A munka nem állt meg

spigott - 2020. május 26.

Legközelebb csak július 6-án, a 2020/2021-es szezon első edzésén dolgoznak közösen a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt csapatának játékosai.

Három hete már, hogy a koronavírus-járvány miatt hozott korlátozásokat enyhítették, így május 4-e óta újra megengedett a részvétel a sportegyesületek által szervezett, valamint az amatőr sport, a szabadidős sport és a tömegsport célú edzéseken. A határozat alapján akár újra el is kezdhették volna az edzéseket a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia játékosai is, ám mint azt Mátyás Gábor ügyvezető elárulta, végül úgy döntöttek, hogy csak a következő szezon első edzésén kezdik meg együtt a közös munkát.

"A munka eddig sem szünetelt az akadémián, hiszen a felnőtt játékosok és az utánpótlás számára is online edzéseket tartottak az edzők, s ezek jelenleg is folynak, mert úgy döntöttünk, hogy mi nem tartunk közös tréningeket, mivel a 2019/2020-as bajnokság minden korosztály számára befejeződött. Éppen ezért a felnőtt együttes következő közös edzése egyben az új szezon első gyakorlása lesz majd július 6-án, míg az utánpótlás a tervek szerint július végén fogja elkezdeni a munkát."

Képek: DO-archív

A DKKA ügyvezetőjétől megtudtuk, hogy ettől függetlenül is bőven van feladata a menedzsmentnek, mely továbbra is azon dolgozik, hogy a lehető legjobb körülmények között tudjanak nekivágni a következő szezonnak.

"Rengeteg feladatunk van még, az elmúlt két hónap sem tevékenység nélkül zajlott, nagyon sokat dolgoztunk azon, hogy összerakjuk azt a stábot, illetve azt a csapatot, amivel a következő bajnoki szezonnak nekivághatunk. Úgy néz ki, hogy jó kis csapat áll majd a rendelkezésünkre, de addig a szervezési munkákban, iroda összeállításban akadnak olyan dolgaink, amelyek biztosítják azt, hogy zökkenőmentesen tudjunk elindulni, illetve a következő bajnoki szezont is a lehetőségekhez mérten sikeresen folytassuk. Már volt a stáb tagjaival egy komoly egyeztetés, mely kiváló hangulatban telt, nagyon sok dolgot sikerült megbeszélnünk, szóval folyik a munka és a következő hetekben sem fogunk pihenni."

A rovat további hírei: Sport

DÖSE-arany Debrecenből!

DÖSE-arany Debrecenből!

2020. okt. 26.

Bár "csak" egy érmet szereztek, így is elégedett lehetett az ifjúsági és junior bajnokságon szereplő versenyzőivel Sulák András, a Dunai Ökölvívó SE vezetőedzője.

Könnyed sikerek az utánpótlásnál

Könnyed sikerek az utánpótlásnál

2020. okt. 26.

A DFVE gyermek, serdülő és ifjúsági leány vízilabdázói is magabiztos győzelmeknek örülhettek a korosztályos bajnokságok hétvégi fordulójában.

Cselgáncs - Budapesten lesz a 2021-es vb

Cselgáncs - Budapesten lesz a 2021-es vb

2020. okt. 26.

Budapest ad otthont 2021-ben az olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokságnak.

Második helyről várják a folytatást

Második helyről várják a folytatást

2020. okt. 26.

Jó teljesítményt nyújtottak a Danubius KSE tollaslabdázói a felnőtt csapatbajnokság Dunaújvárosban megrendezett hétvégi fordulójában.

Küzdelmes győzelem!

Küzdelmes győzelem!

2020. okt. 25.

Nem adta magát olcsón a Rákosmente, de a nagy csatát, öt gólt és egy piros lapot is hozó mérkőzés után a DPASE labdarúgói örülhettek a győzelemnek.

Drasztikus szabályok Norvégiában

Drasztikus szabályok Norvégiában

2020. okt. 25.

Egyetlen pozitív koronavírus-teszt következtében akár két válogatottat is kizárhatnak a decemberben sorra kerülő norvég-dán közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokságról.

Javítottak a magyarok

Javítottak a magyarok

2020. okt. 25.

Az októberi két győzelemmel és egy döntetlennel a magyar válogatott öt helyet lépett előre a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján.