Pupp Viktória remek bajnoki aranya

spigott - 2021. június 8. 7:30

Két érmet szereztek a dunaújvárosi birkózók a hétvégén megrendezett DIÁK I-es fiú szabadfogású, valamint a serdülő lányok országos bajnokságának küzdelmeiben.

Győrszentivánon rendezték meg a Diák I-es (12-13 évesek) szabadfogású birkózó országos bajnokságát, melyen 14 korcsoportban összesen 223 versenyző próbált szerencsét június 5-én, szombaton. A mezőnyben ott voltak a DKSE és a Gurics György BDSE versenyzői is, akik négyfős különítménnyel vágtak neki a viadalnak. Tombor Benedek (29 kg) korengedménnyel indult a viadalon, de így is sikerült megismételnie kötöttfogásban elért eredményét, s itt is a dobogó harmadik fokáig küzdötte fel magát négy győzelemmel és egy vereséggel.

Éva István Bence (+85 kg) birkózása a korábbi versenyhez képest sokat javult, s végül az ötödik helyen végzett, míg az igen népes és rendkívül erő mezőnyben Garbacz Bencének (35 kg) és a szintén korengedményes Pribitek Árminnak (50 kg) nem sikerült a dobogóra verekednie magát.

Képek forrása: DKSE

Másnap Győr adott otthont a serdülő korcsoportos lányok (14-15 évesek) országos bajnokságának, melyen Pupp Viktória képviselte a dunaújvárosi színeket, nem is akárhogyan. A DKSE versenyzője jó formában, magabiztosan versenyzett, s bár több riválisa egy súlycsoporttal lejjebb állt rajthoz, így két nyert mérkőzéssel, honvédos és orosházi ellenfelét is magabiztosan legyőzve végzett az első helyen úgy, hogy Kiss Károly edző szerint egy pillanatig sem volt kétséges az aranyérem megszerzése.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: eredményes lövészek

DSTV: eredményes lövészek

2024. ápr. 25.

Nagyjából fél évvel ezelőtt forgattunk utoljára a Főnix Lövész SE alakulatánál – azóta is sikert sikerre halmoztak, és nagyon sok versenyen vettek részt a tagok. Ráadásul azóta újra birtokba vehették a lőteret is, amely jelentős segítség az egyesület számára – örömteli hírekről számolt be Vinczellér Imre. Hangkép.

Jól hajráztak az akadémisták

Jól hajráztak az akadémisták

2024. ápr. 25.

A Szolnok és a Miskolc ellen sem veszítettek szettet a DSE Röplabda Akadémia fiataljai a bajnoki középszakasz utolsó előtti fordulójában.

Hátrányban a DFVE

Hátrányban a DFVE

2024. ápr. 25.

Védekezésben nem ment női vízilabdázóinknak a Ferencváros ellen, így a zöld-fehérek kerültek előnybe a bajnoki döntőért vívott párharc első felvonásán a fővárosban.

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

2024. ápr. 24.

Pozitív élményekkel és egy értékes hetedik helyezéssel tért haza a dunaújvárosi Dragon Steel SE a 13. Hosszú Távú Sárkányhajó Magyar Bajnokságról.

Újra élen a Karmacsi

Újra élen a Karmacsi

2024. ápr. 24.

A listavezető elleni győzelemmel feledtette korábbi botlását a Karmacsi Autó FC együttese a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar Csoportjában.

Már a döntőért küzd a DFVE

Már a döntőért küzd a DFVE

2024. ápr. 24.

A Ferencváros otthonában kezdi meg a két nyert mérkőzésig tartó bajnoki elődöntőt a DFVE női vízilabda csapata ma este nyolc órától.

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

2024. ápr. 23.

A helyi nevelésű szakember munkáját Revák Zolták és Hetler Ádám segítik másodedzőként, míg a kapusok szakmai munkájáért Pinczés Bendegúz felel a DAB hokisainál a 2024/2025-ös szezonban.