Rangadó előtt a Dunaferr

2020. szeptember 14. (hétfő) 7:30 - spigott

A Veszprém elleni hazai összecsapással folytatja a bajnoki küzdelmeket ma este hét órától a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Két mérkőzést követően egy győzelemmel és egy vereséggel áll a bajnoki tabella hatodik helyén a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata, mely ma este hét órától hazai környezetben folytatja a pontvadászat küzdelmeit. Frank Tamás tanítványai a nyolcadik fordulóból előrehozott összecsapáson látják vendégül a Veszprém gárdáját, mely a nyáron nemcsak a dunaújvárosiak volt edzőjét, Fehér Zsoltot, hanem a mieink két válogatott játékosát, Pál Patrikot és Fridrich Dávidot is átigazolta.

A veszprémiek nem is kezdték rosszul a 2020/2021-es szezon küzdelmeit, ugyanis az első fordulóban Kecskeméten arattak 5-2-es sikert, míg a másodikban hazai környezetben győztek 2-1-re a Nyírgyulaj ellen, így jelenleg a negyedik helyen állnak a tabellán, s Fehér Zsoltot ismerve ma is csak a győzelemmel lennének elégedettek. Ehhez persze lesz egy-két szava a mienknek is, akik a Haladás ellen 3-1-re elveszített összecsapáson szűk harminc percig rendkívül összeszedett, taktikus játékot nyújtottak, s ha ezt a teljesítményt az egész meccsre el tudják nyújtani ma este, úgy itthon tarthatják a rendkívül értékes bajnoki pontokat.

Képek: DO-archív

A járványügyi helyzet miatt a mérkőzés látogatása a következő előírások betartásával lehetséges, a rendezők egyúttal mindenkit felkérnek a szabálykövető, felelős magatartásra.

- Aki lázas, köhög, vagy megfázásos tünetei vannak, ne menjen a mérkőzésre, kövesse azt az internetes stream közvetítésen keresztül

- A bejáratnál kötelező testhőmérséklet-ellenőrzést végeznek. 37,5 Celsius-fok fölötti érték esetén nem engedélyezhetik számukra a belépést.

- A mérkőzésre csak a főbejáraton keresztül lehet belépni.

- A bejáratnál kihelyezett kézfertőtlenítő használata, és a maszk viselése mindenki számára kötelező.

- Kérik, hogy a lelátó első két sorát hagyják szabadon, mert az a nézők elől elzárt területnek minősül!

- A lelátón úgy kell helyet foglalni, hogy az egy üres szék távolságot fenn tudják tartani.

- A kapuk mögötti lelátórészeken senki nem tartózkodhat.

- A mérkőzés alatt a büfé nem fog üzemelni, a lelátóra csak műanyag pohárban szabad italt felvinni.

- A félidőben nem rendeznek szurkolói játékot.

- Az intézkedések miatt a beléptetés lassabb lehet, ezért a szurkolók megértését és együttműködését kérik. A kapukat korábban, már 18.15 órakor kinyitják.

- Az itt leírt szabályok megváltoztatásának jogát az aktuális járványhelyzethez és a központi intézkedésekhez igazodva fenntartják.

 

A rovat további hírei: Sport

Könnyed siker a bajnoki nyitányon

Könnyed siker a bajnoki nyitányon

2020. szeptember 26. (szombat)

Minden negyedet megnyerve aratott 19-6-os győzelmet a Tatabánya elleni bajnoki nyitányon a DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapata.

Már nem Deli Rita irányítja a megyei riválist

Már nem Deli Rita irányítja a megyei riválist

2020. szeptember 26. (szombat)

Lemondott az Alba Fehérvár KC női kézilabdacsapatának vezetőedzői posztjáról Deli Rita.

Megosztoztak a pontokon

Megosztoztak a pontokon

2020. szeptember 26. (szombat)

Nagy küzdelmet, négy gólt hozott a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis osztályának utolsó mérkőzése a sorozat harmadik fordulójában.

Ezúttal egy pont jutott

Ezúttal egy pont jutott

2020. szeptember 25. (péntek)

Hiába fordított a második félidőben, végül döntetlenre végzett a Kecskemét elleni hazai bajnokin a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Válogatott összetartás keddtől

Válogatott összetartás keddtől

2020. szeptember 25. (péntek)

Szeptember 29-étől edzőtáborozik Budapesten a magyar női válogatott, az összetartáson 19 játékos vehet részt. A játékosok és a stábtagok COVID-tesztelést követően, negatív teszteredménnyel csatlakozhatnak az edzőtáborhoz. A Győri Audi ETO-ból érkező kerettagok a szeptember 27-i, franciaországi Bajnokok Ligája mérkőzést követő hazaérkezés, majd tesztelés után érkeznek meg az összetartásra.

Röplabda: ismét a legjobbak között!

Röplabda: ismét a legjobbak között!

2020. szeptember 25. (péntek)

Az idei szezont az Extraligában kezdte meg a Dunaferr SE röplabda csapata, melynek vezetése és játékosai is merész célokkal vágtak neki a bajnokságnak.

A karantén alatti edzések engedélyezése is egy lehetőség

A karantén alatti edzések engedélyezése is egy lehetőség

2020. szeptember 25. (péntek)

Elképzelhető, hogy lesznek sportolók, akiknek karanténba kell vonulniuk a tokiói olimpia helyszínén, de számukra is engedélyeznék az edzéseket a jövő nyárra halasztott tokiói nyári játékokat megelőzően a szervezőbizottság elnöke szerint.