Könnyed siker idegenben

spigott - 2020. március 17. 9:05

Nagyon sima, 14-4-es győzelmet aratott vértesszőlősi bajnokiján a DUE DSE második számú asztalitenisz csapata az NB III-as pontvadászat hétvégi fordulójában.

Vértesszőlősön folytatta hétvégén az NB III Közép-Dunántúl csoportjának küzdelmeit a Dunaújvárosi egyetem Diák Sportegyesület második számú együttese. A 16. fordulóban megrendezett összecsapás előtt a mieink a negyedik, míg a vendéglátók a hetedik helyen álltak a tabellán, ám mivel a két gárda októberben megrendezett dunaújvárosi meccsén a mieink "csak" 10-8-ra nyertek, így szorosnak ígérkező összecsapás várt asztaliteniszezőinkre.

A párharcot a párosok találkozóival kezdték meg a felek, s ugyan az elsőt szoros csatában, 3-2-re megnyerte a Váczi Norbert, ifj. Ármos József kettős, a második meccsen a hazaiak 3-0-ra nyertek, így az egyesek csatáinak 1-1-es állásról vágott neki a két csapat. Innentől kezdve viszont már egyértelműen az történt, amit a mieink elterveztek, ugyanis a DUE DSE versenyzői sorozatban kilenc mérkőzést nyerve húztak el vetélytársuktól, így a tizenegyedik kör után el is döntötték a bajnoki pontok sorsát.

Ekkor jött ugyan egy kisebb holtpont a dunaújvárosiak játékában, így a következő öt meccsből hármat behúztak a vendéglátók, ám az utolsó két mérkőzésen újra a mieink örülhettek, így az ifj. Ármos József, Váczi Norbert, Mizsei Máté Gergely, Mizsei Tamás Bálint összeállítású együttes végül nagyon sima, 14-4-es győzelemmel szerezte meg a három pontot, s erősítette meg negyedik helyét a bajnoki tabellán.

A rovat további hírei: Sport

Későn ébredtek az Acélbikák

Későn ébredtek az Acélbikák

2021. szep. 24.

Korán nagy hátrányba került, s bár utána már jól küzdött, a Győrtől is kikapott a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata az Erste Ligában.

Tornával emlékeznek a röplabdázók

Tornával emlékeznek a röplabdázók

2021. szep. 24.

Hat U13-as fiú röplabda csapat vesz részt a Liszi Ferenc Emléktornán a Dózsa iskolában, szombaton.

Itthon folytatják az Acélbikák

Itthon folytatják az Acélbikák

2021. szep. 24.

Az újonc Győr elleni hazai összecsapással folytatja az Erste Liga küzdelmeit a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata ma este hat órától.

Nagy csaták a Campusban

Nagy csaták a Campusban

2021. szep. 23.

Csak a véghajrában dőlt el a pontok sorsa a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának kedd esti találkozóin.

Döntetlen a hazai rangadón

Döntetlen a hazai rangadón

2021. szep. 22.

Izgalmas csatában játszott 1-1-es döntetlent a Budapest Honvéd II. elleni hazai találkozón a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata az NB III. Közép csoportjának 8. fordulójában.

Szép bajnoki szereplés Fadd-Domboriban!

Szép bajnoki szereplés Fadd-Domboriban!

2021. szep. 22.

Érmet ugyan most nem szereztek, így is elégedetten térhettek haza a Magyar Sárkányhajó Bajnokságról a Dragon Steel SE versenyzői.

Újabb rangadó előtt a focisták

Újabb rangadó előtt a focisták

2021. szep. 22.

Hazai környezetben, a Budapest Honvéd II. elleni mérkőzéssel folytatja az NB III Közép Csoportját a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata ma délután négy órától.