Továbbra is hibátlanul

2019. november 9. (szombat) 17:00 - spigott

Magabiztos játékkal hozta a kötelező győzelmet Tatabányán a DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapata.

Idei ötödik bajnoki mérkőzésén az ötödik győzelmére készült ma délután négy órától a DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapata, melynek minden esélye meg is volt a sikerrel, ugyanis a még pont nélkül álló Tatabánya otthonában ugrottak ezúttal medencébe Mihók Attila tanítványai.

Az egyetemisták kiválóan kezdtek, Huszti már az első támadásból megszerezte a vezetést, ám ezt követően hiába próbálkozott előnyben, egyenlő létszámban, távolról és közelről is, nem ment a góllövés a mieinknek, így a következő bő hét percben már nem tudtak kapuba találni. A védelem azonban jól működött, mindössze két kapura lövést engedélyezett a hazaiaknak, s mivel ezeket Kiss Alexandra hárította, az első szünetre 1-0-s előnnyel vonulhattak a mieink. A második negyedre egyenesbe hozta támadójátékát is Mihók Attila gárdája, mely öt perc alatt négy góllal szomorította a házigazdákat, s hiába szépített Zantleitner a 14. percben, erre is volt válasza csapatunknak, mely Gurisatti emberelőnyös góljával állította vissza korábbi előnyét (1-6).

Kép: DO-archív

A térfélcserét követően bő három percig nem született gól egyik oldalon sem, majd újra a mieink kerültek fölénybe, s Gurisatti harmadik. valamint Sajben első és második találatával 9-1-re meglógtak ellenfelüktől. Zantleitner Noémi büntetőből szerezte meg második gólját, erre Gurisatti akcióból válaszolt, így a záró etap előtt már csak a gólkülönbség mértéke lehetett a kérdéses (2-10). Túl sok izgalom érthetően már nem maradt az utolsó nyolc percre, melyben a kisebb húzódással küzdő Garda Krisztinán kívül már minden mezőnyjátékosának lehetőséget adott Mihók Attila, de a különbség így is tovább nőtt, s a mieink végül 13-2-es sikerrel őrizték meg hibátlan mérlegüket a bajnokságban.

Tatabánya – DUE-Maarsk Graphics 2-13 (0-1, 1-5, 1-4, 0-3)

Tatabánya: Sós – Dobos, Zantleitner N. 2, Jenei, Tátrai, Kurucz, Keresztes. Csere: Mozbauer (kapus), Dróth, Zöld, Regős, Balogh, Vaszari, Zink. Vezetőedző: Zantleitner Krisztina.

DUE-Maarsk Graphics: Kiss A. – Brezovszki, Gurisatti 5, Mahieu 1, Vályi 1, Huszti 1, Szellák 1. Csere: Sajben N. 1, Horváth 2, Szabó 1, Ziegler. Vezetőedző: Mihók Attila.

A rovat további hírei: Sport

A Fradi érkezik

A Fradi érkezik

2019. november 11. (hétfő)

Kőkemény hatvan perc vár a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatára a címvédő Ferencváros elleni hazai találkozón.

Történelmi nap előtt a válogatott

Történelmi nap előtt a válogatott

2019. november 11. (hétfő)

A védelemben rosszul áll, de bizakodva várja a walesi Eb-selejtezőt a magyar labdarúgó válogatott.

Felemás hétvége

Felemás hétvége

2019. november 11. (hétfő)

A DFVE ifjúsági vízilabdázói kikaptak, a serdülők viszont nyerni tudtak a Győri VSE ellen lejátszott korosztályos bajnoki mérkőzésen.

Dühítő döntetlen

Dühítő döntetlen

2019. november 10. (vasárnap)

Hiába vezetett két góllal is, nem sikerült nyernie a Dunaharaszti vendégeként a Dunaújváros PASE labdarúgó csapatának.

Két bajnoki érem Ceglédről

Két bajnoki érem Ceglédről

2019. november 10. (vasárnap)

Jól szerepeltek a Danubius KSE tollaslabdázói a Cegléden megrendezett Országos Senior Bajnokságon.

A sereghajtóhoz látogat a DPASE

A sereghajtóhoz látogat a DPASE

2019. november 10. (vasárnap)

A javuló formát mutató Dunaharaszti MTK elleni találkozóval folytatja a bajnoki küzdelmeket a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Szoros vereség Debrecenben

Szoros vereség Debrecenben

2019. november 09. (szombat)

Hiába nyerte meg az első játékot, négy szettben kikapott Debrecenben a Dunaferr SE röplabda csapata.