Kemény meccs előtt a Dunaferr!

2019. november 18. (hétfő) 8:03 - spigott

Budaörsön kezdi meg a bajnoki alapszakasz második felének küzdelmeit ma este a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Kilenc mérkőzést követően három győzelemmel, három döntetlennel és három vereséggel áll a bajnoki tabella hatodik helyén a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata. Fehér Zsolt tanítványai a legutóbbi fordulóban a sereghajtó Rubeola FC csömöri otthonában értek el 2-2-es döntetlent úgy, hogy már a 10. másodpercben vezettek, ám éppen ennyivel a mérkőzés vége előtt kapták meg azt a gólt, amivel elbukták a három pont megszerzésének lehetőségét.

A Csömör ellen i meccs után tíz napja volt a mieinknek arra, hogy felkészüljenek a rájuk váró újabb feladatra, mely szintén nem ígérkezik egyszerűnek, ugyanis ma este hét óra húsz perctől a hetedik helyezett Aramis SE otthonába látogatnak Klacsák Bencéék. A budaörsiek három győzelem mellett hat alkalommal szenvedtek vereséget az alapszakasz első felében, így jelenleg három pont lemaradással követik a mieinket, de biztosak lehetünk abban, hogy ma azzal a céllal lépnek majd pályára, hogy pontszámban beérjék együttesünket.

Képek: DO-archív

A két gárda az idei bajnokság első fordulójában már találkozott egymással, s az augusztusi összecsapáson a mieink Pál Patrik 24. percben szerzett góljával végül 1-0-s győzelemnek örülhettek. Ezzel az eredménnyel ma este is kiegyeznének futsalosaink, de a remélt siker megszerzéséhez a játék minden elemében javulni kell a Csömör elleni meccshez képest. Nem könnyíti meg a mieink helyzetét azonban, hogy akadnak problémák a csapatnál, s mint azt Fehér Zsolt vezetőedző elárulta, még erősen kérdéses, hogy milyen felállásban tudnak nekivágni a találkozónak.

- Ez a soron következő mérkőzés lesz a harmadik, amikor idegenbe kell utaznunk, ami nem egy könnyű széria számunkra, de most így kell sikeresnek lennünk. Nem lehet kérdés, hogy a három pontért utazunk az Aramis otthonába. Tiszteljük az ellenfelünket,fiatal jó erőkből álló csapat,  akik mindenkinek tudnak meglepetést okozni. Sajnos nem tudunk a legerősebb összetételben pályára lépni! Faragó piros lapja miatt lesz kénytelen kihagyni a találkozót, Németh Péter sérüléssel bajlódik, illetve Pál Patrik a csütörtöki edzésen rosszul fogott talajt, és emiatt a bokája megsérült.

A rovat további hírei: Sport

Elkészült a kupa és a bajnokság versenykiírása

Elkészült a kupa és a bajnokság versenykiírása

2020. július 07. (kedd)

A BVSC, a III. ker. TVE, a Szeged és a Honvéd lesz a címvédő DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapatának ellenfele a Magyar Kupa csoportkörében.

Munkaruhát öltöttek a kézilabdázók

Munkaruhát öltöttek a kézilabdázók

2020. július 06. (hétfő)

Megkezdte a felkészülést a 2020/2021-es szezonra a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese.

Borulni fognak idén az erőviszonyok

Borulni fognak idén az erőviszonyok

2020. július 06. (hétfő)

Ahhoz, hogy kialakítsák az amerikai futballisták idei versenynaptárát, felméréseket is végzett a szövetség a csapatok között.

A liga egyik legjobbja is marad a Bikáknál

A liga egyik legjobbja is marad a Bikáknál

2020. július 05. (vasárnap)

Garret Hughson a 2020/2021-es szezonban is a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatát erősíti majd.

Hogyan sportoljunk a kánikulában?

Hogyan sportoljunk a kánikulában?

2020. július 05. (vasárnap)

Ezen a héten erről faggattuk Dóczi Zsuzsit, ő mit javasol. Mozogjunk, vagy sem?

Idén is lesz birkózó-vb

Idén is lesz birkózó-vb

2020. július 05. (vasárnap)

A nemzetközi szövetség (UWW) szombati döntése értelmében év végén idén rendhagyó módon megtartják a birkózó-világbajnokságot.

Véghajrá előtt a kupában

Véghajrá előtt a kupában

2020. július 04. (szombat)

A Tízpróbások és az SZP-Asztalos együttesei jutottak be a Dunaújváros Kupa fináléjába.