Támadás után pucolás – három személyt keresnek

2020. május 7. (csütörtök) 15:56 - Öcaline

Három férfi ellen adott ki elfogatóparancsot a rendőrség a kedd esti Petőfi utcai "betámadás" nyomán, értesült a DO. A részletekről egyelőre nincs hivatalos megerősítés – a körözéseket viszont azonnal toljuk, rendőrségi képtárral!

Egyetlen mondattal egészítette ki tegnapi, a lényeget illetően megerősítő közleményét a megyei főkapitányság sajtószolgálata. A honlapunkhoz eljuttatott szóvivői összegzés szerint a rendőrség a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható több személy körözését is elrendelte – az elfogatóparancsok szerint a nem mindennapi támadás nyomán három személy ellen adtak ki elfogatóparancsot.
Amint arról tegnap elsőként beszámoltunk hasábjainkon, lövöldözéssel koronázott  "betámadás" helyszíne volt a Petőfi utca kedden este negyed tíz körül. Nem megerősített információink szerint egy korábban kirobban "üzleti vita" fajult el – értesüléseink szerint egy autóra adtak le több lövést a Pentele városrészi utcában.

Később a rendőrség megerősítette a csoportos garázdaság hírét, ugyanakkor határozottan cáfolták a személyi sérüléssel kapcsolatos mendemondákat. Mutatom a tegnapi összegzés elérhetőségét!

Támadás a Petőfi utcában (katt) >>

A támadás után viszont pucolás következett – erre utal a szóvivői kiegészítés, valamint ezt igazolja a három elfogatóparancs is. A rendőrség a 28 éves dunaújvárosi születésű Hegedűs Attila (címlap- és nyitóképünkön), a 30 esztendős Hegedűs Róbert (középső fotónk), továbbá a 32 éves Hegedűs László György (harmadik felvételünk) ellen adott ki elfogatóparancsot, őket hozták összefüggésbe a kedd esti bűncselekménnyel.

A körözött személyek tartózkodási helyéről bejelentés tehető a helyi kapitányságon a Szent György út 1. címen, illetve a 25/510-510-es telefonszámon. A rendőrség a 112-es központi számon, valamint a kir.dunaujvarosrk.dl@fjer.police.hu címen is várja a bejelentéseket.

A körözések híre mellett érdeklődésünkre a szóvivői összegzés végén ismét megerősítették: az esemény körülményeinek vizsgálata folyik, ezért a nyomozás érdekeire tekintettel egyelőre nem szolgálnak további felvilágosítással a történtekről. 

Amint lezárul a vizsgálat, azonnal írom a részleteket! 

(Fotó: FMRFK)
 

A rovat további hírei: Sziréna

Egymilliót lopott, de elcsípték

Egymilliót lopott, de elcsípték

2020. június 05. (péntek)

Egymillió forint készpénzt lopott a rendőrség gyanúja szerint az a férfi egy dunaújvárosi üzletből kedden, akit tegnap délután elfogtak és előállítottak a járőrök, értesült a DO.

Baleset után teljes útzár a 6-os úton

Baleset után teljes útzár a 6-os úton

2020. június 05. (péntek)

Két személyautó ütközött a 6-os főút és a Papírgyári út kereszteződésében 9 óra előtt – az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták a közlekedők előtt. Gyorshír.

Gázszivárgás Rácalmáson!

Gázszivárgás Rácalmáson!

2020. június 03. (szerda)

Egy lakossági gázvezeték elvágása miatt összesen tizenkét embernek kellett ideiglenesen elhagynia otthonát 19 óra után néhány perccel.

Ittasan okozott balesetet

Ittasan okozott balesetet

2020. június 01. (hétfő)

Ittasan vezetve okozott balesetet egy 45 éves dunaújvárosi nő Baracs külterületén.

Rendőrség: újra feltűntek az "unokázós" csalók!

Rendőrség: újra feltűntek az "unokázós" csalók!

2020. május 28. (csütörtök)

Dunaújvárosból és a megyeszékhelyről is több bejelentés érkezett az elmúlt hetekben a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére, miszerint csalók idős embereket próbáltak meg tévedésbe ejteni. A rendőrök akcióba lendültek, pláne akkor, amikor kiderült, hogy a csalók egy alkalommal sikerrel is jártak.

Sikeres pályázat után az önkéntes lánglovagok

Sikeres pályázat után az önkéntes lánglovagok

2020. május 28. (csütörtök)

Hétszáz millió forint összértékű támogatást oszthat szét a katasztrófavédelem a Magyarországon működő önkéntes tűzoltó egyesületek és mentőszervezetek között idén – a térség összes pályázó alakulata részesül a támogatásból, értesült lapunk.

Brutális baleset volt a tegnap délutáni – itt az összes fontos részlet (extra képtárral)

Brutális baleset volt a tegnap délutáni – itt az összes fontos részlet (extra képtárral)

2020. május 27. (szerda)

A gyorshírt már közöltük, most a megyei főkapitányság kommunikációs szolgálatának jóvoltából részletesebb tájékoztatással szolgálhatunk a Nagyvenyim határában történt balesetről. Brutális képekkel kiegészítve!