Látogatás a címvédőnél

spigott - 2020. január 4. 11:03

Az idei szezonban még hibátlan Győri Audi ETO KC otthonában folytatja a K&H női kézilabda liga küzdelmeit a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.

Szépen zárta a 2019-es évet a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia együttese, mely 33-22-es sikert aratott december 29-én a Szent István SE ellen, így jelenleg a hetedik helyen áll a K&H női kézilabda liga mezőnyében. Az újesztendő első találkozója azonban nem ígérkezik sétagaloppnak csapatunk számára, ugyanis vasárnap délután háromnegyed négytől a címvédő Győri Audi ETO KC otthonában lépnek pályára György László tanítványai. Az összecsapásnak egyértelműen az idei szezonban még hibátlan zöld-fehérek az esélyesei, ám mint azt vezetőedzőnk elmondta, ez nem jelenti azt, hogy eleve feltartott kezekkel lépnének pályára.

Rendkívül nehéz feladat vár a Kohászra! (Kép: DO-archív)

- Meg kell próbálnunk a saját játékunkat játszani. A Szent István SE ellen nem volt túl acélos a védekezésünk, ugyanakkor támadójátékban voltak jó szakaszaink, azokat kell megerősítenünk, illetve időben kitolnunk a Győr ellen. Tény és való, hogy idegeskedésre nem lesz okunk, mert nem mi vagyunk ennek a mérkőzésnek az esélyesei, ugyanakkor a további találkozóink miatt fontos, hogy azokat a taktikai elemeket, amelyeket a héten gyakoroltunk védekezésben és támadásban, végre tudjuk tartani a bajnok ellen is. Micijevicen kívül mindenkire számíthatok vasárnap, remélem képesek leszünk egy jó mérkőzést játszani a bombaerős győriekkel.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: újabb forduló az ÚDL-ben

DSTV: újabb forduló az ÚDL-ben

2022. júl. 04.

Harminc férfi, és hét női versenyző részvételével rendezték meg az Újvárosi Darts Liga harmadik fordulóját a közelmúltban. Hangkép.

Ezüstérmes juniorok

Ezüstérmes juniorok

2022. júl. 04.

Fordulatos véghajrában kapott ki a norvégoktól a dunaújvárosi Farkas Johannával felálló magyar junior női kézilabda válogatott a szlovéniai világbajnokság döntőjében.

Büszkék az ezüstre, de magasabbra törnek a női vízilabda-válogatott tagjai

Büszkék az ezüstre, de magasabbra törnek a női vízilabda-válogatott tagjai

2022. júl. 03.

A magyar női vízilabda-válogatott tagjai büszkék a hazai rendezésű világbajnokságon szombaton nyert ezüstérmükre, ugyanakkor nem elégednek meg ennyivel, és még magasabbra törnének.

Szoros vereség Szegeden

Szoros vereség Szegeden

2022. júl. 03.

Korán vezetést szerzett, ám végül 2-1-es vereséget szenvedett szegedi edzőmeccsén a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.

Csodás ezüst a világbajnokságon!

Csodás ezüst a világbajnokságon!

2022. júl. 02.

Második helyen végzett a budapesti világbajnokságon a négy dunaújvárosi játékossal felálló magyar női vízilabda válogatott, miután a döntőben 9-7-re kikapott az amerikai csapattól.

Újabb volt győri játékos Dunaújvárosban

Újabb volt győri játékos Dunaújvárosban

2022. júl. 02.

A 22 éves Dézsi Bence is a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozóinál folytatja pályafutását a 2022/2023-as szezonban.

Vb-döntős a junior válogatott!

Vb-döntős a junior válogatott!

2022. júl. 02.

Remek hajrával aratott nyolcgólos győzelmet a svédek ellen, így bejutott a világbajnokság döntőjébe a dunaújvárosi Farkas Johannával felálló magyar junior női kézilabda válogatott.