Rangadó vár az egyetemistákra

2019. október 12. (szombat) 7:57 - Szárszó Lajos

A női vízilabda OB I negyedik fordulójában a DUE-Maarsk Graphics csapata a kiváló erőkből álló Eger otthonában ugrik medencébe.

Kiválóan kezdte meg szereplését a DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapata az OB I-ben, hiszen eddig mindhárom mérkőzését sikerrel teljesítette. Mihók Attila tanítványai legutóbb a Hungerit Szentes otthonában szerezték meg a három bajnoki pontot (17-12), melynek köszönhetően jelenleg 9 ponttal az UVSE mögött a tabella második helyén állnak. A szombaton 18 órakor kezdődő újabb találkozón azonban nagyon nehéz ellenfél, az Eger ellen már bravúrra lenne szükségük a győzelemhez. A vendéglátók ugyanis az idei szezontól soraikban tudhatják Mencziger Katát is, aki Dunaújvárosból igazolt hozzájuk. Vele pedig alaposan megerősödött az a játékos keret, mellyel Szilágyi Péter és Biros Péter rendelkezik, hiszen Kata többek között Szilágyi Dorottya és Vályi Fanni mellé érkezett, hogy csak az egykori dunaújvárosi kiválóságokat említsük.

Kép: DO-archív

Az Eger ráadásul nagyszerű formában van, hiszen az első fordulóban a Szentest (8-7), a másodikban a Tatabányát győzték le (18-8), majd a harmadik körben az UVSE-től szenvedtek vállalható, 16-11-es vereséget. Ez tehát azt jelzi, hogy most két olyan csapat találkozik majd, amelyik azonos, vagy közel azonos játékerőt képvisel, így a győzelmet előre egyik félnek sem lehet odaadni. Az viszont előre kijelenthető, hogy az a csapat lesz a győztes, amelyik jobban használja ki az emberelőnyös lehetőségeit, jobban ki tudja védekezni, vagy meg tudja akadályozni a lefordulásokat, és védekezésben blokkjaival el tudja hárítani a nehéz tüzérek átlövéseit.

A rovat további hírei: Sport

Kemény meccs előtt a Dunaferr!

Kemény meccs előtt a Dunaferr!

2019. november 18. (hétfő)

Budaörsön kezdi meg a bajnoki alapszakasz második felének küzdelmeit ma este a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Fájdalmas hazai vereség

Fájdalmas hazai vereség

2019. november 17. (vasárnap)

Hiába vezetett még az első félidő után, kettős emberhátrányban, az utolsó percekben kapott góllal szenvedett vereséget a Dabastól a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Dunaferr siker Szolnokon!

Dunaferr siker Szolnokon!

2019. november 17. (vasárnap)

A Dunaferr SE NBI-es röplabda csapata idegenben kiváló játékkal 3-0 arányban győzte le a Szolnok együttesét. 

Fontos siker Csurgón

Fontos siker Csurgón

2019. november 17. (vasárnap)

Szinte végig vezetve aratott szoros győzelmet a Csurgó vendégeként lejátszott NB1/B-s felnőtt bajnokin a DKKA U19-es csapata.

Hazai pályán a DPASE

Hazai pályán a DPASE

2019. november 17. (vasárnap)

A Dabas elleni hazai mérkőzéssel folytatja az NB III Közép Csoportjának küzdelmeit ma délután öt órától a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Győzelemmel avatta a DUE az uszodát

Győzelemmel avatta a DUE az uszodát

2019. november 16. (szombat)

Kétgólos különbséggel győzte le a DUE-Maarks Graphics együttese az FTC csapatát az első osztályú bajnokságban a hosszú idő óta újra a Fabó Éva Sportuszodában megrendezett rangadón.

Idegenben a Szolnok ellen

Idegenben a Szolnok ellen

2019. november 16. (szombat)

A Dunaferr SE röplabda csapata ismét idegenben, ezúttal Szolnokon lép pályára a bajnokság vasárnapi fordulójában.