Hazai pályán a DPASE

spigott - 2019. november 17. 8:01

A Dabas elleni hazai mérkőzéssel folytatja az NB III Közép Csoportjának küzdelmeit ma délután öt órától a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Tizennégy mérkőzést követően hét győzelemmel, három döntetlennel és négy vereséggel áll az NB III Közép Csoportjának ötödik helyén a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata, mely ma délután négy órától ismét hazai környezetben lép pályára. Lőrincz Emil tanítványainak ellenfele ezúttal a nyolcadik helyezett Dabas gárdája lesz, mely hat siker mellett egy döntetlent, illetve hét győzelmet tud felmutatni eddigi mérkőzésein, így hazai környezetben nem lehet más célja a mieinknek, csak a három pont megszerzése. Ehhez nyilván a vendégeknek is lesz egy-két szava, ám vezetőedzőnk természetesen abban bízik, hogy a Pécs elleni vereség, valamint a Dunaharaszti otthonában elért döntetlen után újra visszatalálnak a győzelem útjára.

Kép: DO-archív

- Az előző meccsünket nagyon elszúrtuk, kezünkben volt a siker, csak és kizárólag a mi hibánk volt, hogy két pontot ott hagytunk Dunaharasztiban. Érthetően szomorkásabb is volt ez a hét, mint korábban, amikor sorozatban arattuk a győzelmeket, de igyekeztünk a lehető legjobban felkészülni a Dabas ellen is, ám ez nem volt egyszerű, mert a rengeteg eső miatt a pálya nem mindig volt használható, ráadásul vannak sérültjeink is, de remélhetőleg ők a mai meccsen már hadra foghatóak lesznek. A Dabas egy olyan csapat, amely mindenre képes, bárkitől ki tud kapni, de bárkit meg is tud verni a mezőnyben. Remélem, hogy a jobbik arcunkat mutatjuk, mindenképpen győzni akarunk, s bízom benne, hogy itthon is tartjuk a három bajnoki pontot.

A rovat további hírei: Sport

Élesedik a harc a Dunaújváros Kupáért

Élesedik a harc a Dunaújváros Kupáért

2024. máj. 13.

Már a legjobb négy közé jutás lesz a tét a kispályás labdarúgók számára a Dunaújváros Kupa következő fordulójában.

Életben maradtak

Életben maradtak

2024. máj. 13.

Remek második félidei játékkal aratott megérdemelt, 2-1-es győzelmet az Érd elleni hazai bajnokin a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap este.

Egri öröm Dunaújvárosban

Egri öröm Dunaújvárosban

2024. máj. 12.

A DFVE és az Eger idei ötödik csatáját is a vendégcsapat nyerte, így női vízilabdázóink a negyedik helyen fejezték be a bajnoki küzdelmeket.

Új lehetőségek a tengerentúlon

Új lehetőségek a tengerentúlon

2024. máj. 12.

Hat szezon után távozik a dunaújvárosi labdarúgás mindennapi életéből a helyi nevelésű Garda Bálint, akinek kezei alatt számtalan gyermek sajátíthatta el a sportág alapjait.

Közel volt a bravúrhoz a Kohász

Közel volt a bravúrhoz a Kohász

2024. máj. 12.

Ötven percig reális esélye volt a pontszerzésre a DKKA női kézilabda csapatának a Vác otthonában, de a hajrát a hazaiak bírták jobban.

DSTV: a mozgás kedvéért

DSTV: a mozgás kedvéért

2024. máj. 11.

Ha nem is május elsején, de néhány napra rá hétvégén ismét megrendezték a Május 1. Kupát Dunaújvárosban. Tóth Kálmán önkormányzati képviselő szervezője és ötletgazdája a megmérettetésnek, elmondása szerint jó látni képesek mozgásra bírni az idősebb korosztályt is – s persze a hangulatra sem volt panasz. Hangkép.

Hajdu Jonatánék parádés bronzérme a Világkupán

Hajdu Jonatánék parádés bronzérme a Világkupán

2024. máj. 11.

Óriási hajrával végzett a kenu kettesek ötszáz méteres döntőjének harmadik helyén Hajdu Jonatán és Adolf Balázs párosa a szegedi Világkupán.