Sikerélmény a gyerekeknek

2019. november 21. (csütörtök) 8:04 - spigott

Rengeteg tapasztalattal gazdagodtak a Dunaferr SE ifjú birkózói az Érden megrendezett Batthyány Olimpián.

A Dunaferr SE gyermek korcsoportos birkózói közül harmincegyen vettek részt az Érdi Spartacus SE által vasárnap megrendezett Batthyány Olimpián. A versenyen öt egyesület, a házigazda Érd, a Tököl, a Szigetszentmiklós, a Veszprém, valamint Dunaújváros utánpótlása mérte össze a tudását, s a legfőbb cél a sikerélmény biztosítása volt, hiszen a diákok zömének ez volt az első megméretése. A rendezők négyfős csoportokat alakítottak ki, így a körmérkőzéses rendszerben mindenkinek három mérkőzést kellett vívnia. A dunaújvárosi fiatalok nem vallottak szégyent, hiszen nagyon bátran, harcosan küzdöttek ellenfeleikkel.

Kép forrása: Dunaferr sE

Edző, versenyző, szülő egyaránt rengeteg tapasztalatot szerzett a nap folyamán. Az edző fel tudta mérni a tanítványainak felkészültségét mind technikai, mind pszichés tekintetben, míg a gyerekek megtapasztalhatták, hogy az edzéseken tanultakat milyen nehéz versenykörülmények között végrehajtani. A szülők pedig látták, megérezték, milyen felfokozott érzelmekkel jár egy-egy küzdelem a birkózószőnyegen, és a páston kívül egyaránt. A mindenki számára kimerítő nap végén senkinek sem volt szégyenkezni valója, derült ki a Dunaferr SE birkózó szakosztályának beszámolójából.

A rovat további hírei: Sport

Nagy lehetőség előtt!

Nagy lehetőség előtt!

2019. december 11. (szerda)

A holland első osztályban szereplő Twente korosztályos csapatánál szerepel próbajátékon a Dunaújváros PASE labdarúgóinak fiatal tehetsége, Kovács Barnabás.

Birkózással emlékeztek

Birkózással emlékeztek

2019. december 11. (szerda)

A Gurics György BDSE birkózóinak végső sikerét hozta Mezőfalván megrendezett Majosházi István Emlékgála.

Győzelem a fővárosban

Győzelem a fővárosban

2019. december 10. (kedd)

Hullámzó játékkal aratott négygólos sikert a junior válogatott elleni fővárosi mérkőzésen a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt csapata.

Szép eredmények Seregélyesen

Szép eredmények Seregélyesen

2019. december 10. (kedd)

Több dobogós helyezésnek is örülhettek a Danubius KSE tollaslabdázói a Seregélyesen megrendezett országos ranglista versenyen.

Négy dunaújvárosi a válogatottban

Négy dunaújvárosi a válogatottban

2019. december 10. (kedd)

Garda Krisztina, Gurisatti Gréta, Horváth Brigitta és Vályi Vanda is bekerült a magyar női vízilabda válogatott Európa-bajnokságra készülő bő keretébe.

Nyílt edzéssel segített az RBC

Nyílt edzéssel segített az RBC

2019. december 09. (hétfő)

Nagy sikerrel zárult a Rácalmási Boot Camp közösség november 24-én megrendezett jótékonysági edzése: résztvevőként és nézőként is sokan voltak kíváncsiak a sporteseménye.

Foci és jótékonyság a sportcsarnokban

Foci és jótékonyság a sportcsarnokban

2019. december 09. (hétfő)

A labdarúgás mellett a jótékonyságé volt a főszerep a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség hagyományos tornáin, a Mikulás Kupán és az Adventi Foci Kupán.