Elvárható a továbbjutás

2019. november 6. (szerda) 8:05 - spigott

Az NB II Keleti Csoportjában szereplő Gyöngyös elleni találkozóval kezdi meg a Magyar Kupa küzdelmeit a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Nem jutott túl sok pihenő a Nyírgyulaj elleni 1-1-es mérkőzés után a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapatának, mely ma újra pályára lép, ám ezúttal nem a bajnokságban, hanem a Magyar Kupa első fordulójában kell bizonyítania Fehér Zsolt együttesének. A feladat annak ellenére sem tűnik megoldhatatlannak, hogy ezúttal idegenben kell kiharcolnia a továbbjutást együttesünknek, mely este hét órától az Energia SC Gyöngyös otthonában lép pályára. Futsalosaink ellenfele ugyanis az NB II Keleti Csoportjában szerepel, s ott sem a legfényesebben, mivel kilenc lejátszott mérkőzést követően két győzelemmel, egy döntetlennel és hat vereséggel, mindössze hét szerzett ponttal áll a tabella tizedik, utolsó előtti helyén.

Kép: DO-archív

A papírforma szerint egyértelműen a mieink számítanak a találkozó favoritjainak, ám ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy félvállról vehetné a mérkőzést csapatunk, s mivel a továbbjutás ezen az egy összecsapáson dől el, ezért csak és kizárólag a Dunaferrnek van veszíteni valója, míg a házigazdák felszabadultan, minden nyomás nélkül léphetnek pályára ma este. A mieink csak egy győzelemmel juthatnak tovább a második fordulóba, a kupa szabályai szerint ugyanis a döntetlen az alacsonyabb osztályú együttesnek kedvez, ám ha a Dunaferr tudásának megfelelően játszik, úgy nem okozhat gondot számára a siker elérése.

A rovat további hírei: Sport

Megyei rangadó a kupában

Megyei rangadó a kupában

2020. január 29. (szerda)

Az Alba Fehérvár KC elleni hazai mérkőzésen juthat be a Magyar Kupa legjobb nyolc együttese közé a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.

Ismét meghajolt a Csíkszereda

Ismét meghajolt a Csíkszereda

2020. január 28. (kedd)

Végletekig kiélezett csatában aratott 3-2-es győzelmet a Csíkszereda elleni hazai rangadón a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Véget ért az UDL első fordulója

Véget ért az UDL első fordulója

2020. január 28. (kedd)

A férfiaknál kiskőrösi, míg a nőknél szekszárdi győzelem született az Újvárosi Darts Liga első fordulójában.

A liga egyik legjobbja érkezik

A liga egyik legjobbja érkezik

2020. január 27. (hétfő)

Rendkívül nehéz hatvan perc vár a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatára kedden este a Csíkszereda ellen.

Játékkal emlékeztek

Játékkal emlékeztek

2020. január 27. (hétfő)

A DKKA fiataljainak győzelmével ért véget a Dunaújvárosi Sportcsarnokban 11. alkalommal megrendezett Gutenkunst Anna és Árva Csaba Emléktorna.

Hajrávereség Debrecenben

Hajrávereség Debrecenben

2020. január 26. (vasárnap)

Hiába vezetett még tíz perccel a meccs vége előtt, egygólos vereséget szenvedett Debrecenben a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Hozta a kötelezőt a Dunaferr

Hozta a kötelezőt a Dunaferr

2020. január 26. (vasárnap)

Esélyt sem adott a szegedieknek a Dunaferr SE röplabda csapata a két gárda dunaújvárosi találkozóján az NB I Liga alapszakasz második körében.