Bravúros bajnoki szereplés!

2019. október 23. (szerda) 8:04 - spigott

Magabiztosan jutottak tovább a felnőtt bajnokság hármas döntőjébe Tatabányán a Dunaferr SE birkózói.

Az elmúlt hétvégén megkezdődtek az NB II-es Felnőtt Birkózó Csapatbajnokság mérkőzései. A bajnokságba tíz csapat nevezett, az indulókat szeptemberben, az MBSZ-ben megtartott sorsoláson három csoportba osztották. A Dunaferr SE a nyugati „A” csoportba került a szombathelyi Haladás VSE-vel és a Tatabányai SC-vel, mely szombaton otthont is adott az első bajnoki forduló küzdelmeinek, s a három csapat a helyszínen megegyezett abban, hogy az oda-visszavágót is lebirkózzák.

Hátsó sor: Fehér Krisztián edző, Sebestyén Fábián, Sallai Sándor, Juhász Péter, Szabados Márton, Bagó Tibor, Szmik Attila
Első sor: Mohácsi Martin, Fekete Tibor, Horváth Mihály, Kardos Róbert, Mátyás Gábor szakmai igazgató

Az első mérkőzést az első fordulóban a Haladás magabiztosan nyerte a Tatabánya ellen. A második mérkőzésen a Dunaferr SE 22-18 arányban jobbnak bizonyult a Haladás VSE-vel szemben, majd egyesületünk a Tatabánya elleni mérkőzést is magabiztosan 22-17-re hozta. A második fordulóban ismét a Haladás és a Tatabánya csapott össze először, hasonló eredmény született, mint az első fordulóban. A Dunaferr SE a visszavágón a Haladás ellen 21-20-ra kikapott, a Tatabányát viszont 26-15-re legyőzte, így összesítésben a dunaújvárosi birkózók jutottak tovább a csoportból.

A hármas döntőben, melyet november 30-án rendeznek a másik két csoport győztesével, a Dorogi NC-vel és a Csepel SC-vel  küzdenek az érmes helyezésekért. A tét nagy, hiszen az első két helyezett feljut az NB I-be.

A rovat további hírei: Sport

Hosszabbításban nyert a Fradi!

Hosszabbításban nyert a Fradi!

2019. november 12. (kedd)

A Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata rendkívül kiélezett mérkőzésen, a ráadásban szenvedett vereséget a Ferencváros elleni Erste Liga mérkőzésen.

Később játszunk a Siófok ellen

Később játszunk a Siófok ellen

2019. november 12. (kedd)

Az ellenfél utazási viszontagságai miatt elmarad a Siófok és a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia szerda estére kiírt bajnoki mérkőzése.

Egy pont jutott

Egy pont jutott

2019. november 12. (kedd)

Csak az U17-es labdarúgók örülhettek pontszerzésnek a Dunaújváros PASE utánpótlás csapatainak hétvégi bajnoki találkozóin.

A Fradi érkezik

A Fradi érkezik

2019. november 11. (hétfő)

Kőkemény hatvan perc vár a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatára a címvédő Ferencváros elleni hazai találkozón.

Történelmi nap előtt a válogatott

Történelmi nap előtt a válogatott

2019. november 11. (hétfő)

A védelemben rosszul áll, de bizakodva várja a walesi Eb-selejtezőt a magyar labdarúgó válogatott.

Felemás hétvége

Felemás hétvége

2019. november 11. (hétfő)

A DFVE ifjúsági vízilabdázói kikaptak, a serdülők viszont nyerni tudtak a Győri VSE ellen lejátszott korosztályos bajnoki mérkőzésen.

Dühítő döntetlen

Dühítő döntetlen

2019. november 10. (vasárnap)

Hiába vezetett két góllal is, nem sikerült nyernie a Dunaharaszti vendégeként a Dunaújváros PASE labdarúgó csapatának.