Újra pályán a Dunaferr

spigott - 2020. szeptember 25. 7:31

A Kecskemét elleni hazai mérkőzéssel folytatja a bajnoki küzdelmeket ma este hét órától a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Hiába nyújtotta tudása legjavát, s állt döntetlenre az utolsó percig a bajnokság egyik legnagyobb esélyese otthonában, huszonhat másodperccel a meccs vége előtt gólt kapott, így 2-1-es vereséget szenvedett a Berettyóújfalu elleni bajnokin a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata, mely négy fordulót követően egy győzelemmel és három szoros vereséggel áll az NB I-es pontvadászat hetedik helyén. Frank Tamás tanítványai nem sokat búslakodhattak a szombati összecsapás után, mivel azonnal meg kellett kezdeniük a felkészülést következő mérkőzésükre, mely szintén nem ígérkezik könnyű feladatnak.

Képek: DO-archív

Futsalosaink ugyanis ma este hét órától azt a Kecskemétet látják vendégül a Dunaújvárosi Sportcsarnokban, mely az első fordulóban ugyan kikapott a Veszprémtől, ám azt követően az Aramis, a DEAC és az FTC ellen is győzelmet tudott aratni, így jelenleg a negyedik helyen áll a tízcsapatos bajnoki mezőnyben. A mieink számára nem lesz ismeretlen a kecskeméti alakulat, mivel a nyári felkészülési időszakban kétszer is találkozott egymással a két gárda, s míg Dunaújvárosban a vendégek örülhettek a 4-2-es sikernek, addig Kecskeméten a Dunaferr aratott 7-3-as győzelmet.

Csapatunk vezetőedzője, Frank Tamás rendkívül kiélezett mérkőzésre számít a hasonló erejű csapatos mai összecsapásán, ám bízik abban, hogy itthon tudják tartani a bajnoki pontokat. Ebben szerencsére segítséget nyújthatnak együttesünknek a hazai drukkerek is, akik az aktuális járványügyi és higiénés szabályokat betartva a helyszínen követhetik figyelemmel az összecsapást.

A rovat további hírei: Sport

Egy ponton múlt az akadémisták döntőbe jutása

Egy ponton múlt az akadémisták döntőbe jutása

2024. máj. 06.

Hiába hajrázott remekül, s aratott két szép győzelmet, lemaradt a korosztályos bajnokság országos döntőjéről a DSE Röplabda Akadémia U20-as együttese.

Szezonzáró előtt a futsalosok

Szezonzáró előtt a futsalosok

2024. máj. 06.

A Mad Dogs elleni biatorbágyi találkozóval zárja az NB II-es pontvadászat küzdelmeit a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese ma este nyolc órától.

Élni tudott emberelőnyével a Kaposvár

Élni tudott emberelőnyével a Kaposvár

2024. máj. 06.

Korai kiállítás után egy balszerencsés öngól okozta a Dunaújváros FC labdarúgóinak vesztét a tabellán ötödik Kaposvár vendégeként.

Egri előny a bronzcsatában

Egri előny a bronzcsatában

2024. máj. 05.

Támadásban nem ment a DFVE női vízilabdázóinak a bronzpárharc első felvonásán, így a vendég egriek megérdemelt győzelemmel vették el a mieink pályaelőnyét.

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

2024. máj. 05.

Fordulatos, gólokban gazdag mérkőzésen szenvedett kétgólos vereséget a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese az MTK ellen a sportcsarnokban szombaton este.

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

2024. máj. 04.

A következő szezonnak már új edzői stábbal vág neki a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata. A DAB vezetőedzője Somogyi Balázs lesz a 2024/2025-ös szezonban, s a fiatal szakembert stábunk is kifaggatta terveiről, reményeiről. Hangkép.

Bravúr kell a pontszerzéshez

Bravúr kell a pontszerzéshez

2024. máj. 04.

A tabellán ötödik Kaposvár elleni mérkőzéssel folytatja az NB III-as pontvadászatot a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap délután öt órától.