Eredményes edzőtábor

spigott - 2021. július 31. 17:31

Jelentős létszámmal vett részt tatai edzőtáborában a Danubius KSE tollaslabda szakosztálya.

Főoldali és belső kép forrása: Danubius KSE

Tatán, a Nemzeti Sportközpontban edzőtáboroztak a Danubius KSE tollaslabda szakosztályának tagjai július 26. és 30. között. A dunaújvárosiak huszonöt fős csapatának gerincét az utánpótlás korosztályú kis sportolók adták, számolt be az edzőtáborról Jakab János vezetőedző, akitől megtudhattuk, hogy mindenki számára nagyon hasznos volt a mögöttük hagyott pár nap:

– A felnőtt sportolók segítették az utánpótlás csapatot és folytatták saját felkészüléseket.  A fizikai állóképesség növelése mellett, sok technikai gyakorlás és taktikai fejlesztés zajlott, ám a célunk az volt, s továbbra is az, hogy megszerettessük a tollaslabda sportágat a gyermekekkel, elsajátítsák az alaptechnikákat, s természetesen igyekezzünk megfelelően felkészülni a 2021/2022-es versenyszezonra is. A folyamatos gyakorláson kívül persze jutott idő a szabadidő tartalmas eltöltésére is, új barátságok születtek, vidám napokat töltöttünk együtt, sétáltunk a Cseke-tó körül, meglátogattunk egy régi török mecsetet, megmásztuk egy kiskastély romjait az Angol-kertben, s emellett közös wellness-program is segítette a relaxálásunkat.

A rovat további hírei: Sport

Döntős helyek az Európa-bajnokságon

Döntős helyek az Európa-bajnokságon

2022. aug. 11.

Kovács Zsófia két szerenkénti döntőben, míg a három dunaújvárosi versenyzővel felálló magyar válogatott a csapatfináléban lesz érdekelt a tornászok müncheni Európa-bajnokságán.

Megyei ellenfél a kupában

Megyei ellenfél a kupában

2022. aug. 11.

Idegenben, a Pécsvárad otthonában juthat be a Magyar Kupa harmadik fordulójába a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.

DSTV: sikerek itthon és külföldön is

DSTV: sikerek itthon és külföldön is

2022. aug. 11.

A közelmúltban a serdülők országos bajnokságán és az EYOF-on is kiváló érmek és eredmények sokaságával örvendeztette meg a helyi sportkedvelőket az úszó Kovács-Seres Hunor. A DKSE kiválóságának eredményeiről, és a jövőt illető elképzelésekről Szabó Gergővel, Hunor edzőjével beszélgettünk. Hangkép.

Volt minek örülni a kenumaratonon

Volt minek örülni a kenumaratonon

2022. aug. 11.

Parádésan szerepeltek a Dragon Steel SE versenyzői a közel kétszáz indulót felvonultató 25. Szarvasi Kenumaratonon.

Kovácsék vegyes pódiumedzése

Kovácsék vegyes pódiumedzése

2022. aug. 10.

Túl van a pódiumedzésen a tornászok női felnőtt és junior Európa-bajnokságán Münchenben a Bácskay Csenge, Székely Zója (Postás SE), Kovács Zsófia, Mayer Gréta, Makovits Mirtill (DKSE) alkotta felnőtt női tornászválogatott.

DSTV: tesztnapot tartottak

DSTV: tesztnapot tartottak

2022. aug. 10.

A SUP, avagy Stand up Paddle egy hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő sportág. Az eszköz megismertetése, és ezáltal a mozgásforma népszerűsítése céljából ingyenes SUP tesztnapot hirdettek a helyi Decathlon áruház munkatársai az érdeklődőknek. Hangkép.

Nyolc fényes érem Szegedről

Nyolc fényes érem Szegedről

2022. aug. 10.

Remekül szerepeltek a DKSE ifjú kajak-kenusai a Szegeden megrendezett Gyermek, Kölyök Magyar Bajnokságon.