Kemény meccs előtt a Dunaferr!

2019. november 18. (hétfő) 8:03 - spigott

Budaörsön kezdi meg a bajnoki alapszakasz második felének küzdelmeit ma este a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Kilenc mérkőzést követően három győzelemmel, három döntetlennel és három vereséggel áll a bajnoki tabella hatodik helyén a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata. Fehér Zsolt tanítványai a legutóbbi fordulóban a sereghajtó Rubeola FC csömöri otthonában értek el 2-2-es döntetlent úgy, hogy már a 10. másodpercben vezettek, ám éppen ennyivel a mérkőzés vége előtt kapták meg azt a gólt, amivel elbukták a három pont megszerzésének lehetőségét.

A Csömör ellen i meccs után tíz napja volt a mieinknek arra, hogy felkészüljenek a rájuk váró újabb feladatra, mely szintén nem ígérkezik egyszerűnek, ugyanis ma este hét óra húsz perctől a hetedik helyezett Aramis SE otthonába látogatnak Klacsák Bencéék. A budaörsiek három győzelem mellett hat alkalommal szenvedtek vereséget az alapszakasz első felében, így jelenleg három pont lemaradással követik a mieinket, de biztosak lehetünk abban, hogy ma azzal a céllal lépnek majd pályára, hogy pontszámban beérjék együttesünket.

Képek: DO-archív

A két gárda az idei bajnokság első fordulójában már találkozott egymással, s az augusztusi összecsapáson a mieink Pál Patrik 24. percben szerzett góljával végül 1-0-s győzelemnek örülhettek. Ezzel az eredménnyel ma este is kiegyeznének futsalosaink, de a remélt siker megszerzéséhez a játék minden elemében javulni kell a Csömör elleni meccshez képest. Nem könnyíti meg a mieink helyzetét azonban, hogy akadnak problémák a csapatnál, s mint azt Fehér Zsolt vezetőedző elárulta, még erősen kérdéses, hogy milyen felállásban tudnak nekivágni a találkozónak.

- Ez a soron következő mérkőzés lesz a harmadik, amikor idegenbe kell utaznunk, ami nem egy könnyű széria számunkra, de most így kell sikeresnek lennünk. Nem lehet kérdés, hogy a három pontért utazunk az Aramis otthonába. Tiszteljük az ellenfelünket,fiatal jó erőkből álló csapat,  akik mindenkinek tudnak meglepetést okozni. Sajnos nem tudunk a legerősebb összetételben pályára lépni! Faragó piros lapja miatt lesz kénytelen kihagyni a találkozót, Németh Péter sérüléssel bajlódik, illetve Pál Patrik a csütörtöki edzésen rosszul fogott talajt, és emiatt a bokája megsérült.

A rovat további hírei: Sport

Nagy lehetőség előtt!

Nagy lehetőség előtt!

2019. december 11. (szerda)

A holland első osztályban szereplő Twente korosztályos csapatánál szerepel próbajátékon a Dunaújváros PASE labdarúgóinak fiatal tehetsége, Kovács Barnabás.

Birkózással emlékeztek

Birkózással emlékeztek

2019. december 11. (szerda)

A Gurics György BDSE birkózóinak végső sikerét hozta Mezőfalván megrendezett Majosházi István Emlékgála.

Győzelem a fővárosban

Győzelem a fővárosban

2019. december 10. (kedd)

Hullámzó játékkal aratott négygólos sikert a junior válogatott elleni fővárosi mérkőzésen a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt csapata.

Szép eredmények Seregélyesen

Szép eredmények Seregélyesen

2019. december 10. (kedd)

Több dobogós helyezésnek is örülhettek a Danubius KSE tollaslabdázói a Seregélyesen megrendezett országos ranglista versenyen.

Négy dunaújvárosi a válogatottban

Négy dunaújvárosi a válogatottban

2019. december 10. (kedd)

Garda Krisztina, Gurisatti Gréta, Horváth Brigitta és Vályi Vanda is bekerült a magyar női vízilabda válogatott Európa-bajnokságra készülő bő keretébe.

Nyílt edzéssel segített az RBC

Nyílt edzéssel segített az RBC

2019. december 09. (hétfő)

Nagy sikerrel zárult a Rácalmási Boot Camp közösség november 24-én megrendezett jótékonysági edzése: résztvevőként és nézőként is sokan voltak kíváncsiak a sporteseménye.

Foci és jótékonyság a sportcsarnokban

Foci és jótékonyság a sportcsarnokban

2019. december 09. (hétfő)

A labdarúgás mellett a jótékonyságé volt a főszerep a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség hagyományos tornáin, a Mikulás Kupán és az Adventi Foci Kupán.