Könnyed siker idegenben

spigott - 2020. március 17.

Nagyon sima, 14-4-es győzelmet aratott vértesszőlősi bajnokiján a DUE DSE második számú asztalitenisz csapata az NB III-as pontvadászat hétvégi fordulójában.

Vértesszőlősön folytatta hétvégén az NB III Közép-Dunántúl csoportjának küzdelmeit a Dunaújvárosi egyetem Diák Sportegyesület második számú együttese. A 16. fordulóban megrendezett összecsapás előtt a mieink a negyedik, míg a vendéglátók a hetedik helyen álltak a tabellán, ám mivel a két gárda októberben megrendezett dunaújvárosi meccsén a mieink "csak" 10-8-ra nyertek, így szorosnak ígérkező összecsapás várt asztaliteniszezőinkre.

A párharcot a párosok találkozóival kezdték meg a felek, s ugyan az elsőt szoros csatában, 3-2-re megnyerte a Váczi Norbert, ifj. Ármos József kettős, a második meccsen a hazaiak 3-0-ra nyertek, így az egyesek csatáinak 1-1-es állásról vágott neki a két csapat. Innentől kezdve viszont már egyértelműen az történt, amit a mieink elterveztek, ugyanis a DUE DSE versenyzői sorozatban kilenc mérkőzést nyerve húztak el vetélytársuktól, így a tizenegyedik kör után el is döntötték a bajnoki pontok sorsát.

Ekkor jött ugyan egy kisebb holtpont a dunaújvárosiak játékában, így a következő öt meccsből hármat behúztak a vendéglátók, ám az utolsó két mérkőzésen újra a mieink örülhettek, így az ifj. Ármos József, Váczi Norbert, Mizsei Máté Gergely, Mizsei Tamás Bálint összeállítású együttes végül nagyon sima, 14-4-es győzelemmel szerezte meg a három pontot, s erősítette meg negyedik helyét a bajnoki tabellán.

A rovat további hírei: Sport

Könnyed továbbjutás a kupában

Könnyed továbbjutás a kupában

2020. okt. 21.

Az első és a második félidőben is öt-öt gólt szerezve aratott sima győzelmet a Nyírbátor otthonában lejátszott kupamérkőzésen a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Jövő pénteken indul a jegyértékesítés a novemberi találkozókra

Jövő pénteken indul a jegyértékesítés a novemberi találkozókra

2020. okt. 21.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) jövő pénteken kezdi meg a jegyértékesítést a válogatott novemberi, három hazai találkozójára, köztük az Izland elleni Európa-bajnoki pótselejtezőre.

Az utolsó percben dőlt el a rangadó

Az utolsó percben dőlt el a rangadó

2020. okt. 21.

Óriási csatában szerezte meg újabb győzelmét, így továbbra is az élen áll a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályában a Multisteel Hungary együttese.

Újjáéledt az olimpiai debütálásra készülő karate

Újjáéledt az olimpiai debütálásra készülő karate

2020. okt. 21.

A koronavírus-járvány márciusi kitörése óta az első karateversenyt rendezték meg Tokióban, ahol a jövő nyárra halasztott ötkarikás játékokon először szerepel a hivatalos olimpiai programban a japán eredetű küzdősport.

DSTV: tábor a szünetben

DSTV: tábor a szünetben

2020. okt. 21.

Napi két edzéssel, játékos foglalkozásokkal várja a fiatalokat őszi táborában a Dunaferr SE úszó szakosztálya. Hangkép.

Ovitorna a mozgás szeretetéért

Ovitorna a mozgás szeretetéért

2020. okt. 21.

Remek alapokra építhetnek a jövőben azok a gyermekek, akik részt vesznek a Dunaferr SE torna szakosztályának ovis foglalkozásain.

Élesedő harc az első helyért

Élesedő harc az első helyért

2020. okt. 20.

A Karmacsi Autó FC kötelező győzelmet aratott, a Fejó-Therm gárdája viszont rangadót nyert a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis osztályában.