Ezúttal egy pont jutott

spigott - 2019. november 19. 17:51

Egy döntetlennel és két vereséggel zárták hétvégi bajnoki mérkőzéseiket a Dunaújváros PASE utánpótlás labdarúgói.

A Dunaújváros PASE U17-es labdarúgó csapata idegenben, míg az U19-esek és az U15-ösök hazai környezetben léptek pályára a másodosztályú utánpótlás bajnokság hétvégi fordulójában. A 14. helyen álló U19-esek harmadik Kaposvárt látták vendégül a vidámparki műfüves pályán, s bár az első felvonás után még 1-1-re álltak vetélytársukkal szemben, a fordulást követően már csak a kaposváriak örülhettek gólnak, s ezzel együtt a 2-1-es sikernek is.

Az U17-esek a hatodik Nyíregyháza vendégeként léptek pályára, s bár az első félidő végén még úgy tűnt, van esélyük a pontszerzésre, a fordulást követően erősítettek a vendéglátók, akik az 55. és 57. percben is bevették a dunaújvárosi kaput, majd a véghajrá előtt is mattolták a mieink védelmét, kialakítva ezzel a 4-0-s hazai sikert jelentő végeredményt.

Képek: DO-archív

Az idei szezonban még pont nélkül álló U16-osok sem számítottak esélyesnek az élmezőnybe tartozó Nyíregyháza vendégeként, s mikor az első félidő derekán hátrányba kerültek, úgy tűnt, ezúttal sem szereznek pontot. A folytatásban azonban már sikerült megőriznie kapuját a góltól fiataljainknak, akik a 60. percben Hegedűs Kelemen találatával ki is egyenlítettek, s az 1-1-es végeredménynek köszönhetően véget vetettek tizenkét meccses vereségsorozatuknak.

Eredmények, gólszerzők

U19
DPASE – Kaposvári Rákóczi 1-2 (1-1)
Gólszerzőnk: Al-Sheraji Rauf Mohamed.

U17
Nyíregyháza – DPASE 4-0 (1-0)

U16
Nyíregyháza – DPASE 1-1 (1-0)
Gólszerzőnk: Hegedűs Kelemen.

A rovat további hírei: Sport

Focival ünnepeltek a kispályások

Focival ünnepeltek a kispályások

2024. már. 18.

A Carissa Virág csapatának végső sikerét hozta a Rácalmási Sportcsarnokban rendezett A XIV. Dunabau Deák Senior Foci Kupa március 15-én.

A sereghajtóhoz látogatnak a futsalosok

A sereghajtóhoz látogatnak a futsalosok

2024. már. 18.

Érden, a WPC Meister-Érd SZISE elleni összecsapással folytatja az NB II-es bajnokság alsóházi rájátszását a Dunaújváros futsal együttese ma este fél kilenctől.

Kijutott az olimpiára a magyar férfi kézilabda válogatott

Kijutott az olimpiára a magyar férfi kézilabda válogatott

2024. már. 18.

Olimpiai kvótát szerzett a magyar férfi kézilabda-válogatott, mivel 30-27-re legyőzte Portugáliát a selejtező tatabányai tornájának vasárnapi zárónapján, és a tabella második helyén végzett.

Nem ment Szekszárdon a DFC-nek

Nem ment Szekszárdon a DFC-nek

2024. már. 18.

Kétgólos vereséget szenvedett Szekszárdon a Dunaújváros FC labdarúgó csapata az NB III nyugati Csoportjának újabb fordulójában vasárnap délután.

Hullámzó játék, felemás eredmények

Hullámzó játék, felemás eredmények

2024. már. 17.

A dobogóst legyőzték, az ötödik helyezett Dággal azonban már nem bírtak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai a korosztályos bajnokságban.

Szoros vereség a fővárosban

Szoros vereség a fővárosban

2024. már. 17.

Hiába hajrázott nagyot, egygólos vereséget szenvedett a Ferencváros elleni fővárosi bajnokin a DFVE női vízilabda csapata.

Kulcsfontosságú meccs vár a DFC-re

Kulcsfontosságú meccs vár a DFC-re

2024. már. 16.

A bennmaradás szempontjából nagyon fontos találkozó vár a Dunaújváros FC labdarúgóira a Szekszárd otthonában vasárnap délután kettő órától.