Aranykapuban a Kemi-Ker

spigott - 2021. június 3. 7:30

Hátrányból fordítva nyert, s lépett nagyot a bajnoki cím megszerzése felé a Kemi-Ker gárdája a városi kispályás labdarúgók Campus osztályában.

Kép forrása: DLSZ-archív (Ihász Martin felvétele)

Két összecsapással kezdődött meg a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának 19. fordulója kedden este. A DLSZ Arénában megrendezett mérkőzéseken először a kilencedik helyezett Papa SE igyekezett megnehezíteni a listavezető Kemi-Ker dolgát, de hiába szerzett vezetést már a 8. percben, az éllovas még az első felvonásban fordítani tudott, majd a fordulás után újabb három gólt szerezve aratott 5-1-es győzelmet, óriásit lépve ezzel a bajnoki cím megszerzése felé.

Lényegesen nagyobb csatát ígért a tabella hatodik helyén álló Tízpróbások és a negyedik Multisteel Hungary összecsapása, melyet előbbi kezdett lényegesen jobban, s még negyed óra sem telt el az első félidőből, mikor már három góllal vezetett. A Multisteel azonban nem adta fel, még a szünet előtt szépített, majd a térfélcserét követően újabb két találatot szerezve kiegyenlített. A végső szó joga azonban a Tízpróbásoké volt, mely Czinkon Krisztián 42. percben lőtt góljával kikaparta a győzelmet, s 4-3-as sikerével feljött a táblázat ötödik helyére.

Eredmények
Papa SE – Kemi-Ker Kft. 1-5 (1-2)
Tízpróbások – Multisteel Hungary 4-3 (3-1)

A további program
2021. 06. 04. 18:00 B. T. Mirage – Akrasz-Bau SE
2021. 06. 04. 19:00 Varázs Kép - Irapuato
2021. 06. 04. 20:00 Maradék – Gyalog Galopp

A Campus osztály állása: 1. Kemi-Ker Kft. 43 pont, 2. Maradék 39 pont, 3. Varázs Kép 36 pont, 4. Multisteel Hungary 33 pont, 5. Tízpróbások 31 pont, 6. Gyalog Galopp 30 pont, 7. Akrasz-Bau SE 19 pont, 8. Irapuato 13 pont, 9. Papa SE 12 pont, 10. PW-Shield Kft. 9 pont, 11. B.T. Mirage 9 pont.

A rovat további hírei: Sport

Négy dunaújvárosi az Eb-csapatban

Négy dunaújvárosi az Eb-csapatban

2024. ápr. 26.

A felnőtteknél és a junioroknál is két-két dunaújvárosi tornásznak szoríthatunk a Riminiban sorra kerülő női Európa-bajnokságon.

Elmarad a futsalosok mai bajnokija

Elmarad a futsalosok mai bajnokija

2024. ápr. 26.

Nem tudnak elutazni Rácalmásra a sereghajtó érdiek, így elmarad a Dunaújváros Futsal csapatának ma este hét órára tervezett bajnoki találkozója.

Nehéz meccs vár a Kohászra

Nehéz meccs vár a Kohászra

2024. ápr. 26.

A dobogóra hajtó Mosonmagyaróvár otthonában folytatja a bajnokságot a Dunaújvárosi Kohász kézilabda Akadémia felnőtt csapata pénteken este hat órától.

DSTV: eredményes lövészek

DSTV: eredményes lövészek

2024. ápr. 25.

Nagyjából fél évvel ezelőtt forgattunk utoljára a Főnix Lövész SE alakulatánál – azóta is sikert sikerre halmoztak, és nagyon sok versenyen vettek részt a tagok. Ráadásul azóta újra birtokba vehették a lőteret is, amely jelentős segítség az egyesület számára – örömteli hírekről számolt be Vinczellér Imre. Hangkép.

Jól hajráztak az akadémisták

Jól hajráztak az akadémisták

2024. ápr. 25.

A Szolnok és a Miskolc ellen sem veszítettek szettet a DSE Röplabda Akadémia fiataljai a bajnoki középszakasz utolsó előtti fordulójában.

Hátrányban a DFVE

Hátrányban a DFVE

2024. ápr. 25.

Védekezésben nem ment női vízilabdázóinknak a Ferencváros ellen, így a zöld-fehérek kerültek előnybe a bajnoki döntőért vívott párharc első felvonásán a fővárosban.

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

2024. ápr. 24.

Pozitív élményekkel és egy értékes hetedik helyezéssel tért haza a dunaújvárosi Dragon Steel SE a 13. Hosszú Távú Sárkányhajó Magyar Bajnokságról.