Dunaújváros Kedvence 2019 – javaslatokat várnak!

Öcaline - 2019. december 4. 16:59

Folytatódik a DunaújvárosMesélPontHu várostörténeti blog évzáró kezdeményezése – idén is várják a javaslatokat a Dunaújváros Kedvence "helykereső" akcióban. Az első felvonás máris itt; minden javaslat számít!

A Dunaújváros Online és a Castellum.do médiapartneri szerepvállalásával startolt el idén immár harmadszorra a DunaújvárosMesélPontHu várostörténeti blog játéka: idén is keressük meg együtt Dunaújváros Kedvencét! A szó innen htomié – jöjjön máris a felhívás!

Legyen szó egy remek kulturális intézményről, egy sarki lángososról, egy kihagyhatatlan szórakozóhelyről,  a kedvenc sportcsapatodról, vagy akár helyi nevezetességről, látnivalóról, biztos, hogy neked is van ilyen, amit szívesen ajánlanál.

Ugye, neked is van KEDVENCED?

Az elmúlt évek gyakorlatát követve az első fordulóban ajánlásokat lehet leadni – egy böngésző akár több kedvencet is megnevezhet, de minden nevezéshez egy-egy indoklást vár a kiíró az alkalmi webes felületen. 

Figyelem, fontos: az ajánlásokat december 8-án, azaz vasárnap 21 óráig lehet elküldeni!

A második körben pedig az 5 legtöbb ajánlással rendelkezőre lehet majd szavazni – így december végére kiderülhet, hogy az olvasók szerint ki/mi lesz Dunaújváros Kedvence 2019-ben.

Tovább a szavazólaphoz a DunaújvárosMesélPontHu oldalra!

Dunaújváros Kedvence 2019 – első forduló (katt) >>

(Illusztráció: DunaújvárosMesélPontHu)

A rovat további hírei: Mozaik

Kikapcsolódási körkép a DVG-vel

Kikapcsolódási körkép a DVG-vel

2024. máj. 11.

Vízparti napközis tábor, Balaton-parti üdülés, vagy csobbanás az élményfürdőben – csak néhány a DVG Zrt. kínálta kikapcsolódási lehetőségek közül. A jó idő közeleg, így már most érdemes szemezgetni összeállításunkból, hogy hol is hűsölhetnek majd a gyermekek, felnőttek egyaránt.

DSTV: benépesült a pumpapálya

DSTV: benépesült a pumpapálya

2024. máj. 11.

A 38. Bringatúra után sem ért véget a kétkerekűs programok sora a városban, derül ki a DSTV összegzéséből. A pumpapályán várták a szervezők azokat a kerékpárosokat múlt szombaton délután, akik tekerés nélkül akarták próbára tenni ügyességüket. Hangkép.

Ismerd meg jobban a begóniákat!

Ismerd meg jobban a begóniákat!

2024. máj. 10.

Valószínűleg mindenki kapott már az élete során begóniát ajándékba. Gyakran adjuk anyák napjára, születésnapra, évfordulóra, hiszen szép, egyedi, nem túl drága, és sok fajtája létezik. (X)

DSTV: átadták az adományt

DSTV: átadták az adományt

2024. máj. 10.

Utolsó felvonásához érkezett az idei, 27. Jótékonysági pedagóguskoncert eseménysora, derül ki a DSTV összegzéséből. A Móricz kis csapata rövid műsorral körítve adta át az idei koncert bevételét a Szent Pantaleon Kórház gyermekosztályának. Hangkép.

"Örökdiák" a Móriczban, fiatal művészek a Jakóban

"Örökdiák" a Móriczban, fiatal művészek a Jakóban

2024. máj. 09.

Két eseményt is rendezett a jubileumi sorozat részeként a Móricz Zsigmond Általános Iskola múlt szombaton: Koltai Róbert színművész, rendező egykori iskolájában elevenítette föl a városhoz fűződő emlékeit, a Jakó Cukrászdában folytatódott a tárlatok sora.

Ismerd meg a 18650 akkumulátorokat!

Ismerd meg a 18650 akkumulátorokat!

2024. máj. 09.

Talán semmit nem mond számodra a 18650 akkumulátor elnevezés, pedig biztosan találkoztál már ilyen típusú áramforrással, hiszen napjainkban a legtöbb hordozható elektronikai készülékben ilyen üzemel. (X)

DSTV: újra akcióban a Pindur Pandúrok

DSTV: újra akcióban a Pindur Pandúrok

2024. máj. 08.

Izgalmas eseménnyel, gyerekek főszereplésével folytatódott a Közbiztonsági Hónap sorozata, derül ki a DSTV összegzéséből. Az elmúlt években az ovisok és kisiskolások kedvencévé vált a Pindur Pandúrok közlekedésbiztonsági viadal, amelynek ezúttal is az egyetem tornacsarnoka adott otthont. Hangkép.