Bartók Kamaraszínház és Művészetek háza

CityRocks: tombol a rock augusztusban is

Terdik Péter - 2021. július 18. 8:57

Tavaly sajnos el kellett halasztani, de úgy néz ki, hogy a tervek szerint az idei évben megrendezik Közép-Európa legnagyobb rockzenei flashmobját. A CityRocks korábbi rendezvényeire is hatalmas érdeklődés mutatkozott.

Tovább tombol a rockzene Dunaújvárosban, ugyanis a tervek szerint augusztus 21-én, szombaton rendezik meg a nagyszabású CityRocks rendezvényt. A kavalkád korábban Kecskeméten és Szegeden már bizonyította, hogy rendkívül sok zenész és érdeklődő számára jelent kiváló programlehetőséget, és ez minden bizonnyal idén sem lesz másképp. A programnak az augusztális és a Parázs-Varázs grillparti másnapján a Szalki-sziget ad otthont.
Tavaly ugyan a koronavírus-járvány miatt elmaradt a zenei program, hiszen szinte az egész világ szigorú, vagy legalábbis tömegrendezvényeket nem megengedő karanténidőszakon ment keresztül. Aki esetleg nem ismerné a kezdeményezést, a közösségi médiában már biztosan találkozott vele: több száz dobos, gitáros, basszusgitáros, billentyűs, valamint énekes ad elő híres külföldi, és hazai zeneszámokat. 
Az eddigi rendezvények során a lehető legváltozatosabb zenészek gyűltek össze. A rendezvény ékes bizonyítéka annak, hogy a legkülönfélébb műfajok kedvelői, kortól és ízléstől függetlenül egy képesek egy hatalmasat bulizni a közösen.

Aki szeretne részese lenni ennek a kiváló kezdeményezésnek, mindössze annyit kell tennie, hogy ellátogat a CityRocks hivatalos weboldalára, ahol követi a jelentkezés menüpont alatt található instrukciókat. 

Jelentkezés, program, tracklist és kedvcsináló webképtár itt!

CityRocks (katt)>>

A szervezők arra is felhívják a jelentkezők, illetve az érdeklődők figyelmét, hogy további tájékoztatást kaphatnak e-mailben, így kérdés esetén érdeklődjenek a info@cityrocks.hu címen.

Alig ért véget a Metal Factory tombolása, máris újabb nagy buli körvonalai sejlenek fel – mindenkit várnak a Szalki-szigeten.

(Archív fotó: CityRocks)

A rovat további hírei: Kultúra

Újra együtt volt a nagy Viadana-család

Újra együtt volt a nagy Viadana-család

2021. júl. 29.

Egy év szervezkedés után sikerült tető alá hozni a Viadana Kamarakórus nyári összetartását – a hivatalosan 2016-ban megszűnt, de olykor-olykor azóta is remek életjelenségeket produkáló együttes tagjai családostól vettek részt a szekszárdi találkán; a részletekről Kurucz Gergely karnagy számolt be lapunknak.

DSTV: a My Way Dance School a fellépők között

DSTV: a My Way Dance School a fellépők között

2021. júl. 27.

Gőzerővel készül a My Way Dance School a Parázs-Varázs programjára, derül ki a DSTV összegzéséből. A dunaújvárosi formáció az augusztus 20-án esedékes kavalkád egyik fellépője lesz a Szalki-szigeten. Hangkép.
 

DSTV: "Mazsola percek" a könyvtárban

DSTV: "Mazsola percek" a könyvtárban

2021. júl. 21.

Minden héten szerdán – így pont ma is! – várja a kisgyerekes szülőket a József Attila Könyvtár Gyermekkönyvtára, derül ki a DSTV összeállításából. Dal- és mondókatanulás, tánc és játék szerepel a Mazsola percek című sorozat kínálatában. Hangkép.

A Cannes-i Fesztivál és a dunaújvárosi szál

A Cannes-i Fesztivál és a dunaújvárosi szál

2021. júl. 20.

Két filmmel is díjat söpört be a Cannes-i Fesztivál keretében, és három elismerést kapott a szintén Cannes-ban rendezett AFI versenyen Zoi Florosz. A városunkból elszármazott színésznő-filmkészítőt a díjátadók után értem el – a több évtizedes ismeretség magyarázza tegező formát –, és okkal nagyon boldog!

ICA-D: "Lebegő ellenállások" – tovább, tovább

ICA-D: "Lebegő ellenállások" – tovább, tovább

2021. júl. 20.

Meghosszabbította Móder Rezső Munkácsy-díjas dunaújvárosi képzőművész kiállítását a Kortárs Művészeti Intézet (ICA-D) – a tárlat szeptember 17-ig várja a vendégeket az intézmény összes termeiben!

MMK: alkotni öröm – a táborban de pláne az! (galériával)

MMK: alkotni öröm – a táborban de pláne az! (galériával)

2021. júl. 19.

Heti turnusokban szervezett rekordszámú résztvevővel nyári tábort diákoknak a Munkásművelődési Központ. A közösségi élmény az alkotás és a játék pillérein alapult. Címszavas bemutató, gazdag képtárral!

DSTV: a mozizás is szabad!

DSTV: a mozizás is szabad!

2021. júl. 17.

Nincs szükség védettségi igazolványra, a maszk használata sem kötelező a moziba járáshoz, derül ki a DSTV összegzéséből. A járvány miatti szigorítások miatt a mozik is megsínylették az elmúlt másfél évet – ám most újra kinyitott a dunaújvárosi filmbázis is! Hangkép.