Tanulságos bajnoki nyitány

2019. október 15. (kedd) 12:55 - Szárszó Lajos

Harmadik helyen végzett a DSE Röplabda Akadémia U15-ös csapata a korosztályos bajnokság első fordulójában.

A DSE Röplabda Akadémia U15-ös csapata megkezdte szereplését korosztályos bajnokságában. A Kövessy Balázs és Kovács Zsolt által irányított csapat a gyermek bajnokság A-1-es csoportjában a Dág, a RÖAK Kaposvár Sárga, és a Sümeg-Dabronc együttesei ellen lépett pályára. Fiataljaink az első meccsüket a Dág ellen játszották, ahol végül a vendégek örülhettek, akik 2-1-es sikert arattak. A következő ütközetben a Sümeg volt az ellenfél, ahol kettős arcát mutatta csapatunk, mely a szettek eredményeiből látszik (25-19, 12-25, 25-9), de a lényeg az volt, hogy a végén mi örülhettünk a 2-1-es sikernek. A harmadik meccset a RÖAK Kaposvár ellen vívták Kuti Márkék, ahol az első két szettben nem, de az utolsó volt esély arra, hogy abból egyet elcsenjen a csapat (0-3).

Kép: DO-archív

Kövessy Balázs vezetőedző: Túl vagyunk az első fordulón, melyből sok tanulság vonható le.  A Dág elleni mérkőzésen rengeteg hiányosságot fedeztem fel, melyeket a Sümeg és a Kaposvár ellen már ki tudtunk javítani. Igaz a mérlegünk kettő vereség és egy győzelem, ennek ellenére tanulságos fordulón vagyunk túl. Amennyiben 26-ig, a kaposvári második fordulóig ki tudjuk javítani hibáinkat, ahová már teljes kerettel utazunk el, akkor az várhatóan a teljesítményünkön is meglátszik majd.

Eredmények:
Dág KSE – DSE Röplabda Akadémia 2-1 (25-14, 23-25, 25-14)
DSE Röplabda Akadémia – Sümeg-Dabronc 2-1 (25-19, 12-25, 25-9)
RÖAK Kaposvár Sárga – DSE Röplabda Akadémia 3-0 (25-19, 25-14, 29-27)

A DSE Röplabda Akadémia csapata: Bekker Kristóf, Makó József Gábor, Kuti Márk László, Peredi Zoltán, Kulik Noel Gábor, Téglás Csaba, Szilágyi András, Pankler Kolin Olivér, Almási Roland. Vezetőedző: Kövessy Balázs. Edző: Kovács Zsolt.

A rovat további hírei: Sport

Hosszabbításban nyert a Fradi!

Hosszabbításban nyert a Fradi!

2019. november 12. (kedd)

A Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata rendkívül kiélezett mérkőzésen, a ráadásban szenvedett vereséget a Ferencváros elleni Erste Liga mérkőzésen.

Később játszunk a Siófok ellen

Később játszunk a Siófok ellen

2019. november 12. (kedd)

Az ellenfél utazási viszontagságai miatt elmarad a Siófok és a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia szerda estére kiírt bajnoki mérkőzése.

Egy pont jutott

Egy pont jutott

2019. november 12. (kedd)

Csak az U17-es labdarúgók örülhettek pontszerzésnek a Dunaújváros PASE utánpótlás csapatainak hétvégi bajnoki találkozóin.

A Fradi érkezik

A Fradi érkezik

2019. november 11. (hétfő)

Kőkemény hatvan perc vár a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatára a címvédő Ferencváros elleni hazai találkozón.

Történelmi nap előtt a válogatott

Történelmi nap előtt a válogatott

2019. november 11. (hétfő)

A védelemben rosszul áll, de bizakodva várja a walesi Eb-selejtezőt a magyar labdarúgó válogatott.

Felemás hétvége

Felemás hétvége

2019. november 11. (hétfő)

A DFVE ifjúsági vízilabdázói kikaptak, a serdülők viszont nyerni tudtak a Győri VSE ellen lejátszott korosztályos bajnoki mérkőzésen.

Dühítő döntetlen

Dühítő döntetlen

2019. november 10. (vasárnap)

Hiába vezetett két góllal is, nem sikerült nyernie a Dunaharaszti vendégeként a Dunaújváros PASE labdarúgó csapatának.