Évzárót tartott a Dunaferr SE

doszerk - 2019. december 12. 13:38

A Duna-parti szabadidőparkban tartotta hagyományos évzáró eseményét a Dunaferr SE. Az egyesülethez tartozó szakosztályok, így a kajak- kenu, úszás, röplabda, birkózás és torna csapatok is meghívást kaptak a rendezvényre, ahol a legeredményesebb sportolók díjat vehettek át.

A Dunaferr SE kötelékébe tartozó szakosztályok sportolói, edzői, valamint az egyesület támogatói, illetve az önkormányzat és a sajtó munkatársai kaptak meghívást a klub évzáró rendezvényére, amelyet a Duna-parti szabadidőparkban szerveztek. A Dunaferr öt szakosztályának sportolói eredményes évet tudhatnak maguk mögött, hiszen az úszók, kajak- kenusok és tornászok is bizonyíthattak a nemzetközi mezőnyben, míg a birkózók és a röplabdázók a hazai bajnokságokban öregbítették az egyesület hírnevét. Az évzáró rendezvényen a legeredményesebb sportolók díjat vehettek át.

A Dunaferr SE díjazottjai

Az Év utánpótlás sportolói

Birkózás
Pupp Viktória (edzője: Kiss Károly)
Szabados Márton (edzője: Kemény Norbert)

Kajak-kenu
Hajdu Jonatán (edzői: Molnár Gergely, Vajda Attila)
Katona Lili (edzői: Molnár Gergely, Vajda Attila)

Röplabda
Simon Réka (edzője: Johann József)
Laczi Dominik (edzői: Tomanóczy Tibor, Szabó Gábor)

Torna
Makovits Mirtill (edzői: Badics Réka, Török Dániel)
Pálfi Gábor (edzői: Varga Gyula, Janis Pál)

Úszás
Kenyér Lilla (edzője: Hornyák Judit)
Kovács-Seres Hunor (edzője: Szabó Gergő)

(Csetnegi László)

A rovat további hírei: Sport

Bronzéremért játszhat a DFVE

Bronzéremért játszhat a DFVE

2024. ápr. 27.

Az első meccshez képest óriásit javult, hatalmasat küzdött, de ötméteresek után elveszítette a bajnoki elődöntő második mérkőzését a DFVE női vízilabda csapata a Fradi ellen.

Újabb kulcsfontosságú meccs vár a DFC-re

Újabb kulcsfontosságú meccs vár a DFC-re

2024. ápr. 27.

A tabellán tizenkettedik Mohács elleni hazai mérkőzéssel folytatja a bajnoki küzdelmeket a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap délután öt órától.

Nem volt esélye a Kohásznak a Mosonmagyaróvár ellen

Nem volt esélye a Kohásznak a Mosonmagyaróvár ellen

2024. ápr. 27.

Szűk negyed óráig tudta szorossá tenni a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese a Mosonmagyaróvár elleni bajnoki összecsapást.

Négy dunaújvárosi az Eb-csapatban

Négy dunaújvárosi az Eb-csapatban

2024. ápr. 26.

A felnőtteknél és a junioroknál is két-két dunaújvárosi tornásznak szoríthatunk a Riminiban sorra kerülő női Európa-bajnokságon.

Elmarad a futsalosok mai bajnokija

Elmarad a futsalosok mai bajnokija

2024. ápr. 26.

Nem tudnak elutazni Rácalmásra a sereghajtó érdiek, így elmarad a Dunaújváros Futsal csapatának ma este hét órára tervezett bajnoki találkozója.

Nehéz meccs vár a Kohászra

Nehéz meccs vár a Kohászra

2024. ápr. 26.

A dobogóra hajtó Mosonmagyaróvár otthonában folytatja a bajnokságot a Dunaújvárosi Kohász kézilabda Akadémia felnőtt csapata pénteken este hat órától.

DSTV: eredményes lövészek

DSTV: eredményes lövészek

2024. ápr. 25.

Nagyjából fél évvel ezelőtt forgattunk utoljára a Főnix Lövész SE alakulatánál – azóta is sikert sikerre halmoztak, és nagyon sok versenyen vettek részt a tagok. Ráadásul azóta újra birtokba vehették a lőteret is, amely jelentős segítség az egyesület számára – örömteli hírekről számolt be Vinczellér Imre. Hangkép.