Ezúttal nem volt esély

2019. szeptember 22. (vasárnap) 12:31 - spigott

Az első félidőben még tartotta magát, ám végül súlyos vereséget szenvedett a DKKA U19-es csapata a Kozármisleny elleni felnőtt NB I/B-s találkozón.

A Nagyatádon elért döntetlennel a háta mögött várta az NB I/B-s felnőtt bajnokság második fordulóját szombaton délután a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia U19-es együttese. Illés Márton tanítványai a Kozármisleny együttesét látták vendégül a Dunaújvárosi Sportcsarnokban, s a mieink helyzetét nehezítette, hogy felnőttek MTK elleni mérkőzése miatt Mihály Petra és Jovovity Jovana játékára sem számíthatott a szakvezetés. A találkozót a vendégek kezdték jobban, s bár 4-4-nél még sikerült utolérni az ellenfelet, a folytatásban már egyértelműen az történt a pályán, amit a Kozármisleny eltervezett.

A vendégek a félidő derekán kettő góllal vezettek, majd előnyüket fokozatosan növelve 16-11-es fórral vonulhattak a félidei pihenőre. A térfélcserét követően pontosan tíz percre volt szüksége a Kozármislenynek ahhoz, hogy megduplázza vezetését, s innentől kezdve sajnos már csak az lehetett a kérdés, hogy milyen arányban nyeri a meccset vetélytársunk. Fiataljaink sajnos a folytatásban is sok hibával játszottak, így esélyük sem volt arra, hogy feljebb zárkózzanak sőt, a vendégek könnyedén növelték tovább előnyüket, s végül nagyon sima, 41-23-as győzelemmel távoztak a sportcsarnokból.

DKKA U19 – Kozármisleny 23-41 (11-16)

Gólszerzőink: Husti Hanna 6, Fodor Neszta 3, Pál Eszter 3, Keringer Klaudia 3, Gengeliczky Lili 3, Koronczai Petra 2, Vass Víta Luca 1, Matucza Gabriella 1, Kovács Krisztina 1.

A rovat további hírei: Sport

Négy új érkező a Kohásznál!

Négy új érkező a Kohásznál!

2020. május 28. (csütörtök)

Érden játssza a 2020/2021-es szezon hazai mérkőzéseit a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata, mely négy új játékos szerződtetését jelentette be csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Kovács Bronson Zoltán is marad az Acélbikáknál

Kovács Bronson Zoltán is marad az Acélbikáknál

2020. május 28. (csütörtök)

A 2020/2021-es szezonban is a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatának védelmét erősíti Kovács Bronson Zoltán.

Augusztusban kell csúcsformában lenni

Augusztusban kell csúcsformában lenni

2020. május 27. (szerda)

Némi meglepetést azért okozott kenusaink számára a szolnoki tesztviadal, ám ettől még nem alakítják át felkészülésüket, mert a nyár végére kell időzíteni a versenyformát.

Van idő a munkához!

Van idő a munkához!

2020. május 27. (szerda)

Csak a délelőtti edzések maradnak el a dunaújvárosi vízilabdázóknál, akiknek bőven lesz idejük felkészülni nyáron az új szezon küzdelmeire.

Duplázások napja Szolnokon!

Duplázások napja Szolnokon!

2020. május 26. (kedd)

Hüttner Csaba szövetségi kapitány szerint sok kérdést megválaszolt a kajak-kenusok első edzésversenye.

Rövidebb szezon jöhet!

Rövidebb szezon jöhet!

2020. május 26. (kedd)

Boda Gábor szövetségi elnök szerint akár már augusztus 20-án elkezdődhet az amerikai focisták bajnoki szezonja.

A munka nem állt meg

A munka nem állt meg

2020. május 26. (kedd)

Legközelebb csak július 6-án, a 2020/2021-es szezon első edzésén dolgoznak közösen a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt csapatának játékosai.