Nagy csatára számítanak!

doszerk - 2019. október 12. 8:05

Hazai környezetben, a Dunaújvárosi Sportcsarnokban lép pályára ma este hat órától a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia együttese.

Három hét szünet után folytatja a bajnoki küzdelmeket a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese, mely ma este hat órától a Mosonmagyaróvár gárdáját látja vendégül a Dunaújvárosi Sportcsarnokban. György László tanítványai négy lejátszott mérkőzéssel a hátuk mögött várják a szombati találkozót úgy, hogy egy győzelemmel, egy döntetlennel, valamint két vereséggel a tabella kilencedik helyén állnak, míg holnap ellenfelük egy Békéscsabán aratott siker mellett három alkalommal szenvedett vereséget, így jelenleg a tizenkettedik helyet foglalja el a tizennégy csapatos mezőnyben.

Nagyon kemény mérkőzésre számít együttesünk vezetőedzője is, aki persze abban is bízik, hogy itthon tudjuk tartani a két bajnoki pontot.

Kép: DO-archív

"Sajnos volt most három olyan hetünk, ami igazából tét nélkül telt el. Ezzel együtt hasznosan töltöttük el ezt a három hetet, megpróbáltuk az erőt stabilizálni, vagy még egy kicsit feljebb tornászni, játszottunk két edzőmérkőzést a Vasas és az Alba FKC ellen, s ezen a héten már kimondottan a Mosonmagyaróvár elleni találkozóra készültünk. Amennyiben visszatekintek a tavalyi mérkőzéseinkre, mind a két találkozónk iszonyatosan kemény volt a Mosonmagyaróvár ellen, s nézve vetélytársunk eddigi meccseit, most sem számítok másra. Taktikailag igyekszünk a lehető legjobban felkészülni a védő- és támadójátékukról, de az biztos, hogy óriási erőbedobásra lesz szükségünk szombaton. Okosan, taktikusan kell játszanunk, s mivel elég rövid a padunk most, az erőinket is jól kell beosztanunk, hogy a mérkőzés végéig kitartson, s győztesen tudjuk majd elhagyni a pályát. Az elmúlt időszakban sajnos nem kerültek el minket a sérülések, betegségek sem, bízom abban, hogy betegeink meggyógyulnak szombatig, ugyanakkor porcműtéten átesett Ferenczy Fruzsina, valamint a vádlisérüléssel bajlódó Triscsuk Krisztina játéka kérdéses a szombat esti találkozón, melyre természetesen sok szeretettel várjuk szurkolóinkat is" – fogalmazott György László vezetőedző.

A rovat további hírei: Sport

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

2024. már. 29.

A második félidőt tizenöt góllal megnyerve aratott 32-20-as sikert a DKKA női kézilabda csapata a NEKA elleni hazai bajnokin.

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.