Hibátlan asztalosok

spigott - 2019. szeptember 17. 18:02

Az utolsó előtti percben szerzett góllal nyerte meg harmadik meccsét az Acerbis Osztály hétfői játéknapján az SZP-Asztalos együttese.

Mindössze egyetlen mérkőzést rendeztek hétfőn este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályában. A sorozat harmadik fordulójának nyitómeccsén a még pont nélkül álló Fejó-Therm Kft., valamint az eddigi két találkozójából kettőt megnyerő SZP-Asztalos gárdája mérte össze egymással erejét a DLSZ Arénában. Aki esetleg azt gondolta, hogy az előzmények alapján az "asztalosok" simán nyerik a mérkőzést, az nagyot tévedett, ugyanis hiába került előnybe az éllovas még az első felvonásban, a második huszonöt perc hajrájához közeledve egyenlíteni tudott a Fejó-Therm. Az utolsó percek izgalmas, nagy csatát hoztak, ám az SZP-Asztalos gárdája a 49. percben szerzett találattal végül ki tudta csikarni a győzelmet, így három találkozót követően továbbra hibátlan teljesítménnyel áll a tabella élén.

Eredmény
Fejó-Therm Kft. – SZP-Asztalos 1-2 (0-1)

További program
2019. 09. 19. 18:00 Szil-Ker Ablak – Ködi Generál Kft.
2019. 09. 19. 19:00 Solarwelt-Dunabiztos – Hardferr Bau Kft.
2019. 09. 19. 20:00 Dunaferr – GBB Zrt.

Az Acerbis Osztály állása: 1. SZP-Asztalos 9 pont, 2. Ködi Generál Kft. 6 pont, 3. Dunaferr 3 pont, 4. Karmacsi Autó FC 3 pont, 5. Hardferr Bau Kft. 3 pont, 6. Szil-Ker Ablak 0 pont, 7. GBB Zrt. 0 pont, 8. Solarwelt-Dunabiztos 0 pont, 9. Fejó-Therm Kft. 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Elmarad a futsalosok mai bajnokija

Elmarad a futsalosok mai bajnokija

2024. ápr. 26.

Nem tudnak elutazni Rácalmásra a sereghajtó érdiek, így elmarad a Dunaújváros Futsal csapatának ma este hét órára tervezett bajnoki találkozója.

Nehéz meccs vár a Kohászra

Nehéz meccs vár a Kohászra

2024. ápr. 26.

A dobogóra hajtó Mosonmagyaróvár otthonában folytatja a bajnokságot a Dunaújvárosi Kohász kézilabda Akadémia felnőtt csapata pénteken este hat órától.

DSTV: eredményes lövészek

DSTV: eredményes lövészek

2024. ápr. 25.

Nagyjából fél évvel ezelőtt forgattunk utoljára a Főnix Lövész SE alakulatánál – azóta is sikert sikerre halmoztak, és nagyon sok versenyen vettek részt a tagok. Ráadásul azóta újra birtokba vehették a lőteret is, amely jelentős segítség az egyesület számára – örömteli hírekről számolt be Vinczellér Imre. Hangkép.

Jól hajráztak az akadémisták

Jól hajráztak az akadémisták

2024. ápr. 25.

A Szolnok és a Miskolc ellen sem veszítettek szettet a DSE Röplabda Akadémia fiataljai a bajnoki középszakasz utolsó előtti fordulójában.

Hátrányban a DFVE

Hátrányban a DFVE

2024. ápr. 25.

Védekezésben nem ment női vízilabdázóinknak a Ferencváros ellen, így a zöld-fehérek kerültek előnybe a bajnoki döntőért vívott párharc első felvonásán a fővárosban.

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

2024. ápr. 24.

Pozitív élményekkel és egy értékes hetedik helyezéssel tért haza a dunaújvárosi Dragon Steel SE a 13. Hosszú Távú Sárkányhajó Magyar Bajnokságról.

Újra élen a Karmacsi

Újra élen a Karmacsi

2024. ápr. 24.

A listavezető elleni győzelemmel feledtette korábbi botlását a Karmacsi Autó FC együttese a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar Csoportjában.