Eredményes edzőtábor

spigott - 2021. július 31. 17:31

Jelentős létszámmal vett részt tatai edzőtáborában a Danubius KSE tollaslabda szakosztálya.

Főoldali és belső kép forrása: Danubius KSE

Tatán, a Nemzeti Sportközpontban edzőtáboroztak a Danubius KSE tollaslabda szakosztályának tagjai július 26. és 30. között. A dunaújvárosiak huszonöt fős csapatának gerincét az utánpótlás korosztályú kis sportolók adták, számolt be az edzőtáborról Jakab János vezetőedző, akitől megtudhattuk, hogy mindenki számára nagyon hasznos volt a mögöttük hagyott pár nap:

– A felnőtt sportolók segítették az utánpótlás csapatot és folytatták saját felkészüléseket.  A fizikai állóképesség növelése mellett, sok technikai gyakorlás és taktikai fejlesztés zajlott, ám a célunk az volt, s továbbra is az, hogy megszerettessük a tollaslabda sportágat a gyermekekkel, elsajátítsák az alaptechnikákat, s természetesen igyekezzünk megfelelően felkészülni a 2021/2022-es versenyszezonra is. A folyamatos gyakorláson kívül persze jutott idő a szabadidő tartalmas eltöltésére is, új barátságok születtek, vidám napokat töltöttünk együtt, sétáltunk a Cseke-tó körül, meglátogattunk egy régi török mecsetet, megmásztuk egy kiskastély romjait az Angol-kertben, s emellett közös wellness-program is segítette a relaxálásunkat.

A rovat további hírei: Sport

Remek győzelem idegenben

Remek győzelem idegenben

2021. nov. 28.

Kétgólos hátrányból fordított, majd az utolsó pillanatokban szerzett góllal aratott 4-3-as győzelmet a Rákosmente ellen a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Oda a DFVE veretlensége

Oda a DFVE veretlensége

2021. nov. 28.

Óriási csatában kapott ki az emberelőnyeivel remekül gazdálkodó Ferencvárostól a DFVE női vízilabda csapata szombaton este.

Apa-fia párharc Kecskeméten

Apa-fia párharc Kecskeméten

2021. nov. 27.

Idegenben, a Kecskemét otthonában folytatja az Extraliga küzdelmeit a DKSE felnőtt röplabda csapata vasárnap este hat órától.

Újabb három évig Szabó László maradt az elnök

Újabb három évig Szabó László maradt az elnök

2021. nov. 27.

Egy újabb paralimpiai cikluson át, további három évig Szabó László vezetheti a Magyar Paralimpiai Bizottságot (MPB).

Fontos pontokért utaznak

Fontos pontokért utaznak

2021. nov. 27.

Az őszi idény utolsó mérkőzését játssza a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata a Rákosmente otthonában vasárnap délután egy órától.

Újabb rangadó előtt

Újabb rangadó előtt

2021. nov. 26.

A tabellán harmadik Ferencváros elleni hazai rangadóval folytatja a bajnoki küzdelmeket a DFVE női vízilabda csapata szombaton este nyolc órától.

A magyar és európai érdekeket képviseli

A magyar és európai érdekeket képviseli

2021. nov. 26.

A Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség (ITTF) frissen megválasztott alelnöke, Nátrán Roland bízik benne, hogy a megbízatásából az általa vezetett magyar szövetség (MOATSZ) és a magyar sportolók a lehető legtöbbet profitálják majd.