Rangadó előtt a labdarúgók

spigott - 2021. szeptember 4. 7:30

A harmadik helyezett Monor elleni hazai mérkőzéssel folytatja az NB III Közép Csoportjának csatározásait a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata ma délután négy órától.

Kép: DO-archív

Öt fordulót követően négy győzelemmel, illetve egy döntetlennel vezeti az NB III Közép csoportjának küzdelmeit a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata, mely szerdán a Cegléd gárdáját intézte el magabiztosan, 3-0-ra úgy, hogy a gólkülönbséggel inkább a vendégek lehettek elégedettebbek. Varga Balázs tanítványai azonban nem sokat pihenhettek a legutóbbi siker óta, ugyanis ma délután négy órától már újabb feladat vár a csapatra, mely a Monor elleni hazai összecsapással folytatja a pontvadászatot.

Együttesünk vetélytársa szintén jól kezdte az idei szezont, négy győzelem mellett mindössze egyetlen alkalommal, a Cegléd ellen szenvedett minimális, 1-0-s vereséget, így öt játéknapot követően a harmadik helyről várja a forduló rangadóját. Nem vár tehát könnyű feladat a mieinkre, akik ezzel együtt jó hangulatban, az újabb siker reményében várják a találkozót, s mint azt Varga Balázs vezetőedző elárulta, szeretnék folytatni jó sorozatukat:

– Kevesebb idő volt a pihenésre, hiszen nem vasárnap játszunk a válogatott szereplése miatt, így jobban oda kellett figyelnünk a regenerációra, de mikor győzelemből érkezünk egy másik meccsre, ez a munka is könnyebbnek tűnik. A Monor egy nagyon masszív együttes, szóval éles meccsre számítok, egy jól védekező ellenfélre, szóval nagy jelentősége lesz, hogy ki és mikor szerzi meg az első gólt. Mi azon leszünk, hogy ezt minél előbb megtegyük, mert az további magabiztosságot adhat a játékban, s a célunk hazai környezetben természetesen nem lehet más, mint a három pont megszerzése.

A rovat további hírei: Sport

Hazai és nemzetközi mezőnyben is bizonyítottak

Hazai és nemzetközi mezőnyben is bizonyítottak

2021. okt. 27.

Összesen nyolc dobogós helyezéssel zárták hétvégi megméretéseiket a DKSE birkózó szakosztályának és fiókegyesületeinek versenyzői.

Végül biztos siker Szegeden

Végül biztos siker Szegeden

2021. okt. 27.

Sokáig jól tartotta magát a házigazda, de a DFVE női vízilabdázói végül ötgólos győzelemnek örülhettek szegedi bajnoki mérkőzésükön, ma kora délután.

Gázolt a Gyalog Galopp

Gázolt a Gyalog Galopp

2021. okt. 27.

Három csapat is azonos pontszámmal áll a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának élmezőnyében.

Letartóztatásban marad az erőszaktevő

Letartóztatásban marad az erőszaktevő

2021. okt. 27.

Meghosszabbították annak a 27 éves férfinek a letartóztatását, aki nevelt lányával végzett szexuális cselekményt egy Fejér megyei településen lévő otthonukban.

Elvárható a győzelem

Elvárható a győzelem

2021. okt. 27.

Nem okozhat gondot a három pont megszerzése vízilabdázóink számára a Szeged elleni bajnokin.

Kovács-Seres Hunor újabb bajnoki címei

Kovács-Seres Hunor újabb bajnoki címei

2021. okt. 26.

Hatalmas fölénnyel, új korosztályos csúccsal diadalmaskodott Kovács-Seres Hunor a szegedi hosszútávúszó medencés országos bajnokság 5000 méteres versenyszámában.

Újra élen a Fejó-Therm

Újra élen a Fejó-Therm

2021. okt. 26.

A Ködi Generál visszalépése miatt megfogyatkozott a városi kispályás labdarúgók MezDepo I. osztályának mezőnye.