Jó kezdésben bízik a Dunaferr

spigott - 2020. február 28. 9:00

A Kecskemét elleni hazai mérkőzéssel vág neki az alsóházi küzdelmeknek ma este hét órától a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Új sorozat kezdődik a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata számára, mely ma este hét órától a Kecskemét gárdáját látja vendégül bajnokság alsóházának első fordulójában. Mivel a mieink a hatodik helyen végeztek az alapszakaszban, így kedvező helyzetből, ha bónuszponttal vághatnak neki a pontvadászat második körének, ám ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy hátra is dőlhet együttesünk, s ahhoz, hogy ne kelljen a kieséstől félnie, muszáj győzelmeket szereznie az alsóházban is.

Az első siker megszerzésében az a Kecskemét próbálja útját állni futsalosainknak, mely az alapszakaszt az utolsó, tizedik helyen fejezte be úgy, hogy tizennyolc lejátszott mérkőzéséből mindössze hármat nyert meg, s egy döntetlen mellett tizennégy alkalommal szenvedett vereséget.

Képek: DO-archív

A mieink két alkalommal mérték össze erejüket mai vetélytársukkal az alapszakaszban, s előbb egy igen sima 5-2-es sikernek örülhettek, Kecskeméten viszont nagyon meg kellett szenvedniük a győzelemért, s a januári 2-1-es meccsből kiindulva, ma sem vár könnyű feladat Fehér Zsolt együttesére. A Dunaferr szakvezetője is tisztában van azzal, hogy nehéz meccs vár együttesére, ám ezzel együtt is bízik abban, hogy itthon tartják a három bajnoki pontot.

"Új időszámítás következik, amibe nem férnek bele azok a hibák, amiket az alapszakaszban elkövetünk. Végig koncentráltaknak kell lennünk hisz az ellenfelünk kiváló szerb játékosokkal erősítette meg keretét a rájátszásra. Nyerni akarunk és fogunk is!" – fogalmazott a szakember a ma este hét órakor kezdődő mérkőzés előtt, melyre természetesen sok szeretettel várják drukkereiket a Dunaújvárosi Sportcsarnokban.

A rovat további hírei: Sport

Egy ponton múlt az akadémisták döntőbe jutása

Egy ponton múlt az akadémisták döntőbe jutása

2024. máj. 06.

Hiába hajrázott remekül, s aratott két szép győzelmet, lemaradt a korosztályos bajnokság országos döntőjéről a DSE Röplabda Akadémia U20-as együttese.

Szezonzáró előtt a futsalosok

Szezonzáró előtt a futsalosok

2024. máj. 06.

A Mad Dogs elleni biatorbágyi találkozóval zárja az NB II-es pontvadászat küzdelmeit a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese ma este nyolc órától.

Élni tudott emberelőnyével a Kaposvár

Élni tudott emberelőnyével a Kaposvár

2024. máj. 06.

Korai kiállítás után egy balszerencsés öngól okozta a Dunaújváros FC labdarúgóinak vesztét a tabellán ötödik Kaposvár vendégeként.

Egri előny a bronzcsatában

Egri előny a bronzcsatában

2024. máj. 05.

Támadásban nem ment a DFVE női vízilabdázóinak a bronzpárharc első felvonásán, így a vendég egriek megérdemelt győzelemmel vették el a mieink pályaelőnyét.

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

2024. máj. 05.

Fordulatos, gólokban gazdag mérkőzésen szenvedett kétgólos vereséget a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese az MTK ellen a sportcsarnokban szombaton este.

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

2024. máj. 04.

A következő szezonnak már új edzői stábbal vág neki a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata. A DAB vezetőedzője Somogyi Balázs lesz a 2024/2025-ös szezonban, s a fiatal szakembert stábunk is kifaggatta terveiről, reményeiről. Hangkép.

Bravúr kell a pontszerzéshez

Bravúr kell a pontszerzéshez

2024. máj. 04.

A tabellán ötödik Kaposvár elleni mérkőzéssel folytatja az NB III-as pontvadászatot a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap délután öt órától.