Jelentős támogató a DKKA mellett

doszerk - 2020. január 24. 13:29

Példás együttműködést, komoly támogatást jelentő hírről számolt be percekkel ezelőtt a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia.

Kép forrása: kohaszkezi.hu

Mint arról honlapunk is beszámolt, a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia vezetése gőzerővel dolgozik azon, hogy az egyesület fenntartható működését biztosítani tudja. Az ügyvezetésünk a közelmúltban is több tárgyalást folytatott a lehetséges támogatókkal, éppen ezért nagy örömmel jelentette be ma kora délután hivatalos honlapján, hogy az egyeztetések első látható eredményeként egy nagyon komoly támogatót sikerült megnyerni a DKKA részére egy olyan ember, Tarány Gábor személyében, aki már hosszú évek óta kiemelt támogatója a Dunaferr SE birkózó szakosztályának és az egyesület egyéb szakosztályainak is.

"Éppen ezért nagy büszkeséggel számolhatunk be arról, hogy a mai nappal megállapodást kötöttünk a DAK Acélszerkezeti Kft-vel, valamint a FERR-RÁTA Kft.-vel, méghozzá egy olyan együttműködési csomag formájában, mely szponzorációs és TAO-s támogatást is tartalmaz, több mint 125 millió forint értékben, s ez május 31-éig realizálódik is. Akadémiánk vezetése természetesen nagyon bízik abban, hogy miután egy ilyen komoly támogató bizalmat szavazott a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémiának, az itt folyó minőségi munkának, ez további cégeket, magánszemélyeket sarkallhat arra, hogy a DKKA mellé álljanak" - derült ki a DKKA honlapján megjelent közleményből.

A rovat további hírei: Sport

Tollaslabda: nyolcan döntőzhetnek

Tollaslabda: nyolcan döntőzhetnek

2024. már. 19.

Hat dobogós helyezéssel, nyolc továbbjutóval zárták a Danubius KSE tollaslabdázói a diákolimpia területi versenyeit a mögöttünk hagyott hétvégén.

Végül biztos siker idegenben

Végül biztos siker idegenben

2024. már. 19.

Négy gólt szerezve aratott magabiztos győzelmet a sereghajtó Érd SZISE otthonában a Dunaújváros Futsal csapata hétfőn este.

Focival ünnepeltek a kispályások

Focival ünnepeltek a kispályások

2024. már. 18.

A Carissa Virág csapatának végső sikerét hozta a Rácalmási Sportcsarnokban rendezett A XIV. Dunabau Deák Senior Foci Kupa március 15-én.

A sereghajtóhoz látogatnak a futsalosok

A sereghajtóhoz látogatnak a futsalosok

2024. már. 18.

Érden, a WPC Meister-Érd SZISE elleni összecsapással folytatja az NB II-es bajnokság alsóházi rájátszását a Dunaújváros futsal együttese ma este fél kilenctől.

Kijutott az olimpiára a magyar férfi kézilabda válogatott

Kijutott az olimpiára a magyar férfi kézilabda válogatott

2024. már. 18.

Olimpiai kvótát szerzett a magyar férfi kézilabda-válogatott, mivel 30-27-re legyőzte Portugáliát a selejtező tatabányai tornájának vasárnapi zárónapján, és a tabella második helyén végzett.

Nem ment Szekszárdon a DFC-nek

Nem ment Szekszárdon a DFC-nek

2024. már. 18.

Kétgólos vereséget szenvedett Szekszárdon a Dunaújváros FC labdarúgó csapata az NB III nyugati Csoportjának újabb fordulójában vasárnap délután.

Hullámzó játék, felemás eredmények

Hullámzó játék, felemás eredmények

2024. már. 17.

A dobogóst legyőzték, az ötödik helyezett Dággal azonban már nem bírtak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai a korosztályos bajnokságban.