Ezúttal egy pont jutott

2019. november 19. (kedd) 17:51 - spigott

Egy döntetlennel és két vereséggel zárták hétvégi bajnoki mérkőzéseiket a Dunaújváros PASE utánpótlás labdarúgói.

A Dunaújváros PASE U17-es labdarúgó csapata idegenben, míg az U19-esek és az U15-ösök hazai környezetben léptek pályára a másodosztályú utánpótlás bajnokság hétvégi fordulójában. A 14. helyen álló U19-esek harmadik Kaposvárt látták vendégül a vidámparki műfüves pályán, s bár az első felvonás után még 1-1-re álltak vetélytársukkal szemben, a fordulást követően már csak a kaposváriak örülhettek gólnak, s ezzel együtt a 2-1-es sikernek is.

Az U17-esek a hatodik Nyíregyháza vendégeként léptek pályára, s bár az első félidő végén még úgy tűnt, van esélyük a pontszerzésre, a fordulást követően erősítettek a vendéglátók, akik az 55. és 57. percben is bevették a dunaújvárosi kaput, majd a véghajrá előtt is mattolták a mieink védelmét, kialakítva ezzel a 4-0-s hazai sikert jelentő végeredményt.

Képek: DO-archív

Az idei szezonban még pont nélkül álló U16-osok sem számítottak esélyesnek az élmezőnybe tartozó Nyíregyháza vendégeként, s mikor az első félidő derekán hátrányba kerültek, úgy tűnt, ezúttal sem szereznek pontot. A folytatásban azonban már sikerült megőriznie kapuját a góltól fiataljainknak, akik a 60. percben Hegedűs Kelemen találatával ki is egyenlítettek, s az 1-1-es végeredménynek köszönhetően véget vetettek tizenkét meccses vereségsorozatuknak.

Eredmények, gólszerzők

U19
DPASE – Kaposvári Rákóczi 1-2 (1-1)
Gólszerzőnk: Al-Sheraji Rauf Mohamed.

U17
Nyíregyháza – DPASE 4-0 (1-0)

U16
Nyíregyháza – DPASE 1-1 (1-0)
Gólszerzőnk: Hegedűs Kelemen.

A rovat további hírei: Sport

Nagy lehetőség előtt!

Nagy lehetőség előtt!

2019. december 11. (szerda)

A holland első osztályban szereplő Twente korosztályos csapatánál szerepel próbajátékon a Dunaújváros PASE labdarúgóinak fiatal tehetsége, Kovács Barnabás.

Birkózással emlékeztek

Birkózással emlékeztek

2019. december 11. (szerda)

A Gurics György BDSE birkózóinak végső sikerét hozta Mezőfalván megrendezett Majosházi István Emlékgála.

Győzelem a fővárosban

Győzelem a fővárosban

2019. december 10. (kedd)

Hullámzó játékkal aratott négygólos sikert a junior válogatott elleni fővárosi mérkőzésen a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt csapata.

Szép eredmények Seregélyesen

Szép eredmények Seregélyesen

2019. december 10. (kedd)

Több dobogós helyezésnek is örülhettek a Danubius KSE tollaslabdázói a Seregélyesen megrendezett országos ranglista versenyen.

Négy dunaújvárosi a válogatottban

Négy dunaújvárosi a válogatottban

2019. december 10. (kedd)

Garda Krisztina, Gurisatti Gréta, Horváth Brigitta és Vályi Vanda is bekerült a magyar női vízilabda válogatott Európa-bajnokságra készülő bő keretébe.

Nyílt edzéssel segített az RBC

Nyílt edzéssel segített az RBC

2019. december 09. (hétfő)

Nagy sikerrel zárult a Rácalmási Boot Camp közösség november 24-én megrendezett jótékonysági edzése: résztvevőként és nézőként is sokan voltak kíváncsiak a sporteseménye.

Foci és jótékonyság a sportcsarnokban

Foci és jótékonyság a sportcsarnokban

2019. december 09. (hétfő)

A labdarúgás mellett a jótékonyságé volt a főszerep a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség hagyományos tornáin, a Mikulás Kupán és az Adventi Foci Kupán.