Egyéni edzéstervvel készülnek a röplabdázók

doszerk - 2020. március 14. 14:11

Felfüggesztette edzéseit a DSE Röplabda Akadémia, mely egyéni edzéstervekkel igyekszik "karban tartani" játékosait.

Mint arról tegnap már beszámoltunk, a Magyar Röplabda Szövetség április 3-áig minden korosztályban felfüggesztette a bajnoki küzdelmeket. Ez természetesen érinti a DSE Röplabda Akadémia utánpótlás együtteseit is, ezért az egyesület vezetése a lehető leggyorsabban reagált az új helyzetre, derült ki az akadémisták ma kora délutáni közleményéből, melyet természetesen mi is megosztunk olvasóinkkal, íme:

"Kedves Akadémisták, Kedves Szülők!

Mint arról bizonyára mindenki értesült, Magyarország miniszterelnöke tegnap este – március 13-án - bejelentette, hogy a koronavírus elleni védekezés keretében felállt oktatási munkacsoport első javaslata nyomán hétfőtől a tanulók nem látogathatják az oktatási intézményeket. Ezt megelőzően, mint azt honlapunkon közzétettük, a Magyar Röplabda Szövetség közleményben elrendelte, minden felnőtt és utánpótlás bajnoki vagy egyéb MRSZ által szervezett mérkőzés, torna további fordulói 2020. április 03-ig felfüggesztésre kerülnek.

A fentiek miatt a DSE Röplabda Akadémia vezetői és edzői rendkívüli értekezletet tartottak, melyen a következő döntések születtek:

1. A DSE Röplabda Akadémia számára a legfontosabb játékosainak és azok minden családtagjának egészsége. Ebből kifolyólag az edzések felfüggesztésre kerülnek.

2. A DSE Röplabda Akadémia vezetősége és edző stábja a kormányzati, valamint az MRSZ intézkedéseit maradéktalanul betartja, és erre kéri az akadémistákat és családtagjaikat is.

3. A közeljövőben a játékosok edzőikkel elektronikus úton, vagy telefonon tartják a kapcsolatot.

4. A DSE Röplabda Akadémia játékosainak számára edzőik egyéni edzésterveket készítenek, melyeket hamarosan kiküldenek.

5. A vezetőség és az edzői stáb folyamatos kapcsolatban állnak egymással, hogy amennyiben gyors döntésre lenne szükség, azt azonnal meg tudják hozni.

Kedves Akadémisták, Kedves Családjaik!

Mindenkinek jó egészséget kívánunk!

DSE Röplabda Akadémia vezetősége és edzői"

A rovat további hírei: Sport

DSTV: biztató bajnoki eredmények

DSTV: biztató bajnoki eredmények

2024. ápr. 19.

Április 9-12. között rendezték meg az országos felnőtt úszó bajnokság küzdelmeit a fővárosban – szép helyi eredmények születtek. A DKSE színeiben Kenyér Lilla, Kovács-Seres Hunor és Eszenyi Ábel indult – utóbbival és Berzlánovits Éva edzővel beszélgettünk a megméretés után. Hangkép.

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

2024. ápr. 19.

A kiesés elől menekülő Békéscsaba lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesének következő bajnoki ellenfele szombaton délután öt órától.

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

2024. ápr. 19.

Amennyiben nyer Szegeden, a harmadik helyen fejezi be a bajnokság alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata.

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.