Szekszárdi öröm a DLSZ Arénában

spigott - 2021. június 7. 17:16

Minden ellenfelét legyőzve szerezte meg a városi kispályás női labdarúgó bajnokság második fordulójának első helyét a Szekszárd együttese a DLSZ Arénában.

A DLSZ Arénában rendezték meg a női labdarúgók kispályás bajnokságának második fordulóját a mögöttünk hagyott hétvégén. A sorozat szombati játéknapján hat együttes mérte össze egymással erejét, így a Dunaújváros PASE csapata mellett, a Szekszárd, a Sárkeresztes, a Mezőfalva, a Baracs, illetve a Kiskunhalas formációi vágtak neki a küzdelmeknek.

A versenykiírás alapján körmérkőzéses rendszerben mérték össze egymással erejüket a résztvevők, akik közül ezúttal kiemelkedett a Szekszárd gárdája, mely mind az öt találkozóját megnyerve, 24 lőtt, s mindössze 2 kapott góllal zárta élen a fordulót, megelőzve a Dunaújváros PASE, illetve az első fordulóban győztes Sárkeresztes együtteseit. Ahogy azt a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség rendezvényein már megszokhattuk, az eredményhirdetésen nemcsak a csapatokat, hanem az egyéni kategóriákban kiemelkedően szereplőket is díjazták, így a torna legjobb játékosának járó elismerést Kiss Gabriella (Szekszárd), a legjobb kapusét Csizmók Adrienn (Sárkeresztes) vehette át, míg a gólkirálynőnek járó díjat Nagy Csőke Edina (Szekszárd) érdemelte ki.

Képek forrása: DLSZ (Ihász Martin felvételei)

A női kispályás labdarúgó bajnokság 2. fordulójának végeredménye: 1. Szekszárd UFC, 2. DPASE, 3. Sárkeresztes, 4. Baracs SE, 5. Kiskunhalas, 6. Mezőfalva.

Különdíjak:

Legjobb játékos: Kiss Gabriella (Szekszárd)
Legjobb kapus: Csizmók Adrienn (Sárkeresztes)
Gólkirálynő: Nagy Csőke Edina (Szekszárd)
DLSZ+ díj: Domján Boglárka (DPASE)
Miklós István díj: Szabó Bernadett (Sárkeresztes)
Carissa díj: Kovács Melánia (Baracs SE)

Részletes eredménysor a DLSZ honlapján

A rovat további hírei: Sport

Fiatal csatárral hosszabbítottak az Acélbikák

Fiatal csatárral hosszabbítottak az Acélbikák

2021. jún. 20.

Somogyi Nátán is a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatánál folytatja pályafutását a 2021/2022-es szezonban.

Tisztul a kép az olimpiai kerettel kapcsolatban

Tisztul a kép az olimpiai kerettel kapcsolatban

2021. jún. 20.

Elégedett volt az együttes heti munkájával Bíró Attila, a magyar női vízilabda válogatott szövetségi kapitánya a Világliga Szuperdöntője után.

Világliga: ezüstérmes a válogatott

Világliga: ezüstérmes a válogatott

2021. jún. 19.

Nagyot küzdött, de csak időszakosan tudta megszorítani a világ legjobbját a négy dunaújvárosi játékossal felálló magyar női vízilabda válogatott a Világliga fináléjában.

DSTV: táborra készülnek az úszók

DSTV: táborra készülnek az úszók

2021. jún. 19.

Idén is lesz nyári tábor, illetve továbbra is tartanak úszásoktatást a DKSE úszó szakosztályának munkatársai.

Bravúros bronz az Eb-ről

Bravúros bronz az Eb-ről

2021. jún. 19.

A harmadik helyen végzet a közelmúltban megrendezett kadet Európa-bajnokságon Nyikos Veronika, a DKSE tehetséges birkózója.

Világliga-döntős a válogatott

Világliga-döntős a válogatott

2021. jún. 18.

A kanadaiak elleni magabiztos, négygólos győzelemmel jutott be a Világliga döntőjébe a négy dunaújvárosi játékossal felálló magyar női vízilabda válogatott.

Idén semmit nem adtak könnyen!

Idén semmit nem adtak könnyen!

2021. jún. 18.

Többször is csapatot kellett építeni, rengeteg rossz dolog sújtotta az együttest, de szakmailag összességében elégedett lehet idei szezonjával a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt gárdája.