Megtartaná első helyét a DPASE

spigott - 2021. szeptember 1. 7:30

Ehhez a Cegléd együttesét kellene legyőznie hazai pályán a dunaújvárosi labdarúgóknak.

Négy fordulót követően három győzelemmel és egy döntetlennel áll az NB III Közép csoportjának élén a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata, mely a pontvadászat ötödik játéknapján itthon növelheti pontjai számát ma délután négy órától. Varga Balázs tanítványai azt a Ceglédet látják vendégül a Dunaújvárosi Stadionban, mely ijesztően, két vereséggel kezdte a szezont, ám azóta a bajnokságban és a Magyar Kupában is két-két győzelemnek örülhetett, így jelenleg a 12. helyet foglalja el a harmadosztály tabelláján.

Egy jó formában lévő csapat érkezik tehát ma Dunaújvárosba, mely ráadásul a két gárda nyári edzőmeccsén 4-2-es sikert aratott együttesünk felett, ám mint azt Varga Balázs vezetőedző elárulta, hazai környezetben nem lehet más céljuk, csak a három pont megszerzése.

Képek: DO-archív

– Hiába kezdte rosszul a szezont mai ellenfelünk, rendezték a soraikat, a bajnokságban és a kupában is sikereket arattak, szóval mindenképpen egy erős Ceglédre számítok. Mink Olivér volt nekem is az edzőm korábban, illetve dolgoztam vele, jól ismerjük egymást, biztosan jól felkészíti a csapatát, s ismerve őt, borsot szeretnének törni majd az orrunk alá. Szerencsére egy futballozni akaró csapat a Cegléd, ellenük könnyebb azért játszani, mint egy tizenegy emberrel védekező csapat ellen. Biztosan jó mérkőzés lesz, de azt mondom, ha mi a saját játékunkat játsszuk, akkor itthon tudjuk tartani a három pontot. Szerencsére a csapat minden tagja hadra fogható, így bizakodva a siker reményében várjuk a ma délután négy órakor kezdődő találkozót.

A rovat további hírei: Sport

Egri előny a bronzcsatában

Egri előny a bronzcsatában

2024. máj. 05.

Támadásban nem ment a DFVE női vízilabdázóinak a bronzpárharc első felvonásán, így a vendég egriek megérdemelt győzelemmel vették el a mieink pályaelőnyét.

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

2024. máj. 05.

Fordulatos, gólokban gazdag mérkőzésen szenvedett kétgólos vereséget a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese az MTK ellen a sportcsarnokban szombaton este.

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

2024. máj. 04.

A következő szezonnak már új edzői stábbal vág neki a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata. A DAB vezetőedzője Somogyi Balázs lesz a 2024/2025-ös szezonban, s a fiatal szakembert stábunk is kifaggatta terveiről, reményeiről. Hangkép.

Bravúr kell a pontszerzéshez

Bravúr kell a pontszerzéshez

2024. máj. 04.

A tabellán ötödik Kaposvár elleni mérkőzéssel folytatja az NB III-as pontvadászatot a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap délután öt órától.

Utolsó hazai meccsét játssza a Kohász

Utolsó hazai meccsét játssza a Kohász

2024. máj. 04.

Az MTK elleni találkozóval köszön el hazai szurkolóitól ebben a szezonban a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese szombaton délután öt órától.

DSTV: gyerünk, boksz!

DSTV: gyerünk, boksz!

2024. máj. 03.

Egy nagyobb kihagyás után a napokban ismét a Dunaújvárosi Boksz Egyesület egy edzésén jártunk. Történtek újdonságok a csapat életében – megfiatalodott a gárda, és számos új eszköz segíti a sportolókat az edzésekben. Hangkép.

Ezer méteren is az élmezőnyben

Ezer méteren is az élmezőnyben

2024. máj. 03.

Nem sokkal maradt le a dobogóról Hajdu Jonatán a kenu egyesek ezer méteres számában a szolnoki válogató csütörtöki versenynapján.