Bartók Kamaraszínház és Művészetek háza

CityRocks: tombol a rock augusztusban is

Terdik Péter - 2021. július 18. 8:57

Tavaly sajnos el kellett halasztani, de úgy néz ki, hogy a tervek szerint az idei évben megrendezik Közép-Európa legnagyobb rockzenei flashmobját. A CityRocks korábbi rendezvényeire is hatalmas érdeklődés mutatkozott.

Tovább tombol a rockzene Dunaújvárosban, ugyanis a tervek szerint augusztus 21-én, szombaton rendezik meg a nagyszabású CityRocks rendezvényt. A kavalkád korábban Kecskeméten és Szegeden már bizonyította, hogy rendkívül sok zenész és érdeklődő számára jelent kiváló programlehetőséget, és ez minden bizonnyal idén sem lesz másképp. A programnak az augusztális és a Parázs-Varázs grillparti másnapján a Szalki-sziget ad otthont.
Tavaly ugyan a koronavírus-járvány miatt elmaradt a zenei program, hiszen szinte az egész világ szigorú, vagy legalábbis tömegrendezvényeket nem megengedő karanténidőszakon ment keresztül. Aki esetleg nem ismerné a kezdeményezést, a közösségi médiában már biztosan találkozott vele: több száz dobos, gitáros, basszusgitáros, billentyűs, valamint énekes ad elő híres külföldi, és hazai zeneszámokat. 
Az eddigi rendezvények során a lehető legváltozatosabb zenészek gyűltek össze. A rendezvény ékes bizonyítéka annak, hogy a legkülönfélébb műfajok kedvelői, kortól és ízléstől függetlenül egy képesek egy hatalmasat bulizni a közösen.

Aki szeretne részese lenni ennek a kiváló kezdeményezésnek, mindössze annyit kell tennie, hogy ellátogat a CityRocks hivatalos weboldalára, ahol követi a jelentkezés menüpont alatt található instrukciókat. 

Jelentkezés, program, tracklist és kedvcsináló webképtár itt!

CityRocks (katt)>>

A szervezők arra is felhívják a jelentkezők, illetve az érdeklődők figyelmét, hogy további tájékoztatást kaphatnak e-mailben, így kérdés esetén érdeklődjenek a info@cityrocks.hu címen.

Alig ért véget a Metal Factory tombolása, máris újabb nagy buli körvonalai sejlenek fel – mindenkit várnak a Szalki-szigeten.

(Archív fotó: CityRocks)

A rovat további hírei: Kultúra

Acélszobrászok a Dunaferrben – újra itt az alkotótelep!

Acélszobrászok a Dunaferrben – újra itt az alkotótelep!

2022. aug. 10.

A Gyártó Egység üzemeiben készülnek az idei Acélszobrász Alkotótelep műalkotásai. Felvette a napi ritmust a három szobrász, rendszerint hat órakor kezdik a műszakot, csak kicsit tovább maradnak benn, a fél kettőre időzített ebédjük után. 

Jött, láttuk és meggyőzött a CityRocks (galériával)

Jött, láttuk és meggyőzött a CityRocks (galériával)

2022. aug. 08.

Három nap a muzsika és a közösség jegyében, most mégsem a szokásos tudósítás következik, azt nagyjából lerendeztem az elmúlt alkalmakkor. Messzebbről kezdem: a CityRocks ugyanis érzékelhetően hazatalált.

Csúcsra futott a CityRocks – de ma még lesz egy városkör (galériával)

Csúcsra futott a CityRocks – de ma még lesz egy városkör (galériával)

2022. aug. 07.

A részletes beszámoló a tegnap esti koncertről majd holnap jön, egyelőre itt egy tételes és részletes képtár, meg egy utolsó utáni figyelmeztetés: ma délután gördül ki a rock kamion a Szalki-szigetről! Yeaah!

Pentele Baráti Kör: hangképes emlékek a templomi koncertről

Pentele Baráti Kör: hangképes emlékek a templomi koncertről

2022. aug. 07.

Hét programelem felvételeit mutatja be a közösség – ma startol a sorozat, és egészen szeptember derekáig minden vasárnapra jut egy összeállítás.

DSTV: nyáron is mindenkit vár a könyvtár

DSTV: nyáron is mindenkit vár a könyvtár

2022. aug. 07.

Nyári nyitva tartási rend szerint, de folyamatosan várja látogatóit a József Attila Könyvtár augusztusban is, derül ki a DSTV összegzéséből. Programokból és kezdeményezésekből sem lesz hiány, tárlat és strandkönyvtár is csalogat! Hangkép.
 

 A bemelegítés megvolt, ma csúcsra fut a CityRocks (galériával)

A bemelegítés megvolt, ma csúcsra fut a CityRocks (galériával)

2022. aug. 06.

Bensőséges, de kiváló hangulatú, sok-sok muzsikával fűszerezett nyitány után ma már a nagykoncert várja a közönséget a Szalki-szigeten, vasárnap pedig kamionról tolják az arcba a rockdallamokat a CityRocks főszereplői.

Ha hétvége, hát ismét CityRocks – bulira fel!

Ha hétvége, hát ismét CityRocks – bulira fel!

2022. aug. 03.

Ahogy korábban ígértem, drága böngészők és aranyos mindenki, augusztus 5-7. között, azaz péntektől vasárnapig újra Dunaújvárosban vendégszerepel az ország legnagyobb rockzenekara: újra itt a CityRocks, bulira fel!