Továbbra is hibátlanul

2019. november 9. (szombat) 17:00 - spigott

Magabiztos játékkal hozta a kötelező győzelmet Tatabányán a DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapata.

Idei ötödik bajnoki mérkőzésén az ötödik győzelmére készült ma délután négy órától a DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapata, melynek minden esélye meg is volt a sikerrel, ugyanis a még pont nélkül álló Tatabánya otthonában ugrottak ezúttal medencébe Mihók Attila tanítványai.

Az egyetemisták kiválóan kezdtek, Huszti már az első támadásból megszerezte a vezetést, ám ezt követően hiába próbálkozott előnyben, egyenlő létszámban, távolról és közelről is, nem ment a góllövés a mieinknek, így a következő bő hét percben már nem tudtak kapuba találni. A védelem azonban jól működött, mindössze két kapura lövést engedélyezett a hazaiaknak, s mivel ezeket Kiss Alexandra hárította, az első szünetre 1-0-s előnnyel vonulhattak a mieink. A második negyedre egyenesbe hozta támadójátékát is Mihók Attila gárdája, mely öt perc alatt négy góllal szomorította a házigazdákat, s hiába szépített Zantleitner a 14. percben, erre is volt válasza csapatunknak, mely Gurisatti emberelőnyös góljával állította vissza korábbi előnyét (1-6).

Kép: DO-archív

A térfélcserét követően bő három percig nem született gól egyik oldalon sem, majd újra a mieink kerültek fölénybe, s Gurisatti harmadik. valamint Sajben első és második találatával 9-1-re meglógtak ellenfelüktől. Zantleitner Noémi büntetőből szerezte meg második gólját, erre Gurisatti akcióból válaszolt, így a záró etap előtt már csak a gólkülönbség mértéke lehetett a kérdéses (2-10). Túl sok izgalom érthetően már nem maradt az utolsó nyolc percre, melyben a kisebb húzódással küzdő Garda Krisztinán kívül már minden mezőnyjátékosának lehetőséget adott Mihók Attila, de a különbség így is tovább nőtt, s a mieink végül 13-2-es sikerrel őrizték meg hibátlan mérlegüket a bajnokságban.

Tatabánya – DUE-Maarsk Graphics 2-13 (0-1, 1-5, 1-4, 0-3)

Tatabánya: Sós – Dobos, Zantleitner N. 2, Jenei, Tátrai, Kurucz, Keresztes. Csere: Mozbauer (kapus), Dróth, Zöld, Regős, Balogh, Vaszari, Zink. Vezetőedző: Zantleitner Krisztina.

DUE-Maarsk Graphics: Kiss A. – Brezovszki, Gurisatti 5, Mahieu 1, Vályi 1, Huszti 1, Szellák 1. Csere: Sajben N. 1, Horváth 2, Szabó 1, Ziegler. Vezetőedző: Mihók Attila.

A rovat további hírei: Sport

Megyei rangadó előtt

Megyei rangadó előtt

2020. január 18. (szombat)

Székesfehérváron, a MÁV-Bericap vendégeként folytatja a bajnokság küzdelmeit a Dunaferr SE röplabda csapata.

Négyből négy – csoportelső a magyar válogatott

Négyből négy – csoportelső a magyar válogatott

2020. január 17. (péntek)

A görögök ellen sem hibázott a magyar női vízilabda válogatott a budapesti Európa-bajnokságon.

Csak támadásban ment a Kohásznak!

Csak támadásban ment a Kohásznak!

2020. január 17. (péntek)

Fordulatos, gólokban gazdag mérkőzésen szenvedett 36-35-ös vereséget a Vác elleni szekszárdi bajnokin a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.

Folytatódik a hagyomány

Folytatódik a hagyomány

2020. január 17. (péntek)

Kilenc együttes számára rendeznek szombaton női és férfi kézilabda tornát az Arany iskola tornatermében.

A Vác következik!

A Vác következik!

2020. január 16. (csütörtök)

Kőkemény hatvan perc vár a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapatára a Vác elleni szekszárdi rangadón.

Előnyben a Haladás

Előnyben a Haladás

2020. január 16. (csütörtök)

Kétgólos hátrányból várhatja a Magyar Kupa negyeddöntőjének hazai visszavágóját a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Sikerrel zárta az alapszakaszt a DAB

Sikerrel zárta az alapszakaszt a DAB

2020. január 15. (szerda)

Gólokban gazdag mérkőzésen aratott győzelmet a Brassó ellen a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata az Erste Liga alapszakaszának utolsó fordulójában.