Véget ért az első forduló

spigott - 2021. szeptember 3. 12:34

Hat gólt szerzett a Szil-Ker Ablak elleni találkozón Tóth Norbert, a Hardferr Bau játékosa a MezDepo I. osztály csütörtöki játéknapján.

Főoldali és belső kép forrása: DLSZ/Ihász Martin

A Karmacsi Autó és Ködi Generál 1-1-es döntetlenje után két találkozóval folytatódott a városi kispályás labdarúgó bajnokság MezDepo I. osztályának küzdelemsorozata csütörtökön este. A DLSZ Arénában megrendezett mérkőzéseken először a Harderr Bau gárdája lépett pályára a Szil-Ker Ablak ellen, s bár szűk fél óráig úgy tűnt, szoros csatát hoz a találkozó, a végül hat gólig jutó Tóth Norbert vezérletével átgázolt ellenfelén a Hardferr Bau, s magabiztos, 9-2-es sikert aratva gyűjtötte be a három pontot.

Lényegesen kiegyenlítettebb küzdelmet hozott az SZP-Asztalos és a Fejó-Therm összecsapása, melyen Balázs Roland találatával már a 10. percben előnybe került a Fejó, ám hiába vártak újabb gólt, gólokat a meccset megtekintők, a kapusok és a védelmek parádéztak, így újabb gól már nem született, aminek a Fejó-Therm játékosai örülhettek leginkább, mert így övék lett a győzelemért járó három pont.

Eredmények

Hardferr Bau Kft. – Szil-Ker Ablak 9-2 (2-1)
SZP-Asztalos SE – Fejó-Therm Kft. 0-1 (0-1)

A MezDepo I. osztály állása: 1. Hardferr Bau Kft. 3 pont, 2. Fejó-Therm Kft. 3 pont, 3. Karmacsi Autó FC 1 pont, 4. Ködi Generál Kft. 1 pont, 5. Dunaferr 0 pont, 6. SZP-Asztalos SE 0 pont, 7. Szil-Ker Ablak 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Hazai és nemzetközi mezőnyben is bizonyítottak

Hazai és nemzetközi mezőnyben is bizonyítottak

2021. okt. 27.

Összesen nyolc dobogós helyezéssel zárták hétvégi megméretéseiket a DKSE birkózó szakosztályának és fiókegyesületeinek versenyzői.

Végül biztos siker Szegeden

Végül biztos siker Szegeden

2021. okt. 27.

Sokáig jól tartotta magát a házigazda, de a DFVE női vízilabdázói végül ötgólos győzelemnek örülhettek szegedi bajnoki mérkőzésükön, ma kora délután.

Gázolt a Gyalog Galopp

Gázolt a Gyalog Galopp

2021. okt. 27.

Három csapat is azonos pontszámmal áll a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának élmezőnyében.

Letartóztatásban marad az erőszaktevő

Letartóztatásban marad az erőszaktevő

2021. okt. 27.

Meghosszabbították annak a 27 éves férfinek a letartóztatását, aki nevelt lányával végzett szexuális cselekményt egy Fejér megyei településen lévő otthonukban.

Elvárható a győzelem

Elvárható a győzelem

2021. okt. 27.

Nem okozhat gondot a három pont megszerzése vízilabdázóink számára a Szeged elleni bajnokin.

Kovács-Seres Hunor újabb bajnoki címei

Kovács-Seres Hunor újabb bajnoki címei

2021. okt. 26.

Hatalmas fölénnyel, új korosztályos csúccsal diadalmaskodott Kovács-Seres Hunor a szegedi hosszútávúszó medencés országos bajnokság 5000 méteres versenyszámában.

Újra élen a Fejó-Therm

Újra élen a Fejó-Therm

2021. okt. 26.

A Ködi Generál visszalépése miatt megfogyatkozott a városi kispályás labdarúgók MezDepo I. osztályának mezőnye.