Segítség a kórháznak

doszerk - 2019. december 7. 8:11

A Szent Pantaleon Kórház neurológiai osztályának rendeznek gyűjtést a szervezők a 2020-as Carissa Kupán.

Ahogy az elmúlt években, úgy 2020-ban is megrendezi a Carissa Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó tornát a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség és a Carissa SE. A január 10. és 12. között sorra kerülő nemzetközi megméretésen összesen harminckét csapat méri össze egymással erejét a Dunaújvárosi Sportcsarnokban. A szervezők idén a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház neurológiai osztályát támogatják majd a Carissa Kupa jótékonysági akciójában, árulta el meg Petrás Gábor, a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség főtitkára.

Kép: DO-archív

Mint azt megtudtuk, a Carissa kupán összegyűjtött támogatásból a neurológiai osztályon egy úgynevezett Stroke őrzőt, egy megfigyelő szobát szeretnének kialakítani, s a befolyt pénzből pedig speciális betegőrző monitorokat és vérnyomásmérőket szeretnének vásárolni, hogy ezzel is több száz, vagy ezer betegen tudjanak időben segíteni.

A rovat további hírei: Sport

Élesedik a harc a Dunaújváros Kupáért

Élesedik a harc a Dunaújváros Kupáért

2024. máj. 13.

Már a legjobb négy közé jutás lesz a tét a kispályás labdarúgók számára a Dunaújváros Kupa következő fordulójában.

Életben maradtak

Életben maradtak

2024. máj. 13.

Remek második félidei játékkal aratott megérdemelt, 2-1-es győzelmet az Érd elleni hazai bajnokin a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap este.

Egri öröm Dunaújvárosban

Egri öröm Dunaújvárosban

2024. máj. 12.

A DFVE és az Eger idei ötödik csatáját is a vendégcsapat nyerte, így női vízilabdázóink a negyedik helyen fejezték be a bajnoki küzdelmeket.

Új lehetőségek a tengerentúlon

Új lehetőségek a tengerentúlon

2024. máj. 12.

Hat szezon után távozik a dunaújvárosi labdarúgás mindennapi életéből a helyi nevelésű Garda Bálint, akinek kezei alatt számtalan gyermek sajátíthatta el a sportág alapjait.

Közel volt a bravúrhoz a Kohász

Közel volt a bravúrhoz a Kohász

2024. máj. 12.

Ötven percig reális esélye volt a pontszerzésre a DKKA női kézilabda csapatának a Vác otthonában, de a hajrát a hazaiak bírták jobban.

DSTV: a mozgás kedvéért

DSTV: a mozgás kedvéért

2024. máj. 11.

Ha nem is május elsején, de néhány napra rá hétvégén ismét megrendezték a Május 1. Kupát Dunaújvárosban. Tóth Kálmán önkormányzati képviselő szervezője és ötletgazdája a megmérettetésnek, elmondása szerint jó látni képesek mozgásra bírni az idősebb korosztályt is – s persze a hangulatra sem volt panasz. Hangkép.

Hajdu Jonatánék parádés bronzérme a Világkupán

Hajdu Jonatánék parádés bronzérme a Világkupán

2024. máj. 11.

Óriási hajrával végzett a kenu kettesek ötszáz méteres döntőjének harmadik helyén Hajdu Jonatán és Adolf Balázs párosa a szegedi Világkupán.