Dunaújvárosi öröm Kecskeméten

2020. január 10. (péntek) 23:01 - spigott

Gólokban szegény találkozón aratott 2-1-es győzelmet a Kecskemét otthonában a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Hosszú szünet után játszott ismét tétmérkőzést a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata, mely a tabellán éppen mögötte álló, nyolcadik helyezett Kecskemét otthonában folytatta a bajnoki küzdelmeket. Mivel a mieinknek van még esélyük arra, hogy odaérjenek a középszakasz felsőházába, muszáj volt győzniük az utóbbi időben jó formát mutató hazaiak ellen, ám ez egyáltalán nem ígérkezett könnyű feladatnak. Fehér Zsolt tanítványainak alaposan meg is kellett küzdeniük a három pontért, mert hiába kerültek előnybe már a 9. percben Szedmák öngóljával, a jól játszó vendéglátók a 16. percben Sallai Bence találatával egyenlíteni tudtak, így a második felvonásra maradt a döntés.

Képek: DO-archív

A térfélcsere után mindössze hét perc telt el, mikor Fridrich ismét a Dunaferrt juttatta előnyhöz, s ugyan a kecskemétiek próbálkoztak becsülettel a hátralévő időben, a dunaújvárosi védelem és Rigó kapus is jól tette a dolgát, így sikerült megőrizni a minimális előnyt, s elhozni a három pontot, aminek köszönhetően fel is jött csapatunk a tabella hatodik helyére.

SG Kecskemét Futsal – Dunaferr DUE Dutrade FC 1-2 (1-1)

Gólszerzők: Sallai, illetve: Szedmák (öngól), Fridrich.

Dunaferr DUE Dutrade FC: Rigó – Németh, Szeghy, Pál, Sáhó. Csere: Kolompár, Dorogi, Klacsák, Fridrich, Faragó, Csányi, Horváth. Vezetőedző: Fehér Zsolt.

A rovat további hírei: Sport

Játékkal emlékeztek

Játékkal emlékeztek

2020. január 27. (hétfő)

A DKKA fiataljainak győzelmével ért véget a Dunaújvárosi Sportcsarnokban 11. alkalommal megrendezett Gutenkunst Anna és Árva Csaba Emléktorna.

Hajrávereség Debrecenben

Hajrávereség Debrecenben

2020. január 26. (vasárnap)

Hiába vezetett még tíz perccel a meccs vége előtt, egygólos vereséget szenvedett Debrecenben a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Hozta a kötelezőt a Dunaferr

Hozta a kötelezőt a Dunaferr

2020. január 26. (vasárnap)

Esélyt sem adott a szegedieknek a Dunaferr SE röplabda csapata a két gárda dunaújvárosi találkozóján az NB I Liga alapszakasz második körében.

Szabadkai siker a jégcsarnokban

Szabadkai siker a jégcsarnokban

2020. január 26. (vasárnap)

Udvarias házigazdáknak bizonyultak a dunaújvárosiak a második alkalommal megrendezett Hokillák Jégkorong Tornán.

Bronzzal zártuk az Európa-bajnokságot!

Bronzzal zártuk az Európa-bajnokságot!

2020. január 25. (szombat)

Parádés második félidei védekezésének is köszönhetően aratott 10-8-as győzelmet a hollandok elleni Európa-bajnoki bronzmérkőzésen a magyar női vízilabda válogatott.

Fontos győzelem!

Fontos győzelem!

2020. január 24. (péntek)

Az első félidőben még akadozott a gépezet, ám a fordulás után bedarálta a Békéscsabát a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia a két gárda szekszárdi összecsapásán.

Jelentős támogató a DKKA mellett

Jelentős támogató a DKKA mellett

2020. január 24. (péntek)

Példás együttműködést, komoly támogatást jelentő hírről számolt be percekkel ezelőtt a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia.