Két pontért utaznak a fővárosba

spigott - 2021. január 16. 7:30

Idegenben, a Pénzügyőr vendégeként lép pályára ma délelőtt tizenegy órától a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata a Liga Kupában.

Kép: DKKA-archív

Négy találkozót követően négy győzelemmel áll a Liga Kupa C-csoportjának első helyén a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese, mely a hátralévő két mérkőzésének eredményétől függetlenül már nem is végezhet ennél hátrébb a sorozat első körében. Ez persze nem jelenti azt, hogy utolsó két összecsapását már ne venné komolyan együttesünk, mely ma délelőtt tizenegy órától a fővárosban, a Pénzügyőr Kőér utcai csarnokában igyekszik gyarapítani pontjai számát.

Kézilabdázóink mai ellenfele öt találkozón van túl a sorozatban, s ugyan első három fellépését elveszítette, a Tempó KSE elleni dupla sikerének köszönhetően jelenleg a harmadik helyen áll a csoportban. A ma délelőtti összecsapás esélyeseinek egyértelműen a mieink számítanak, ám a Pénzügyőr játékosai a két gárda dunaújvárosi mérkőzésén is bizonyították, hogy nem lehet fél vállról venni őket, s biztosak lehetünk abban, hogy ma is mindent el fognak követni azért, hogy meglepjék kézilabdázóinkat.

Együttesünkhöz, illetve a Liga Kupához kapcsolódó információ még, hogy a Tempó KSE feladta a mieink elleni összecsapás pályaválasztói jogát, így a sorozat utolsó, hétfő esti csoportmeccsén nem a fővárosban, hanem a Dunaújvárosi Sportcsarnokban húznak szerelést kézilabdázóink.

A rovat további hírei: Sport

Tapadnak az éllovasra

Tapadnak az éllovasra

2024. máj. 17.

Háromgólos hátrányból fordítva aratott sikert a Hangover gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar osztályának csütörtöki fordulójában.

DSTV: jótékonysági futás szombaton

DSTV: jótékonysági futás szombaton

2024. máj. 16.

Népes támogatócsapat segítségével szervez jótékonysági futást a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Jót, Szívből – Dunaújvárosért! akciócsoportja. A Jót Fut a Város - Dunaújváros! elnevezésű rendezvényt május 18-án tartják meg, s az esedékes programot egy sajtótájékoztató részeként harangozta be a szervezőcsapat – az esemény bevételét a Móra Ferenc Általános Iskolának ajánlják. Hangkép.

Kiütéses siker az ifik között

Kiütéses siker az ifik között

2024. máj. 16.

A DKKA U17-es csapata szoros meccsen kikapott, az U19-esek viszont simán nyertek a Budaörs ellen a korosztályos bajnokságok szerdai fordulójában.

DSTV: egykori legendát fogadtak

DSTV: egykori legendát fogadtak

2024. máj. 15.

Továbbra is aktív Dunaújvárosban a Senior Klub. A közösség a legutóbbi találkozójára is egy egészen különleges vendéget hívott meg: Csepecz Ferenc Dunaújváros Sportjáért-díjas labdarúgó, a Sztálinvárosi Vasas egykori játékosa mesélt a pályafutásáról, élményeiről. Hangkép.

Az éllovas nyerte a rangadót

Az éllovas nyerte a rangadót

2024. máj. 15.

Az utolsó tíz percben szerzett három góllal húzta be a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának rangadóját a Fejó-Therm gárdája a sorozat újabb fordulójában.

Többen is távoztak az Acélbikáktól

Többen is távoztak az Acélbikáktól

2024. máj. 15.

A külföldi játékosok mellett összesen nyolc magyar hokis hagyta el a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatát a "holtszezonban".

Jótékony gumiégetés a betonkockán

Jótékony gumiégetés a betonkockán

2024. máj. 14.

Közel félmillió forintot gyűjtöttek össze Napraforgó bölcsőde számára a Bimmer Parádé hagyományos májusi rendezvényének résztvevői a mögöttünk hagyott hétvégén.