Hazai pályán kezd a Dunaferr

2019. augusztus 23. (péntek) 8:01 - spigott

Az Aramis elleni mérkőzéssel kezdi meg a bajnoki küzdelmeket ma este hét órától a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Pillanatok alatt elillant a felkészülési időszak, s ma már tétmérkőzésen kell bizonyítania a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapatának, mely este hét órától az Aramis elleni találkozóval kezdi meg a 2019/2020-as bajnoki szezon küzdelmeit. Ahogy mai ellenfelének, úgy a Dunaferr csapatának kerete is jelentősen átalakult a nyáron, ám hiába távozott több meghatározó játékosa is Fehér Zsoltnak, a dunaújvárosiak vezetőedzője bízik a csapatában, s mint azt a felkészülés elején érdeklődésünkre elárulta, célba veszik a bajnokság első négy helyét.

Ez persze nem lesz egyszerű, ám egy jó rajt sokat segíthetne együttesünkön, mely pár nappal ezelőtt a Csömör elleni 1-1-es döntetlennel hangolt a mai összecsapásra. Fehér Zsolt vezetőedző természetesen a három pont megszerzésében reménykedik a ma este hét órakor kezdődő bajnoki nyitányon, s ahogy a csapat tagjai és vezetése, úgy ő is sok szeretettel várja az Aramis elleni meccsre a gárda drukkereit.

- Valamennyi mérkőzésünk jól szolgálta a céljainkat. A szakaszt lezáró meccsünk igazán különleges volt, a klub a fennállása óta még soha nem lépett pályára olyan fiatal kerettel, mint azon a napon. Mindenki a kellő módon állt hozzá a feladatához, és nagyon jól teljesítettek. Elégedettek vagyunk az egész felkészüléssel. Nagyon várjuk a rajtot, ami előtt még három alkalmunk volt arra, hogy, hogy pontosítsuk a közös munkánkat. Minden erőnkkel arra koncentrálunk, hogy itthon tudjuk tartani a három pontot az első hazai mérkőzésen. Semmiképp sem szabad leírni az Aramist, ahogy a többi ellenfeleinket sem.

A Dunaferr DUE Dutrade FC 2019/2020-as kerete: Klacsák Bence, Csányi Dávid, Cseresnyés Alex, Danó Dominik, Dorogi Benjámin, Fridrich Dávid, Gergely Milán, Horváth Benedek, Faragó  Lajos, Kolompár Márk, Kovács Krisztián, Németh László, Németh Péter, Pál Patrik, Reveland Zoltán, Rigó László, Sáhó Kristóf, Szeghy Szabolcs. Vezetőedző: Fehér Zsolt.

A rovat további hírei: Sport

Jól kezdett az utánpótlás

Jól kezdett az utánpótlás

2019. szeptember 19. (csütörtök)

Három fordulót követően a negyedik helyen áll a bajnokságban a Dunaújvárosi Acélbikák U21-es jégkorong csapata.

Gebhardt Áron hazatért!

Gebhardt Áron hazatért!

2019. szeptember 19. (csütörtök)

A dunaújvárosi nevelésű felnőtt válogatott röplabdázó hatalmas segítséget jelent a Dunaferr SE NB I-es csapatának számára a 2019/2020-as szezonban.

Fucsovics 1:5 után hengerelt

Fucsovics 1:5 után hengerelt

2019. szeptember 18. (szerda)

Fucsovics Márton gyenge kezdés után magabiztos játékkal bejutott szerdán a nyolcaddöntőbe az 1,2 millió dollár (362 millió forint) összdíjazású szentpétervári keménypályás férfi tenisztornán.

Szoros meccsek a Campusban

Szoros meccsek a Campusban

2019. szeptember 18. (szerda)

Nincs már pont nélkül álló csapat a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályában.

Csalódottak a hetedik hely miatt

Csalódottak a hetedik hely miatt

2019. szeptember 18. (szerda)

Nem sikerült érmet szerezniük junior női vízilabdázóinknak a madeirai U20-as világbajnokságon.

Hibátlan asztalosok

Hibátlan asztalosok

2019. szeptember 17. (kedd)

Az utolsó előtti percben szerzett góllal nyerte meg harmadik meccsét az Acerbis Osztály hétfői játéknapján az SZP-Asztalos együttese.

Az országos döntő volt a tét

Az országos döntő volt a tét

2019. szeptember 17. (kedd)

Jól szerepeltek a Dunaferr SE és fiókszakosztályainak versenyzői a kötöttfogású birkózók diákolimpiájának területi fináléjában.