Nagyot hajráztak az asztalosok

spigott - 2021. szeptember 11. 13:26

Meglepő döntetlennel kezdte a városi kispályás labdarúgó bajnokság I. osztályának küzdelmeit a Dunaferr együttese.

Kép: DO-archív

Két összecsapással folytatódott és fejeződött be a városi kispályás labdarúgó bajnokság MezDepo I. osztályának második fordulója csütörtökön este.

A DLSZ Arénában megrendezett mérkőzéseken előbb a Ködi Generál és a Hardferr Bau együttesei mérték össze egymással erejüket, s bár az első felvonás végén még utóbbiak álltak jobb egy találattal, a fordulást követően sorozatban három gólt szerezve fordítottak Pénzes Balázsék, s végül 4-2-es sikerrel gyűjtötték be a három bajnoki pontot.

Érdekes csatát hozott az SZP-Asztalos és az első fordulóban szabadnapos Dunaferr találkozója, melyen utóbbi kezdett remekül, ám hiába vezetett már 3-0-ra is az elő felvonásban, majd még a 34. percben is 4-2-re, az "asztalosok" óriási hajrát nyitva utolérték ellenfelüket, s 4-4-es döntetlent elérve mentettek pontot az esélyesebb Dunaferr ellen.

Eredmények
Ködi Generál Kft. - Hardferr Bau Kft. 4-2 (1-2)
SZP-Asztalos SE – Dunaferr 4-4 (1-3)

A MezDepo I. osztály állása: 1. Fejó-Therm Kft. 6 pont, 2. Ködi Generál Kft. 4 pont, 3. Hardferr Bau Kft. 3 pont, 4. Dunaferr 1 pont, 5. Karmacsi Autó FC 1 pont, 6. SZP-Asztalos SE 1 pont, 7. Szil-Ker Ablak 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Véget ért a Dunaújváros Kupa

Véget ért a Dunaújváros Kupa

2022. júl. 01.

A Jóbarátok gárdája nyerte az idei Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó sorozat küzdelmeit, miután a döntőben háromgólos sikert aratott az APR-Tech FC ellen.

Éremért játszhatnak a kézilabdázók

Éremért játszhatnak a kézilabdázók

2022. júl. 01.

Szoros első félidő után magabiztos, 31-26-os győzelmet aratott a dánok elleni világbajnoki negyeddöntőben a dunaújvárosi Farkas Johannával felálló magyar U20-as női kézilabda válogatott.

Vb-döntős a magyar válogatott

Vb-döntős a magyar válogatott

2022. júl. 01.

Óriási csatában aratott 13-12-es győzelmet a magyar női vízilabda válogatott a hollandok ellen a budapesti világbajnokság elődöntőjében.

Nyikos Veronika Európa-bajnok!

Nyikos Veronika Európa-bajnok!

2022. júl. 01.

Remek mérkőzésen aratott 6-2-es győzelmet az U20-as Európa-bajnokság döntőjében Nyikos Veronika, a DKSE kiváló birkózója.

DSTV: nyári táborban a hokisok

DSTV: nyári táborban a hokisok

2022. jún. 30.

Több korosztály számára rendezik meg nyári táborukat idén is a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói. Hangkép.

Továbbra is hibátlanul a vb-n

Továbbra is hibátlanul a vb-n

2022. jún. 30.

Középdöntős csoportját is megnyerte a dunaújvárosi Farkas Johannával felálló magyar U20-as női kézilabda válogatott a korosztályos világbajnokságon.

Nyikos Veronika Eb-aranyért küzdhet

Nyikos Veronika Eb-aranyért küzdhet

2022. jún. 30.

Kétszer is hátrányból fordítva aratott győzelmet, s jutott be az U20-as Európa-bajnokság döntőjébe a DKSE tehetséges birkózója, Nyikos Veronika.