Könnyed siker idegenben

spigott - 2020. március 17. 9:05

Nagyon sima, 14-4-es győzelmet aratott vértesszőlősi bajnokiján a DUE DSE második számú asztalitenisz csapata az NB III-as pontvadászat hétvégi fordulójában.

Vértesszőlősön folytatta hétvégén az NB III Közép-Dunántúl csoportjának küzdelmeit a Dunaújvárosi egyetem Diák Sportegyesület második számú együttese. A 16. fordulóban megrendezett összecsapás előtt a mieink a negyedik, míg a vendéglátók a hetedik helyen álltak a tabellán, ám mivel a két gárda októberben megrendezett dunaújvárosi meccsén a mieink "csak" 10-8-ra nyertek, így szorosnak ígérkező összecsapás várt asztaliteniszezőinkre.

A párharcot a párosok találkozóival kezdték meg a felek, s ugyan az elsőt szoros csatában, 3-2-re megnyerte a Váczi Norbert, ifj. Ármos József kettős, a második meccsen a hazaiak 3-0-ra nyertek, így az egyesek csatáinak 1-1-es állásról vágott neki a két csapat. Innentől kezdve viszont már egyértelműen az történt, amit a mieink elterveztek, ugyanis a DUE DSE versenyzői sorozatban kilenc mérkőzést nyerve húztak el vetélytársuktól, így a tizenegyedik kör után el is döntötték a bajnoki pontok sorsát.

Ekkor jött ugyan egy kisebb holtpont a dunaújvárosiak játékában, így a következő öt meccsből hármat behúztak a vendéglátók, ám az utolsó két mérkőzésen újra a mieink örülhettek, így az ifj. Ármos József, Váczi Norbert, Mizsei Máté Gergely, Mizsei Tamás Bálint összeállítású együttes végül nagyon sima, 14-4-es győzelemmel szerezte meg a három pontot, s erősítette meg negyedik helyét a bajnoki tabellán.

A rovat további hírei: Sport

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.