Mindenből jutott a labdarúgóknak

spigott - 2021. szeptember 6. 7:30

A Dunaújváros PASE U19-es és U14-es labdarúgói is kiütéses sikernek örülhettek a korosztályos bajnokságok hétvégi fordulójában.

Kép: DPASE-archív

A második fordulóval folytatódott a Dunaújváros PASE utánpótlás korú labdarúgói számára a korosztályos bajnokságok küzdelemsorozata a mögöttünk hagyott hétvégén.

A regionális pontvadászat Dél Nyugat csoportjában induló U19-es csapat a Mohács együttesét fogadta az Agrospeciál Sporttelepen, s Andriska Gábor alakulata végig hatalmas fölényben játszva aratott 14-0-s győzelmet úgy, hogy már az első felvonás után hat góllal vezetett, s idei második sikerével az első helyen áll a bajnokságban.

A DPASE U17-es gárdája hazai környezetben fogadta a Kecskemét alakulatát, ám az ellenfél meglehetősen udvariatlan vendégnek bizonyult, ugyanis az első félidőben kettő, míg a másodikban egy gólt szerezve aratott 3-0-s győzelmet, így fiataljaink továbbra is szerzett pont nélkül állnak az országos bajnokság alap csoportjának 12. helyén.

A regionális bajnokságban szereplő U15-ös formáció szintén itthon, a vidámparki műfüvesen húzott szerelést a Bácsalmás ellen, s ugyan a vezetést az ellenfél szerezte meg az első félidőben, Gyalus Zoltán tanítványai nagyot hajráztak, s Perczel Ákos 76. percben szerzett góljával végül 1-1-es döntetlent értek el.

Az U14-esek az Iváncsa együttesét látták vendégül a regionális bajnokság Közép-Nyugat csoportjában, s Papp Péter együttese kiütéses, 12-1-es sikert aratott úgy, hogy Balaskó Milán összesen öt góllal vette ki a részét a mieink könnyed győzelméből.

Éliás Zsolt U13-as alakulata Ceglédre látogatott, ahol az első félidőben kettő, a másodikban négy találattal szomorította ellenfelét, s mivel a DPASE védelme hibátlanul teljesített, így a dunaújvárosi fiatalok sima, 6-0-s győzelemmel gyűjtötték be a három pontot.

Eredmények, gólszerzőink

U19
DPASE – Mohácsi TE 14-0
(6-0)
Gólszerzőink: Farkas 4, Ságodi 2, Stampfel 2, Fazekas 2, Gráczer 2, Hegedűs 1, Szabó 1.

U17
DPASE – KTE LA. 0-3
(0-2)

U15
DPASE – Bácsalmási PVSE 1-1
(0-1)
Gólszerzőnk: Perczel

U14
DPASE – Iváncsa KSE 12-1
(7-1)
Gólszerzőink: Balaskó 5, Lendvai 3, Horváth 1, Mácsfalvi 1, Kákonyi 1, Naár 1.

U13
Ceglédi VSE – DPASE 0-6
(0-2)
Gólszerzőink: Nagy 2, Szombati 2, Balogh 1, Kiss 1.

A rovat további hírei: Sport

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.

Újra élen a címvédő

Újra élen a címvédő

2024. ápr. 17.

Magabiztos győzelemmel vette vissza a tabella első helyét a Karmacsi Autó gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjában.

Két játékos távozik a DKKA-tól

Két játékos távozik a DKKA-tól

2024. ápr. 17.

Nick Viktória kilenc, Horváth Petra két szezont követően távozik a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesétől.

Felemás hétvége az utánpótlásnál

Felemás hétvége az utánpótlásnál

2024. ápr. 16.

A DFVE női vízilabdázóinak serdülői kikaptak, az ifjúságiak viszont nyerni tudtak a Ferencváros elleni hazai bajnokin.

Még van esély az alsóház megnyerésére

Még van esély az alsóház megnyerésére

2024. ápr. 16.

Hatékonyabb második félidei játékával aratott magabiztos győzelmet Érden a Dunaújváros Futsal együttese az NB II alsóházának hétfő esti fordulójában.