabad leírni az Aramist, ahogy a többi ellenfeleinket sem.

A Dunaferr DUE Dutrade FC 2019/2020-as kerete: Klacsák Bence, Csányi Dávid, Cseresnyés Alex, Danó Dominik, Dorogi Benjámin, Fridrich Dávid, Gergely Milán, Horváth Benedek, Faragó  Lajos, Kolompár Márk, Kovács Krisztián, Németh László, Németh Péter, Pál Patrik, Reveland Zoltán, Rigó László, Sáhó Kristóf, Szeghy Szabolcs. Vezetőedző: Fehér Zsolt.

A rovat további hírei: Sport

Elvárható a győzelem

Elvárható a győzelem

2020. február 23. (vasárnap)

A sereghajtó PTE-PEAC ellen csak a három pont megszerzésének célja lebeghet a Dunaferr SE röplabdázóinak szeme előtt.

Hátrányban az Acélbikák

Hátrányban az Acélbikák

2020. február 22. (szombat)

Hazai környezetben szenvedett 4-1-es vereséget a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata az Újpesttől az Erste Liga rájátszásának első mérkőzésén.

Döntetlen az edzőmeccsen

Döntetlen az edzőmeccsen

2020. február 22. (szombat)

Kétszer is egyenlítve ért el 2-2-es döntetlent az Érd elleni felkészülési találkozón a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Kezdődik a rájátszás!

Kezdődik a rájátszás!

2020. február 22. (szombat)

Hazai környezetben vág neki az Újpest elleni negyeddöntőnek ma este hat órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Vereség az MTK-tól

Vereség az MTK-tól

2020. február 21. (péntek)

Sok hibával játszva szenvedett vereséget az MTK elleni szekszárdi bajnokin a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.

Triesztben küzd az olimpiáért válogatottunk!

Triesztben küzd az olimpiáért válogatottunk!

2020. február 21. (péntek)

Új-Zéland ellen kezdi meg szereplését a magyar női vízilabda válogatott a trieszti olimpiai kvalifikációs tornán.

Végleges a DAB menetrendje

Végleges a DAB menetrendje

2020. február 21. (péntek)

Amennyiben hét mérkőzésre kerül sor a DAB és az Újpest jégkorongozóinak párharcában, azt március 5-én rendezik meg a Dunaújvárosi Jégcsarnokban.