Van mire büszkének lenniük!

spigott - 2021. szeptember 21. 17:30

Közel nyolcszázezer forintot sikerült összegyűjtenie a szervezőknek a hétvégén megrendezett Fuss velünk, fuss értünk! közösségi kezdeményezésen.

Mint arról beszámoltunk már, nagy sikerrel rendezte meg a Fuss velünk, fuss értünk! elnevezésű jótékonysági akcióját az Esőemberek Szüleinek Dunaújvárosi Egyesülete a mögöttünk hagyott hétvégén. A rendkívül népszerű közösségi kezdeményezésre megtelt a Kultik Mozi előtti tér, majd a nevezési díj befizetése után több százan teljesítették sétálva vagy futva azt a kicsivel több, mint két kilométeres távot, amit a szervezők kijelöltek számukra.

A hangulat szokás szerint szenzációs volt, ám nem csak emiatt értékelhetett elégedetten a közösségi akció végén Petrás Gábor, a rendezvény egyik főszervezője, akitől megtudtuk, hogy még a szombati számolás után is érkeztek jótét célú felajánlások, így növekedett az első összegzésben említetthez képest a támogatás mértéke.

Vígh Dániel felvételei

– Azt kell mondanom, hogy szakmailag nagyon jó volt a rendezvény, s bár mindig van hova fejlődni, a célunkat maximálisan elértük, hiszen tele volt a mozi előtti tér, nagyon sokan jótékonykodtak, ez látható abból is, hogy összesen 795 015 forintot sikerült összegyűjtenünk a jótékonysági akció keretein belül. A befolyt összegből tizenkét olyan tabletet vásárolunk, amely segítségére lehet az egyesülethez tartozó gyermekek, felnőttek számára, s mivel az önkormányzat is felajánlott kettő ilyen speciális eszközt, ezért bizony van mire büszkének lennünk. Természetesen óriási köszönet jár mindenkinek, aki eljött a rendezvényre, támogatott minket, ez egy közös siker, jövőre folytatjuk, s nagyon bízunk abban, hogy tovább tudjuk segíteni autista társainkat.

A rovat további hírei: Sport

Elmarad a futsalosok mai bajnokija

Elmarad a futsalosok mai bajnokija

2024. ápr. 26.

Nem tudnak elutazni Rácalmásra a sereghajtó érdiek, így elmarad a Dunaújváros Futsal csapatának ma este hét órára tervezett bajnoki találkozója.

Nehéz meccs vár a Kohászra

Nehéz meccs vár a Kohászra

2024. ápr. 26.

A dobogóra hajtó Mosonmagyaróvár otthonában folytatja a bajnokságot a Dunaújvárosi Kohász kézilabda Akadémia felnőtt csapata pénteken este hat órától.

DSTV: eredményes lövészek

DSTV: eredményes lövészek

2024. ápr. 25.

Nagyjából fél évvel ezelőtt forgattunk utoljára a Főnix Lövész SE alakulatánál – azóta is sikert sikerre halmoztak, és nagyon sok versenyen vettek részt a tagok. Ráadásul azóta újra birtokba vehették a lőteret is, amely jelentős segítség az egyesület számára – örömteli hírekről számolt be Vinczellér Imre. Hangkép.

Jól hajráztak az akadémisták

Jól hajráztak az akadémisták

2024. ápr. 25.

A Szolnok és a Miskolc ellen sem veszítettek szettet a DSE Röplabda Akadémia fiataljai a bajnoki középszakasz utolsó előtti fordulójában.

Hátrányban a DFVE

Hátrányban a DFVE

2024. ápr. 25.

Védekezésben nem ment női vízilabdázóinknak a Ferencváros ellen, így a zöld-fehérek kerültek előnybe a bajnoki döntőért vívott párharc első felvonásán a fővárosban.

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

2024. ápr. 24.

Pozitív élményekkel és egy értékes hetedik helyezéssel tért haza a dunaújvárosi Dragon Steel SE a 13. Hosszú Távú Sárkányhajó Magyar Bajnokságról.

Újra élen a Karmacsi

Újra élen a Karmacsi

2024. ápr. 24.

A listavezető elleni győzelemmel feledtette korábbi botlását a Karmacsi Autó FC együttese a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar Csoportjában.